If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Да ама не четеш ли че цената му пада и рицаря е видял някаква цифра , просто такъв момент си избрал съжалявам ....Съвета ми е да изчакаш да поскъпне , а същевременно ти купи нещо дето в момента поскъпва , може долари например ..А за това , че е коаксиален кабела можеш да си премълчиш и да го пробуташ за високоволтов , защото всичко зависи от срещата на ФОМС , какво ще кажат , но за да разбереш какво са казали трябва да ти е добър литературния английски .А то и да ти е добър английския пак може да не ти помогне , защото те тъй го увъртат понякога ! Общо взето , ако можеш го продай макар че се вижда , че е станала вече една 50% корекция при евро-паунд , а тя може и да е събитието на деня а не онези от Фомс какво ще направят и при това положение ще си в грешка , ето това е въпроса.
Не забравяйте и след 22ч
Алан Грийнспан и Джон Сноу ще направят второ съвместно посещение в американският Сенат, за да се срещната със сенатори, които все още поддържат тезата за приемане на закони утежняващи китайският внос в САЩ. Посещението на Грийнспан и Сноу е предвидено за около 22:00 часа (бълг.време). След срещата се очаква изказване да направят сенаторите Грахам и Шумер двамата, които представиха проект за 27.5% налог върху износа на Китай за САЩ, ако политиката на фиксиран юан не бъде променена.
Momcheta mai ne sym na mqsto, ama wse pak da pitam. Shtoto gledam za kabeli si goworite i za dolari, ta imam 20 makarii koaksialen kabel na cena 10 centa na metyr, ima li nqkoi koito da proqwqwa interes?? Ne znam kys li wi e, dylyg li e, ama e 300m edna makara.
Коментар