If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Здравейте Спекуланти.
Това което ще прочетете може да ви се стори доста абсурдно,но лично аз смятам (както и преди 2 седмици писах) , че се намираме в 1-ва от 3-та в седмична.Имаики в предвид,че дължината на 1-ва в седмична бе 14 фигури и използвайки метода на алтернацията , то 3-та ледва да е с дължина 22.6 фигури което прибавяйки го към 1.2730 прави точно 1.4990 - до няколко месеца сме там.
Успех на всички Спекуланти
In the state of nature profit is the measure of right.
Petre, kakvo stana s produkta fisk1.5%. Samo pishesh, ama mai tolkova, s pisaneo si ostanahme. Kato gledam nivoto na stranicata ti se hvastam za glavata, a za nivoto na prognozite dumi niamam. Sestam za onaia 3/3 na dnevna, deto vlizashe v neia na 1.30, ta vse vlizash do 1.20.
Vzemi si opravi kachestvoto na analizi i sobstvenata gradina, vmesto da se poiaviavash ot vreme na vreme niakude i da pishesh gluposti.
Stanaha veche 6 sedmici, otkak chakam dogovora i imeto na bankata za bankovite garancii.
to meketo
Здравей колега, радвам се да видя твой пост тук. И аз така мисля, че днес имахме заготовка за утрешен тест на 1,1950 - 1,1970.
Имаш ли наблюдения за AUD/USD къс съм от 0,7736 малко имам, но все пак интереса ми е да пада.
Благодаря ти предварително, и много профит да имаш!
Mislq,che tozi forum ne trqbva da sluji za izlishno pychene ( govorq za ekzploziv4o ili kakyvto e tam ),a za obmen na informaciq i da spomaga za razvitieto na vsichki.
Всъщност реших да си направя труда и да изкарам една от успешните ти позиции експлозивчо:
09.06 12:24 eksploziv4o: eur/nzd
удвоявам дългата, средна цена1.7220 стоп 1.6850 т.п 1.7650 next 1.85 next 1.95 === Трики, това 0.7730 в aud/usd не означава нищо както по късно сам ще се убедиш, за твое съжаление с пълна кошничка отровни гъбки( СТОПЧЕТА ) както обикновенно
А ето и резултата от нея:
Виждаме успеюните сделки на това гуру eksploziv4o!
Коментар