If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
DeltaStock v3 sushto shte ima ednovremenno kusi i dulgi pozicii
bi triabvalo da izlezne tazi sedmica
btw ima li hora koito polzvat Deltastock i ako ima daite mnenie pls !
PPP от 1,22-23 и аз така ще ги скъся че си не е истина ама дано да ги видим тия нива. Колкото до сайт-а още не е дори на полвина готов. Просто го ползвам за постване на прогнози иначе личния ми сервер имаше и много други екстри като стати коментари и така на татъка но за сега това е което мога да побликувам в интернет късмет ти желая и имаи на в предвит че и аз много е се зарадвам на нива 1,22-1,23 ))
Хе-хе, аз съм се знадявал на тази корекция от 1.27-28. Каквото и да си говорим обаче, корекция ще има, не може то така 11 фигури да не ги корегира, макар и малко. Ако върнем до към 1.22-23 така ще скъся, че не мога да ти опиша.
Успех
P.S. Хубав сайт, по-бърз е от на Петър
In the state of nature profit is the measure of right.
PPP ти си още в евро и франкове нали? Стискам ти палци лично обаче се съмнявам че ще опазят тези стопове ако това ще те оспокои поне екшана сигурно няма да е в рамките на следващите няколко часа освен ако на американците не им хрумне нещо ново и атрактивно . Късмет ти желая но има една друга тънкост аз се надявам на корекция от 1,25 а вече сме 5 фигури надоло ((
4ovek съвета ми е да изчакаш поне такова е моето мнение по въпроса но в момента е опасно да се държат пари които са срещу долара. В краина сметка ти си решаваш.Мнението ми е че поне през лятото долара ще поскъпва бавно но траино.
Човек, дръж ги. Може да не избиеш цялата загуба, но поне някаква корекция от 2-3 стотинки ще има в най-скоро време.
Ако си много притеснен от загубата си и не можеш да понесеш допълнителна, не обръщай внимание на отговорът ми.
In the state of nature profit is the measure of right.
bnight: da razbiram,li 4e e po-dobre da gi oburna pak v USD i kakvoto sum zagubil,zagubil,pone da izgorq samo s 20 000 x 0.13 stotinki t.e. 2600 dolara?
Mersi za otgovora
Az vlqzoh pri 1.2086,no prosto se chudq koga da zakriq poziciqta.Zabelqzvam,che pri RSI skoro shte izlezem ot oversold-a ,koeto ne e osobeno dobra novina
Коментар