IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• eur/usd

Shte zatvorim li gap-a ? nqkakvi mneniq

Коментар

• Рейндж

Ключово ниво при кабела е 1,8287 и 1,8234 като пробив на едно от двете ще определи посоката.
      За еврото: 1,2237 и 1,2180 като пробив на едно от двете ще определи посоката.
      Аз лично се чувтвам доста объркан и затова отворих в канадеца, че там петрола RULES, а петрола е нагоре.

Коментар

• AUD/USD

при пробив на 0.7792 утроявам дългата стоп 0.7760 таргет 0.7872 next 0.8200

Коментар

• Въпрос

Prez noshta prekusva na 2 puti.Sega bachka pone pri men./Za Varchev stava vupros/
          Ремонти
          Форум за ремонти

Коментар

• Въпрос

Страшен рейндж, направо свят ми се зави. А и печалбицата ми заминава плавно от канадеца. А гледам петрола пак тръгна нагоре, та се надявам и двойката да тръгне надолу акономерно.

Коментар

• eur/usd

утроявам дългата стор 1.1975 таргет 1.31

Коментар

• Въпрос

Колеги, някой има ли проблем с платформата на Варчев /реал/?

Коментар

• Канадец

Еми хайде де кои да се сети да пусне един два пипса отгоре http://bnight.my.contact.bg/Analizi/index.htm ето и анализа ми за днес.
                  http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• Канадец

Рицарю, винаги слагам запас 1-2 пипса, защото често съм ставал жертва. Това важи и за влизане и за излизане от позиция. Не знам за 1,2180, но ако го пробие аз съм вътре с къса игра.

Коментар

• Канадец

Трики за еврото сутринта позицията ми беше същата но стоп-а ми беше с един пипс по-ниско от необходимото и захапах дръвцето Иначе си прав 1.2180 ще има.
                      http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• какво казва дедо Бил Уилямс по въпроса

тц, дедо Бил го е казал, 100% съм сигурен, дедо Лари казва: има от какво да се страхувате освен от самия страх. Казва още: без страх няма уважение... ама това е по друг повод.
                        Numbers have no respect for humans. They just are. R. Jones-The Trading Game.

Коментар

• Канадец

Искам не искам вече съм къс от 1,2282. Докато съм обядвал ми е изпълнило ордера.

Коментар

май Лари Уилямс беше, но може и да са го казали и двамата

Коментар

от заспалите пазари се пораждат най-силните движения.
                              Numbers have no respect for humans. They just are. R. Jones-The Trading Game.

Коментар

• пазарът

Ей, този пазар съвсем заспа.

Коментар

Working...
                                X