If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Добро утро колеги днес изглежда ще видим нива под 1.20 но честно казано идеята на КОКО за buy ми се струва логична поне за днес една корекцика няма да е лоша . Успех на всички.
Ситуацията за EUR/USD и GBP/USD:
1. Седмичните графики показват тренд надолу.
2. От дневните графики движенията на цените предполагат удобни скъсявания, за сега от 1,2044 и 1,8156.
Моля ако има хора, които играят през Саксо да споделят плюсовете и минусите. Смятам да играя през тях, но все пак малко информация преди да си бучна кинтите няма да са ми излишни. Благодаря предварително!
А Бъфет със своите 20-30 милиярда кой беше, че да определя съдбата на пазар с такива дневни обороти надхвърлящи десетки пъти неговото състояние. Замислете се в/у това. Нагрухал се е със скъпи евра и се чуди как да подлъже народа да продава долари, че да излезе от калта. За негово съжаление тези, които са го докарали до това състояние няма да се уплашат от неговото лаене.
Юри, наистина е дълъг от малко над 1.30. Знам го със сигурност, понеже имам акции от Бъркшир и всеки quarter получавам писмо, в което са всички приходи и загуби за периода. Както и да е, ако Бъфет загуби от $ ще спечели от друго, така че неговата не я мислете.
Успех
In the state of nature profit is the measure of right.
Според мен ще повярваш но ще ти трябва време за да узрееш идейно. Не мога да разбера защо си тормозите акъла какви позиции имал Бъфет. Това просто няма значение така или иначе той пак ще спечели, а помислете Вие за позициите си. Аз предлагам да кажете по някой виц за разсейване и за настроение мисля че това би подействало добре на всички. Я да чуем сега: ...............
Коментар