IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• !?!

Вярно е, че Петър Караиванов е емблематична фигура за този Форум, добре би било да присъства тук със своето мнение! ОБАЧЕ...
    ...на определен етап от нашето развитие взаимоотношенията ни стават нетърпими, най- често, когато почнем да защитаваме теза, която е неудобна за Българина, ако пък развиваме паралелен бизнес, той трябва да бъде непременно смачкан от конкуренцията, какво като има възможност да се подобри качеството на предлаганата услуга, ние сме и винаги ще си останем на Балканите...

Тук бяха цитирани минали постинги, добре е опроверженията да се правят веднага с контра доводи. Ето, например, бях харесал една дама, защото всичко даде от себе си , за да ме /я/ има/м/. Пък приятелите ми се чудеха: Бе, как можеш да харесваш такъв крокодил?... Та, вън от контекста, след време, нещата вече изглеждат различно, а преди време изобщо не съществуваше дилемата "крокодил или алигатор..."

По същество, ето как може да разсъждава човек, със силни доводи, а след 3- 4 месеца да бъде опроверган: погледнете седмичната графика на GBP/USD и кажете не виждате ли следните ситуации /НО КОГА ТОЧНО ЩЕ СЕ ИЗПЪЛНЯТ...???/:
    1. Цената определено описва низходящ триъгълник. Имаме пробив под 1,8553 , който превръща фигурата в H&S, при което очакваният таргет от около 7,5 фигури, ни дава очаквани дългосрочно нива около 1,7800.
    2. Пробив на тренд- линията, но новата цена не достига нивото на съпротива – около 1,9538. През м. Май е пробита подкрепата 1,8516. При това очакван таргет от около 10,2 фигури надолу си е по правилата, т.е. очаквани нива около 1,7500.
    3. Да направим анализ чрез индикаторите, ако са и на различни графики, колкото искаме мнения, обосновани , НО РАЗЛИЧНИ...
    4. ...а ако отидем над 2,400...сигурно и такава цена може лесно да бъде защитена?
    Извод: добре е да проявяваме търпимост към чуждото мнение и да отчитаме , че има прогнози с различен срок!

Успех на всички!

Коментар

• Мариан

supertrader пратих ти мейл.
      http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• Мариан

Виж форум се прави с желание.Тук има хора които имат такова да си помагат , усеща се присъствието им.Петър е доста изнервен -така ми изглежда.За да си добър трябва да имаш опонент , който също да е от класа.Знаем много добре какво самочувствие има той , а също сме разбрали че става за опонент.На никой нервите му не са железни.На Вас от инвестора щях да Ви свалям шапка ако му бяхте пожелали успех и му бяхте помогнали.Наистина ето появява се и се държи по неговия си начин , когато не е в настроение , а го усещаме предполагам и Вие.Съгласен съм че и той много пъти е водил дискусия доста крайно с много от колегите и то от тези които много уважавам!!!!Разберете , че не е в ничии интерес Вие а и той !Не го разбирам защо не пише тук и не трябваше така да става и изобщо да не появява.Вземете си оправете взаимотношенията и ще си бъдете полезни , така мисля.
        D.Y.F-091066

Коментар

• !

OK, махай този и предишния ми пост

Коментар

• !

трия нещата, които не са по-темата включително и моите

пишем, обменяме мнения
            и след като постоят известно време, ги зачиствам, за да си продължи валутната дискусия

Приятна вечер!

В крайна сметка и на мен ми е забранено да пиша извън темата

Коментар

• !

Мариане,
              в моя пост нямаше НИЩО нецензурно или обидно за когото и да било.
              Но щом смяташ, че като ме триеш ще вдигнеш нивото на форума - давай. Аз съм съгласен да не пиша (или да бъда трит) ако това ще ми даде възможност да чета повече качествени мнения.

Успех ти желая

Коментар

• explo

leka vecher i umnata s dulgite evra
                Работа и заплата?

Коментар

• EUR/NZD

Не, благодаря. Сутринта пуснах прогнозата си за деня и съм къс от 2159 в евро и не влача загуби по 3-4 фигурки. приключвам с диалога с теб. с радио не се спори.
                  колегата Трики беше така добър да ни предостави ценна информация за теб
                  Работа и заплата?

Коментар

• EUR/NZD

eksploziv4o,ставаш смешен бе човек. според тебе ако игра срещу тренда е правилна ни е ясно колко струваш. с 3 фигури назад и удво(тро)явайки губеща позиция си ни ясен. такива като тебе дето бръщат трендове ги е имало и ще ги има, което е хубаво -нали някой требва да ни храни нас.
                    Работа и заплата?

Коментар

• EUR/NZD

целта е 1.95 след това тест на 1.64

Коментар

• Позиции

Brato i az sym dylyg ot 1.2120 stop na 1.2080 i si kazvah kakvoto 6te da stava ama baq mi se izpoti lainoto kato 4ukna 1.2098 dano da izdyrpa ve4e 4e neam nervi uspehi a pyk explozivniq da si o4etvorqvq utroenite dvoini kolkoto si iska na demoto, tam nqma problemi, ne mu se vryzvaite i toi sam 6te se pokrie na karibite))

Коментар

• EUR/NZD

Ekspoliv4o, а ще видим ли пак Eur/Nzd 2.15-2.30-2.60, както в недалечното минало.
                          За съжаление не е ясно кое ще се повтори първо: 1.60 или 2.60.

Коментар

• е/$

Сигурно всички я виждате ама да я кажа - H&S na 1h

Коментар

• Позиции

Дълга EUR/USD от 1.2110, пък каквото ще да става
                              In the state of nature profit is the measure of right.

Коментар

• EUR/NZD

момчета не се ебаваите с петър може да пише глупости ама то е за добро , 1.37 ще го има но следващото лято

Коментар

Working...
                                X