If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
supertrader незнам кога ще ми остане време да програмирам но остане ли ми първото което ще направя е да направя бънито със сигнал. А по повод моето виждане за пазара вече съм го изложил да го видиш. Между другото качих новата распечатка от сметката до днес така че може да я видиш ареса е същият. Ако искаш влез в стаичката.
Нали имаше идея как да преправиш бъни да дава сигнал - алерт само веднъж!И дано да спре кабела да пада че много съм го удължил вече !Имам чувството че се движи през стопове само на мераклии да влязат дълги с плитки стопове.
В този форекс журнал на Алпари прочетох странните прогнози за евро долар 1,70 и долар/франк 0,31!?!?!?!?!?!?! Тия момчета явно имат психически отклонения и нощем сънуват кошмари заради дългие си евра от 1,33. С предния ми пост наистина за последен път се бъркам в играта на други хора. Оттук нататък само ще си поствам позициите. За последен път пиша да не се търсят дъна, а да се играе само в посока на тренда.
Искам да попитам този ред за МТ4 коректно ли смята стойността на зъбите на алигатора ?
teeth_val = iAlligator(NULL, 0, JawsPeriod, JawsShift, TeethPeriod, TeethShift, LipsPeriod, LipsShift, MODE_SMMA, PRICE_MEDIAN, MODE_GATORTEETH, 1);
Коментар