If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
няма загуби на пакети, а и да има няма да са всеки път точно когато опитвам поръчки. и аз не търгувам толкова много, но като го забелязах опитвам за да видя дали е било случайно. засега в последните 24 часа се случва абсолютно всеки път
Имам 12п ударен стоп на европаунд.
Имам добавка на паундйена от 198.33, двойката според мен след като допря фибото вече е настроена нагоре за мин 200п
Успехи
ами аз съм им писал във форума и съм им посочил сделки но без номерата, има и сравнение между реална и демо сметка как се изпълняват има и часове. могат да видят всичко което искат, но няма отговор.
опитах вече с двата им сървъра, резултата е един и същи. само демото е без грешка. съмнявам се да е от нета защото и демото не би вървяло както трябва. нета ми е 256 к така че не е от него а в последните 24 часа опитвам да поставям поръчки в различни часове, но винаги едно и също - забавяне между 3 и 7 секунди до изпълнението
az sam na STS i imam mignoveno izpulnenie
problema ti e v neta
probvai
ping mt3real.sts.bg
ako imash zagubi smeni interneta ili raboti s rezervnia server
dano da sum ti bil ot polza
понеже не ми обръщат внимание от сутринта СТС може ли някой да ми каже дали при него се получава забавяне между изпълнението на поръчки при тях на реална сметка от подаването до изпълнението варира между 3 и 7 секунди. и ако цената в рамките на тези до 7 секунди мръдне познайте .... рекотиране. на демото днес нарочно си направих сметка, но там това го няма - изпълнението е мигновено. не мога да разбера някакъв алгоритъм ли са вмъкнали, какво, но ще почакам още малко да видя. следващият път нарочно ще се опитам да вляза срещу пазара за да видя дали ще ме изпълнят веднага. в случаите за които говоря въобще не става дума за волатилен пазар.
успехи на всички спекуланти както казваха някой тук
Коментар