If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
FX ожидает сегодняшнее совместное выступление главы ФРС Алана Гринспена и министра финансов США Джона Сноу по теме ревальвации юаня. Эксперты UBS предлагают свою точку зрения на это событие. "Гринспен, вероятно, снова озвучит мнение о том, что ревальвация юаня в интересах Китая. Он также скажет о том, что вопрос не в "если", а в "когда". Главное, что нам стоит почерпнуть из этого выступлния - это возможные будущие шаги США по отношению к Китаю, то есть, насколько жесткой является их позиция". Forexpf.Ru - Forex News / Новости Форекс
ГГГ, абсолютно съм съгласен. Аз обаче ще се включа в коалицията за долара от малко по-ниско. Обръчът се затваря все повече - еврокриза, Швеция брадва, Англия с двама гласували за понижение, САЩ с повишение на лихвите. Общо взето се потвърждава хипотезата ми, че цялото моткане нагоре надолу си беше просто корекция/консолидация и тренда си продължава.
Dobro utro kolegi. Stopcheto grumna kat piratka, che i reverscheto. Na 1.2064 mi reagirat niakolko trend slediasti modela i podavat zdrav sell. Dosega ne sa mi reagirali zaedno nikoga. Targeta varira mezdu 1.2020 i 1.1760, kato nai-veroiatnia e 1.1860. Taka che tam i az ste sellna, malko po-zdravo ot obiknovenno.
Прибрах си 13 п и ще наблюдавам, става опасно на пазара и не искам да съм между юамарите на мечките и биковете. Може би е прибързано, но както каза рицаря всяка печалба е добра. Прогнозата ми все пак е за силно представяне на долара и пробив на 1,20 в близките дни. Имам ордер продажба от 1,2010 и за ндес спирам с маркет поръчките. Вчера цял ден се опитвах да обясня, че няма смисъл да се играе дълго при положение, че има само бели свещи напоследък и си е дива игра с/у тренда. Когато на дневна свеща от предния ден е бяла не се играят сигнали за удължаване - елементарно правило.
Между другото пионерът във войната с/у долара загуби първата си крепост или с две думи автралиеца почна да пада. 0,7589 е ключово ниво в двойката и под него е за драв сел.
Трики съгласен съм аз в анализите тези поръчки buy ги слагам само като евентуално хеджиране защото три поредни дни като сложа ордери buy те си остават висящи. Успех и късмет днес ти желая.
Ако въобще бих правил покупка на евро, тя би била най-рано от 1,2210, следва 1,2291, следва 1,2356(най-добър сигнал). Гоненето на дъно от текущи нива е съпроводено с голям риск, пробив на горните нива очертава посоката на движението.
Коментар