IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• $

Добър вечер на всички ! Бъдете здрави и успех !
    Дон Карлос ,на мнение съм ,че си абсолютно прав в прогнозата си .И не само вербалната интервенция ,ами цената на петрола ,златото ..,митата на китайците и ред още причини ,ще причинят срив на долара .
    Не казвам ,че еврото ще поскъпне ,а това ,че долара ще поевтинееи то определено .
    Успех !!

Коментар

• eur/usd

Moje i da imash pravo.Pogledni ednodnevnata linechart i mi kaji tova h&s li e koeto se dorisuva v momenta ili na men taka mi se struva,zashtoto ne sym si dospal poslednite dni :-)

Коментар

• EUR/USD, GBP/USD

Уважавам мнението на всички анализатори, а днес се състоя една "мозъчна атака", предвид движенията в цените на основните валути. Форумът беше на висота, пожелавам такива дискусии и занапред! Нямам претенции , че познавам задълбочено развитието на световната икономика, но мнението ми за Китай, като затворен пазар е, че няма да помръдне от това си състояние, а иначе, може и да греша, но приложи ли утвърдените пазарни механизми, в следващия момент ЩЕ СЕ СРИНЕ ТОТАЛНО! И си мисля, че колкото и да е трън в очите на световната икономика, Китай ще крета все така ! Другата алтернатива е немислима: тотален глад и мор : кой би могъл да ги "интегрира" някак - те са 1/4 от човечеството /или 1/3 дори- броят им нараства постоянно/...
        Но , я да карам по същество.
        Погледнах статистиката върху- и под графиките. Не мисля, че определено трябва да се откажем от късите си позиции още сега- това показват индикаторите:
        1.При EUR/USD трендът надолу е все още валиден. Седмичната и дневна графики показват, че в средносрочен план движението на цените НАЙ- ВЕРОЯТНО ще е надолу...
        2.За GBP/USD ситуацията е още по- спорна, след обедното ми виждане за откриване на дълги позиции, нещата се върнаха в същото неустановено положение, когато единствен утвърден тренд нагоре има САМО при 1 час. графика /КОЕТО НЕ МОЖЕ ДА СЕ ПРИЕМЕ КАТО ДОСТОВЕРНА ПРОГНОЗА/ и в средносрочен план нещата отново са неясни, необходимо е време за развитие...
        В крайна сметка си оставам с дълга GBP/USD , като ще използвам всяка възможност за хеджиране.

Успехи!

Коментар

• eur/usd

Moeto vijdane e,che euro-to bavno zapochva da "izliza" ot nizhodqshtiq trend i da navliza v syvsem lek vyzhodqsht.Zabelqzva se na dnevna mnogo qsno.
          P.S. Kak moga da post-vam grafiki vyv forum-a ?

Коментар

• $

Усещате ли как полека лека се заформя една атака /за сега вербална/ срещу долара.
            Добре премислена и пласирана.
            Ето кое ще помогне за преодоляване на инерцията от преди няколко дни, за която
            писах неотдавна. А виждам как постепенно и форумяните преодоляват инерцията )).

Коментар

• лихви

"Бил Грос - управител на американската инвестиционна компания PIMCO - заяви, че очаква Федералния резерв на САЩ да направи пауза в покачването на лихвите, след заседанието през август, когато Федералната фондова лихва достигне 3.50%. Според Грос, до края на годината, след това е възможно централната банка дори да понижи лихвените нива. Очакванията му за БВП на САЩ през идните шест месеца са в диапазона от 2% до 3%.

Бил Грос е един от уважаваните анализатори на пазара, а в същото врем е и сред големите инвеститори, с оглед на това изказването може да окаже натиск върху долара!!"

/finance.news.bg/

Коментар

• Дон Карлос

А Щатите така са се натресли на феодалите на китайската ком.партия , че ако искат да ги уплашат наистина им трябва пълен реверс и още по-голяма обезценка на долара , иначе проблема остава там.А и не ми се вярва да могат да си го позволят самите американци.Проблема с юана е стратегически за тях и май не търпи отлагане.Те проблемите на Европа цъфнаха наяве и какво им пречи на американците да покажат някоя и друга карта.И Бъфет трябва да бъде пророк , ако не знае нали олеква.
                D.Y.F-091066

Коментар

• лихви

Да се включа и аз. Най-вероятно ще я повишат с 0,25% , но е достатъчно изказване, че темпът ще се забави и едва ли ще видим 4% в края на годината както очакваше (незнам защо) по-голямата част от пазара и ще стане интересно. Едва ли ще си позволят лукса да не го вдигнат, защото волатилността ще бъде страшна ( не бих се учудил от нива над 1,30). Личното ми мнение , е че основно очакването за увеличаващ се чуствително лихвен дифиренциал поддържа силен долара ( според мен не за дълго).

Коментар

• EURUSDH4

Дали не е корекция?

Коментар

• varna2

Нали се досещаш за лихвите , може да не обърнат внимание ако след тях кажат - това беше и до тук , а после ще видим може и надолу.Те не могат да си позволят да срутят акциите , те са капитал който ще избяга от там на момента.И просто с Чикаго мислите противоположно в момента , а и той се е поопарвал от облаците , на японеца .Но в интерес на истината японеца е от добрите индикатори.А и Чикаго е от тези които не се дават , но пазете се и двамата.
                      D.Y.F-091066

Коментар

• Varna 2

Ако изтъкнеш три напълно основателни причини за повишение на лихвата
                        в този момент с 25 б. п. и аз ще гласувам за тях )).

Коментар

• Varna 2

Доне, никой не може да е сигурен, но и тук има тренд(майтап) и досега всички се изказват в положителна насока :-)
                          Работа и заплата?

Коментар

• Varna 2

Съвсем сигурен ли си, че другата седмица лихвата ще стане 3,25? Аз имам едно
                            на ум. Имай предвид, че 3,25 отдавна е калкулирано в цената. Не ми се мисли
                            какво ще стане, ако лихвата остане 3 %...

Коментар

• fx

Чикаго, е това е приказка вече. Аз не го изключвам също, просто онова дето го каза "daily close above 1.2165 и забравете за слизане под 1.20 в близките 6 месеца" просто не беше на място. Това е непредсказуем пазар и такива прогнози просто не вървят. Нека си играем играта, а пробива вече не го водя фалшив.
                              Работа и заплата?

Коментар

• fx

)Няма обидени,не сме на тези години...
                                През следващите 24ч очаквам сериозен натиск върху зоната насъпротива 1.2260/1.2290 и при прибив над нея-удар върху 1.2450
                                И това не е прибързано заключение...
                                Рискът е тънката граница между страха и благоприятната възможност.
                                [url]http://www.standartnews.com

Коментар

Working...
                                X