IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• eur/usd

Трики аз съм много доволен от деня и приключвам 17 пипса колкото толкова не са много но поне са плюс Пък и днес ще тичам по други задачи и на даскало и нямам време да играя. Успех ти желая.
    http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• eur/usd

А може би е по-правилно в момента, ако не се купува да не се и продава, защото все пак сме доста близо до стената 1,2014 и може гравитацията доста да намалее, ако не бъде пробито това ниво. Обмислям да махна ордера, но ще поизчакам малко да видя как вървят нещата. От друга страна, накъдето тръгне сутринта, натам продължава в повечето случаи. А то вече тръгна в наща посока.

Коментар

• eur/usd

виждам че твоята система е влизане при пробив на фрактал добра идея. То е в общи лини същото което правя и аз с подкрепите и съпротивите.Имено за това често мислим по един и същи начин.
        http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• eur/usd

Трики затворих я на плус 2 и заедно с другата ми поръчка от 1.2130 ми направиха общ профит от 17 пипса и мисля да приключвам за днес че днес даскалото ми е следобет и няма да мога да контролирам нещата. Успех ти желая.

Коментар

• eur/usd

Рицарю, преди да отворя форума и се чудех дали да не продам точно от 2115, но там има една линия, дето ме притеснява. Затова имам ордер продажба от 1,2098 със стоп 1,2150 и цел 1,2020.
            Ето как виждам нещата: над зелените линии - нагоре, под червените - надолу.

Коментар

• eur/usd

задеистван ордер sell 1.2115 stop 1.2140 t/p 1.2080

Коментар

• eur/usd

T.A.D. добро утро и успешен ден от мен на всички. Аз съм съгласен с твоето мнение защото напълно съвпада с моята идея за деня. Успех.

Коментар

• eur/usd

Вероятен сценарий днес- леко поевтиняване на двойката в началото на деня, след това(до15.30) до около 1.2140/55 и след данните за заетост, които ще са под очакваните 330К( заради отпускарите) надолу до поне 1.2080(може и по-надолу), а следващата седмица му разрешавам посоката север. Това е в случай,че не излезнат нови слухове на пазара.
                  Това мнение НЕ е предложение за покупка или продажба и авторът му не носи отговорност за реализирани печалби и загуби или пропуснати такива ! Успех!
                  P.S. Не ми е ясно Експлозивчо в поста по-долу какво е искал да каже? Пъпки или Гъбки ? Благодаря предварително и.. Понякога може две обратни позиции да излязат печеливши !!(но за по-дълъг период)

Коментар

• eur

В е/$ и е/иена е много вероятно да формираме H&S на часовите графици. Един дявол знае дали ще се получат, но е добре да се държат под око.
                    Успешен ден на всички!

Коментар

• Няколко майтапа...

Майтапът си е майтап, ясно, разбирам, че те гони лек градус- така, само за настроение. Моят постинг беше в същия дух както и твоя, но мисля, че ти не си разбрал майтапа...
                      Успех и не изкачвай толкова големи върхове, поне насън, защото няма да си работоспособен в утрешния решителен рунд /ден/...

;-)))

Коментар

• Няколко майтапа...

Вай, вай, ваййй. Потопи ме в земята от срам. Ти да не ходи да я търсиш в нета тая дума, а безимен???
                        4 грешки в една дума, уауууу. Ужас
                        А за крокодила и много други неща, вдявам преди дори да съм ги прочел. Тъй че...

Май не ти е харесал майтапа, сори. Ще се постарая повече другия път, ако си заслужава разбира се.
                        Та значи Джумулъгма, така ли? Ще го запомня за цяла нощ))

Със здраве!

Коментар

• MetaTrader

Добър вечер!Може ли някой да ми каже дали платформата MetaTrader има опция за звуков сигнал при преминаването на тренд линия от графиката.

Коментар

• Няколко майтапа...

Пиво, мисля не си вдянал точно за какъв крокодил става дума, но в тялото този беше като Венера...Те такъв "крокодил" , всекиму, дай Боже /но не цял харем- откъде тогава време и за Форекс/..., но дори "хитрецът"- 4 грешки в една дума не е откривал до сега, те това си е наистина постижение- това е съвсем нов връх /в граматиката/: Джомолунгма...

;-)))

Коментар

• Няколко майтапа)) Приемете ги с усмивка))

Безимен, голям хитрец си ти да знаеш! То с крокодили, хората милиони направиха (нали го гледаш оня австралиец на Дискавърито), та и ти да не останеш назад, а?)) Полека-лека може и една фермичка (харемче) от крокита да си спретнеш))))))))))))))))))))

Доне (ако позволиш един майтап приятелю, да разведрим малко въздуха)) ), аз си признавам, че си купих "Мерцедес", благодарение на теб и други изявени анализатори от форума. И извадих голям късмет с тая магарица, друже)) Много е послушна и хич не е ината. Вече ходи и сама до гората за дренки. Спести ми пари и за GPS)) Дето се вика, БЛАГОДАРЯ ВИ НА ВСИЧКИ! Догодина, ако продължавате така добре да познавате (ама не в регионален, в световен мащаб) ще си купя и едно магаренце. "Ферари" ще го кръстя, да са си дружки двете с "Мерцедес" и да се топлят през зимата.
                              )) )) ))

Бат Пето успях само един пост да му прочета и нищо не разбрах (разбира се). Май бяха минали с метлата, та не знам от къде да хвана за да се пошегувам. Да прощаваш Пепи, другия път))

Чикаго, вчера като се появи, вече имах дълга GBP/USD от петък. И като видях пак как със 101% доларя по Шишимкокуту отива на юг и си викам, бряяяяя отиди ми дългата позиция)))) И верно днес отиди та се не видя))))))))))))))

Ей, и да не се връзвате един на друг, ами да се подкрепяте (ама не отзаде, нали). Из оня ден бяхте идилия - Образцов Форум)) Ама ей на, днес пак сте развалили хавата. Бива ли така бря, мУмчета?!!!

Хади успешна седмица и... и... и... и толкова, друго немам време сега да пиша!
                              (Пропуснах Трики, ама другия път нема да го пропусна, а на КОКО освен да му се зарадваме, че е оцелял в гигантския слалом и скоро ще започне следващото изкачване на Джумулъгма, ама на свой си форум, безплатно, както винаги (до сега), друго не ни остава)

Със здраве дружина! (и ни ма псувайти горчиво в "подлите" си душички, хе хе хе )

Коментар

• eur/usd

здрасти гитри Петре за сайтчето една моя прогнозка - ставаща - утре удобен вход за евро нагоре - не казвам час защото е издаващо за без мъни - и профити ...тва ти писах на сайта ама както и да е...

Коментар

Working...
                                X