IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• kukuvicata

Прогнозата, която направи преди 2 седмици се сбъдва с доста висока точност Куки! Какво може да се очаква нататък за еврото според теб? Аз мисля, че изкушението да се пробие 1.1980 е доста голямо в момента и до ден- два може да стане факт. По дълбока корекция (3-4 фигури) от 1.1930 -50 евентуално.

Коментар

• Сайта

не говори с момата за форекс)

Коментар

• Сайта

Трики така се получи че баща ми бързо се запали по този вид работа. Иначе прав си подкрепата е всичко аз я имам и от родителите си и то като се има на предвид че издухах 2000$ техни пари.Но освен тяхната подкрепа имам и подкрепата на приятелката си което също е много важно А както виждаш поназнаивам нещо от пазара . Късмет аз май приключвам за днес може да пусна някои анализ преди японската сесия стига да имам сили за това де Късмет.
        http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• Сайта

Става като място за по обемна корекспонденция и да си закачаш програми и експерти там за да могат и други да ги наблюдават.И съвет - вземете хвърлете повече усилия въху краткосрочните нива , които определят нещо предстоящо в близък план.Анализи от сорта , ако се върне 200п нагоре еди какво си ги правят банките за да не се изложат и пак се излагат.Никой няма да уцели пазара 100% , а за качеството на информацията всеки може да си направи извода , ако тя е над 50% вярна.И в крайна сметка трябва да се търгува за да се печели , може и да не са много позициите но да не са губещи .Понякога и системите при които ако познаеш веднъж на 5 пъти излизаш на профит , здраво ти късат нервите.И търгувайте наистина с това което може да си позволите като загуба или ако е много да са пари от пазара.
          D.Y.F-091066

Коментар

• Сайта

Аз само мога да си мечтая да съм бил почнал да се занимавам от 18 годишна възраст. Давай пълен напред, щом и баща ти ти помага значи имаш подкрепата и на родителите и ще ти е много по-лесно. Защото приятелите и родителите, които не вярват в тази дейност доста спират развитието на трейдъра.

Коментар

• Сайта

Трики благодаря за препоръките всъщност след малко повече от месец ставам пълнолетен Иначе да анализа ми за деня беше добър но изпуснах входа при това два пъти което не е добре Успех и на теб
              http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• Сайта

Ма наистина вземи си оправи правописа, че такива глупости пишеш, че понякоа умирам от смях.

Коментар

• Сайта

bnight, няма да коментирам качеството на сайта ти, но ти пожелавам да продължаваш все така. Това, че се хващаш с такова начинание(макар и аматъорски) показва колко голям мерак имаш да играеш и да се развиваш. А щом още ходиш на училище си доста млад и пред теб има много време да станеш това, което искаш. Хипотетично един трейдър започва да става за нещо най-малко след 2 години опит и ако ти сега си на 16-17 години, на 20 вече ще можеш да си изкарваш добри парици. Нещо се размечтах май а?
                  Успех ти желая и все така да си постваш анализите, днес опредлено беше на прав път.

Коментар

• euro

да знам за линковете а има и доста други работи за доискосуряване. Но за сега мисля че ще свърши работа като място на което да побликувам анализи

Коментар

• euro

niakoi linkove ne rabotiat , no predpolagam 4e znae6 tova ina4e stava
                      Forex , форекс новини и стратегии

Коментар

• euro

http://bnight.my.contact.bg ето една пробна версия на сайт-а ми моля ви изкажете мнения и препоръки

Коментар

• euro

крителин ето ти няколко нива основното ниво говорещо за запазване на възходящия тренд би било минаване над 1,24 в низходящ план ако слезем под 1,20 тренда допълнително ще се засили трябва да наблудаваш 1,1620 както споменавам от няколко дена в краткосрочен план 1,2085 1,2113 1,2160 са нивата които могат да предскажат евентуално обръщане на тренд-а

Коментар

• сотношения

Евро-паунд в момента , за да продължи тренда еврото трябва упорито да изпреварва , най-вече то е под натиск .Днес то бе инициатора от ЕЦБ шефовете пак са говорили , че ще му смъкват лихвата.Цените на имотите са вятър и мъгла , сега англичаните са им дали почивка и по някое време пак ще им дойде на ум да купуват.Но на дневна е опряло в южната тренд линия на канал , който е със свястна ширина за двойката.
                            D.Y.F-091066

Коментар

• злато

...защото цените в ЕВРО са атрактивни

Коментар

• злато

Добро движение нагоре
                                Пишете на БЪЛГАРСКИ

Коментар

Working...
                                X