If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Добро утро на всички и успешен ден искрено се радвам да видя отново в редиците на форума DR честито завръщане. Иначе ето и прогнозите за деня http://bnight.my.contact.bg/Analizi/index.htm Успех на всички през днешният ден.
На Бг трейдърс само като им видях сайта и ми се приходи до тоалетната. Може и да са добри мом4етата, ама трябваше да се бръкнат за някой лев..., айде стига с тези приятелски услуги. Стила е точно отпреди 4-5 г.-" е айде нема нужда "
... ako si female da se otdadem na love kato za posledno..., ama otkude go su4ini tozi post tuka...xax stana mi veselo rano-rano - ne e na dobre, a po temata smqtam, 4e lqtoto tehni4eskiqt ima preves nad fundamentalniq analiz(ako moga taka da se irazq GL to all !!
Доне не се заяждам ............. ама като си го познал .....отиграли го???? Те критичните нива глобално погледнато не са кой знае колко много...... а и посоките са само 2
Успехи желая!
За 1.19++ говорех в началото на декември. Ако не те мързи, погледни 7 януари,
17:49 ч. Всъщност 1.19++ щяхме да имаме след още 16 пипса. Но дори и да не бях
давал нова прогноза на 7 януари, щях да съм "сбъркал" с три месеца +, но нивото
щях да съм познал. И то, забележи, с прогноза правена в момент, когато всички
говореха за 1.40 - 1.50. Дай боже всекиму такива прогнози.
Аналогичен е случая и с прогнозата ми от 3 август, когато всички говореха за
паритет, а аз предвидих възходящия тренд. Беше цели 16,5 фигури.
До 2 години Евросъюза и Еврото няма да ги има. Сега е началото на обезценката на еропейската валута. До 5 години - трета световна война. Поводът - Русия. Аз вече си копая бомбоубежище...
Ами ако се върнеш към постовете ми по-рано днес, а и преди месец да речем,
ще видиш какво мисля - 1.08/12, след едно покачване, разбира се. Само че не
мога да ти кажа точното време за тези нива.
Здравей, Докторе! Мисля, че действително може да се вярва на прогнозите ми.
Ето ти едно доказателство. На 7 януари т. г. в 17:49 ч. на въпрос къде ще спре
спадът на EUR/USD, аз отговарям:
"Къде ще спре? Ами след десетина фигури..."
На този ден най-ниското ниво е 1.3024. На 15 юни имаме дъно на 1.2015. Разликата
в прогнозата ми е само... 9 пипса.
Ако някой може да ми посочи по-точна прогноза в световен мащаб, касаеща период
от 5 месеца и кусур, моля те кажи му, че ще го "почерпя" един чисто нов Мерцедес,
последен модел и бутилка Джони 12 годишно, черен етикет.))
Успех и на тебе!
...то всеки вижда това, което би му се искало / в кръга на шегата/.
Сериозно сега отчитам, че цената тества съпротивата, определена от неклайна на обърнатия H&S на 4 ч. графика, но ще я преодолее някъде след достигането на около 1,2195 .../ако.../
Така виждам ситуацията приблизително, но пак с уговорката, че тук да се твърди нещо със сигурност може, но само ако е от рода на: "отивам да си легна!"
Коментар