If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Допускам,че около 1.206 ще оформим дъно за седмицата.
Нупувам при пробив над 1.2126(buy stop) и SL под днешното дъно (1.2055) с първоначална цел 1.228
Вероятно е седмично затваряне над гапа ,т.е. над 1.2285
Очаквам силно импулсно движение над 1.2185
Рискът е тънката граница между страха и благоприятната възможност.
[url]http://www.standartnews.com
http://bnight.my.contact.bg/Analizi/index.htm прогнозите за деня. supertrader още не съм че днес пак ми се събраха много работи. Но довечера като е и по-спокоен пазара ще я разгледам и опитам. Късмет ти желая.По-късно ще ти пиша че сега трябва да излизам.
Пък +това пак скъсих от 85 както писах по-рано. Имам и оредер за продажба със ГОЛЯМА СУМА от 1,2010. Сега играя малко, защото пътят е каменист и може да падна.
Трики май имено тази ти предпазливост те отнася сметката защото играеш с много тънички стопове нали ти казах вчера как ми отнесе стоп-а до пипс при положение че си мислех да го бях оставил 5 пипса по-нагоре.
nikolb99 както винаги тази седмица прогнозата ти е повече от добра. Очакванията ми за двоиката са същите. Успех. Трики малко рано си затворил късите. Между другото драсни ми един мейл искам да обсъдим някои работи ?? Късмет на всички. Към два и полвина ще пусна анализи.
Трудно е да се дават мнения, които биха се потвърдили със сигурност тези дни, поради по- бавното отражение на движенията върху по- значимите графики.
В очакване да видя развитието на индикаторите, особено ме смущаваше "сплитането" на -DI и +DI на дневната графика на ADX- индикатора, мисля, че днес определено излизаме от тази ситуация, което тълкувам като изчерпване на възможностите за движение надолу. Мисля за предстоящо удължаване на позициите, но не е изключено и да греша...
Коментар