IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• KOKO

koko, kakva programa polzvash za gravikite koito si pravish i postvash
    blagodaria predvaritelno
    Forex , форекс новини и стратегии

Коментар

• cable

няма загуби на пакети, а и да има няма да са всеки път точно когато опитвам поръчки. и аз не търгувам толкова много, но като го забелязах опитвам за да видя дали е било случайно. засега в последните 24 часа се случва абсолютно всеки път

Коментар

• STS

kolega obadi im se po telefona
        i si sloji stopove 4e v 15:30 moje da ima dvijenia interesni

Коментар

• cable

Имам 12п ударен стоп на европаунд.
          Имам добавка на паундйена от 198.33, двойката според мен след като допря фибото вече е настроена нагоре за мин 200п
          Успехи

Коментар

• STS

ами аз съм им писал във форума и съм им посочил сделки но без номерата, има и сравнение между реална и демо сметка как се изпълняват има и часове. могат да видят всичко което искат, но няма отговор.

Коментар

• STS

zagubi imash li niakakvi primerno na 1000 paketa , ako imash nad 5-10 % e mnogo i zatova se polu4ava zabaviane

Коментар

• STS

пинга е перфектин 58мс средно, което си е нормално

Коментар

• STS

ami obadi im se i gi pitai tova e re6enieto na vuprosa

Коментар

• cable

ako problema e v momenta ne znam , za6toto ne puskam pozicii postoianno no problem ot tozi sort mi se polu4ava pri goliam ping do tehnia server

Коментар

• STS

опитах вече с двата им сървъра, резултата е един и същи. само демото е без грешка. съмнявам се да е от нета защото и демото не би вървяло както трябва. нета ми е 256 к така че не е от него а в последните 24 часа опитвам да поставям поръчки в различни часове, но винаги едно и също - забавяне между 3 и 7 секунди до изпълнението

поздрави

Коментар

• cable

BUY 1.7918 SL 1.788
                        TP 1.9100!!!!!!!!!
                        Рискът е тънката граница между страха и благоприятната възможност.
                        [url]http://www.standartnews.com

Коментар

• STS

Има нещо. И аз го забелязах.

Коментар

• STS

az sam na STS i imam mignoveno izpulnenie
                            problema ti e v neta
                            probvai
                            ping mt3real.sts.bg
                            ako imash zagubi smeni interneta ili raboti s rezervnia server
                            dano da sum ti bil ot polza

Коментар

• STS

понеже не ми обръщат внимание от сутринта СТС може ли някой да ми каже дали при него се получава забавяне между изпълнението на поръчки при тях на реална сметка от подаването до изпълнението варира между 3 и 7 секунди. и ако цената в рамките на тези до 7 секунди мръдне познайте .... рекотиране. на демото днес нарочно си направих сметка, но там това го няма - изпълнението е мигновено. не мога да разбера някакъв алгоритъм ли са вмъкнали, какво, но ще почакам още малко да видя. следващият път нарочно ще се опитам да вляза срещу пазара за да видя дали ще ме изпълнят веднага. в случаите за които говоря въобще не става дума за волатилен пазар.

успехи на всички спекуланти както казваха някой тук

Коментар

• Pivot points

Изпращам графика с pivot points днес 30.06
                                Всеки да прецени рисковете сам за себе си

Коментар

Working...
                                X