IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• eto i po golemite valni kak mi se privijdat

БНИГХТ, еврото се държ горе заради големите покупки в кроса с йената, не мисля че е разумно да отваряш дълга от тук, ще имаш по добри нива, ще ти пиша по-късно.

Коментар

• Хвърлям боб и ето резултата

Idv докато съм пред комп-а и платформата ще я държа така лично ме удовелтворява и нивото 1.2086 така че това е по-скоро за респект
      http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

Трики прав си че е рано но корекцията вече е на лице така че не мисля че е опасно да се одължи от текущи нива с цел 1.21 и стоп под 23% корекция по точно 1.2050
        http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

svali samo malko gornata granica 1.2120 .ina4e ordera si e ok.uspeh

Коментар

Не искам да оставам криворазбран, аз не симпатизирам на долара. Просто пазара досега беше бичи за гущера. Признавам, че два отнесени стопа са сигнал че нещо не е наред и може да последва обръщане. Просто в момента сме в ничия територия.

Коментар

fostarfx
              Според мен вълните можеш да си ги правиш но на тяхна база трейд неможе да става, или поне докато нямаш много, много пари в сметката си, но дори и тогава няма да си заслужава.
              Това си е лично мое мнение и неангажирам никой с него.
              И поради гореизброените причини несъм правил скоро вълнови анализи.

Коментар

бнигхт, не казвам че не е прав, а че много избързва с удължаването. Аз нямам намерение да играя с/у пазара и ако прескочи 1,2145 може би и аз ще скоча с дълга. Съществува обаче сериозен риск от ново пропадане. Слагам си оредер продажба от 1,1979 и покупка от 1,2150.

Коментар

Трики съгласен съм в момента съм интрадей дълаг с цел 1.21 и 1.2120 евентуално ще видя как ще го отигравам но днес повече дъна май няма да има успех.

Коментар

Правилно според мен в случай на дълга игра е да се изчака пробив, на 1,2287 и след това на 1,2352. Всяко дългосрочо удължаване преди това е изложено на риск.

Коментар

• Чикаго

Трики Чикаго май ще излезе прав. Според мен ни чака 38% корекция днес или достигане на ниво 1.21. И по тази причина съм дълаг от 1.2150 днес и мен ме пляснаха през ръцете

Коментар

• Коментар

• valni

няма проблеми, даже ми е приятно когато виждам и други мнения. всеки греши!
                          аз не съм силен в броенето, имам си изградени правила които се различават доста от стандартните които ги пи6е по книгите. ако имаш графика ще ми е приятно да я видя.

Коментар

• Чикаго

Аз ви казах стратегията си вчера. Генерално мисля като Чикаго за посоката, той пак май се е поизнервил, миналата година по същото време с бат Петьо се дърпаха по същият начин, Петьо викаше 1.40 само че тогава.

Средносрочно дълга стопове под 1.1950
                            Краткосрочно-интрадей.
                            Къса със стоп над 1.2105 и цел 1.2015-1.1975, предполагтаем рейндж 1.1940-1.2100, риск от изказването на Трише в 16ч
                            Успех

Коментар

• fostarfx

Утре ще се видим със Стефан Бараков,знам,че си от Пловдив.Ще се радвам да посочиш начин за връзка с теб.Поздрави!
                              Рискът е тънката граница между страха и благоприятната възможност.
                              [url]http://www.standartnews.com

Коментар

• eur/usd

Staircase Chart - бази,при пробив над които ще добавям:
                                1h-1.2030
                                2h-1.2052
                                4h-1.21285**
                                6h-1.21285
                                8h-1.21865
                                daily-1.21525***(следва експлозия при дневно затваряне над него)
                                weekly-1.2284
                                monthly-1.3037***(вероятно месечно затваряне през септември или октомври 2005,ще доведе до взрив към средносрочната цел от 1.40 в края на 2005 и дългосрочната цел от 1.49 Q2/Q3 2006)
                                От мен толкова!
                                Рискът е тънката граница между страха и благоприятната възможност.
                                [url]http://www.standartnews.com

Коментар

Working...
                                X