IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• gbp

sled 1750 shte ima po seriozno ska4ane na nova svesht na 30m

Коментар

• gbp

na 1.80 mnogo profit taking triabvashe da ima , no ne podsko4i kakto si misleh
      Forex , форекс новини и стратегии

Коментар

• gbp

1anti imam sashtiat stop
        Uspeh

Коментар

• kabel

Celta v cabela mi e 100na pipsa a v aud 35p

Коментар

• kabel

50 pipsa nagore i posle 1.7930
            Forex , форекс новини и стратегии

Коментар

• gbp

buy 1.7999 stop 1.7969

Коментар

• Pivot points

КОКО, няма такова понятие като трябва корекция. Да не мислиш, че на някой му пука какво си мислим ние и какво очакваме. И има ли закон кога трябва да почне корекция?

Коментар

• bnight разпространител на вируси ?????

25.06.2005

Коментар

• Pivot points

long aud 0.7588

Коментар

• Pivot points

long cable 1.7997

Коментар

• Pivot points

koi govori za dano, prosto 8000 e izhodno nivo sled koeto triabva korekcia

Коментар

• Pivot points

Сега пак искаш дъно да гониш, направо не мога да те разбера КОКО. Не се обиждай, но наистина се бориш с вятърните мелници!

Коментар

• Pivot points

Trici ne mi sledish misalta eto kakvo postnah togava

8122 е 61.8% което е красиво за края на В започнало от 8330 ако имаме потвърждение за това то тогава вълна С трябва да има цели 8320 или 8450 или 8660 макс което е 1.618х
                            Ако 8120 падне то евентуална нова цел за В ще бъде 1.7997.
                            Начинът ми на игра е такъв винаги гледам да открия около важни нива със къси стопове ако нямам хеджиращи варианти.

Коментар

• bnight разпространител на вируси ?????

От коя дата е?
                              D.Y.F-091066

Коментар

• Pivot points

КОКО, поръчката ти може да перфектна за теб. Мен ако питаш перфектната поръчка беше продажба от 1,8119. На дневна, на 4ч, на 30 мин низходящ тренд и за къв чеп аз да се опитвам да играя с/у пазара, пък макар и 61,8 фибо да има, защо да не е продажба при пробив на фибото. Не е ли по-голяма вероятността при низходящ тренд да гоним пробиви надолу, вместо да се надяваме, че ще обърнем движението.

Коментар

Working...
                                X