IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Triki

... и все пак Трики ми се струва е в правилната релса... .Швеция кът.. UK cut ????... EU натиск от къде ли не за cut, само ECB против...отсреща със завидно постоянство "си го вдигат" ......на дневна графика осцилаторите ми сочат клавиатурата ....

Коментар

• Triki

ти от къде си купил експлозивчо

Коментар

• Triki

няма рейндж, посоката е само нагоре, трикотажните работници да си гледат конфекцията

Коментар

• Triki

Аз пък мисля, че и двамата са прави докато не излезем от рейнджа....

Коментар

• Triki

Ето и анализите ми за американската сесия http://bnight.my.contact.bg/Analizi/index.htm. Успех на всички. Трики КОКО като чели е прав и май вече еврото си е за копуване.Успех.
            http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• Triki

sorry tova iskah da postna

Коментар

• Triki

triki po4ini maqlko i pomisli....Eur go udaljih otnovo ot 1.2110

Коментар

• Triki

Е по принцип не казвам, че няма да има, но просто днес на еврото не му е ден и по-хубаво да сме му придружители по пътя надолу.
                  Успехи и на теб!!! Ще ми се да бъда полезен, дори на хора които имат достатъчно опит като теб. Корективът винаги е голяма работа.

Коментар

• Triki

bnight
                    Shte ti pisha

Коментар

• Triki

Ne mislia taka - v blizkite dni ni triabvat niva nad 1.23, uspehi

Коментар

• Triki

KOKO, днес беше пробито 1,2159, след това 1,2121 сега гледам сме се запътили към следващата спирка - 1,2090. Не се заяждам, просто играеш с/у течението и си пристрастен.

Коментар

• Triki

KOKO здравей отново бих те помолил да ми драснеш един мейл да обсъдим някои работи. Ако искаш ако си в Плевен де може в неделя и да се видим. Колкото до пазара след малко ще покажа възгледите си за американската сесия. Късмет на всички.
                          http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• Triki

Коко, както е видно за всички течението днес е надолу. Още не виждам сигнал да тръгва нагоре. Не се опитвам да ти давам много акъл, защото най-вероятно си по-опитен от мен. Обаче освен 61,8 фибо друга причина за покупка няма, а и докато пиша виждам че определено не е за покупка еврото.

Коментар

• Коментар

• Triki

Sajaliavam 4e ne se poznavame, az sam za dalga po red pri4ini koito ne mi se izbroiavat, ne znam oba4e kade e te4enieto v momenta za sajalenie no zalagam nagore s dosta primeren risk kakto vijdash.
                                Jelaia ti uspeh

Коментар

Working...
                                X