IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• КОКО

КОКО, и на Европейската им платформа ли го има този проблем?
    In the state of nature profit is the measure of right.

Коментар

• Разбрах

FXCM*2: Welcome to FXCM's Live Chat feature. You are now chatting with an FXCM representative. How can I help you?
      you: Hey, what time do you open today?
      FXCM*2: Ttrading is a little delayed today. OIt will open shortly
      FXCM*2:
      you: so it is at the regular time?
      FXCM*2: 2pm est
      you: thanks

Коментар

• ???

Някой да има инфо защо не отваря маркета? Да не би и в Азия да празнуват нещо?

Коментар

• Коко

Ти говориш за бомба , той просто така го разбира , защото пазара няма да тръгне да изпълнява черти.А техничарите много ги наказаха напоследък.При кабела срина фигури дано си го затискал твоя , че нали знаеш как имаме навика да стоим срещу течението и после да избиваме загуби.А той кога е обръщал пазара когато се е движил в посока юг на съпротива или по някакво правило , тя линията отдолу винаги е потърпевша.Вече почвам да си мисля , че наистина трябва да я изгледаме една корекция хубава да и определиме върха той по ще се поддава на тех .анализ и на втора евентуално да сме по в час- Ако ги има.Всичко това един ден ще завърши в ущърб и на самата Америка , но нали ги видя как си качиха лихвите единодушно така че долара и 0.80 да стане един ден пак ще падне много и ще отиде до кой знае кое дяволско число може би не срещу еврото.
          D.Y.F-091066

Коментар

• ...и бирата да е студена...

Bnight, да си анализатор и търговец са не само различни неща, но в големите банки и различни хора. Даже там има и трето лице - риск мениджър. Аналитикът не стои 10 минути пред компютъра, това си е нормална целодневна работа и прогнозите които прави са за клиенти или търговския отдел. Понякога съвпадат, но не винаги. Такова разделение е направено умишлено - ако позицията не върви добре и по план, търговеца псува тъпите аналитици и няма психологическо бреме от загубите. Аналитиците пък не търгуват - те казват какво виждат (или смятат че виждат) и не се обвързват със заетите позиции. Риск мениджърът пък слага лимити (дневни, седмични и месечни) на търговците и следи да не се потопят много. Ако стигнат лимитите просто ги спира да търгуват за съответния период. Естествено прогнозите не могат да бъдат 100 % точни, но спазването на дисциплина и контрола над риска са основата на успешната търговия. Това е големия проблем на индивидуалния спекулант- той е и аналитик и търговец и мениджър, което си е трудна работа както и да го гледаш. Иначе в банките работят хора като нас - понякога "познават" и печелят, понякога губят. Сега се сещам - преди време гледах един отчет на Ситибанк - бяха спечелили над 900 млн. от валутни операции.Ще кажеш тия са страхотни. Да , обаче ако не бяха техните операции, а само тези от посредничество печалбата щеше да е двойна.)
            Сега по-сериозно - малко прогнози: докато еврото е под 1,2130/50 натискът за продажби остава в сила. Добри нива за скъсяване са 1,2010/30 и 1,2070/1,21 с цели 1,19 - 1,1870 - 1,1830 -1,1760 - 1,1670. Много близо сме до силна зона на подкрепа и трябва да се пипа внимателно, но все още посоката е надолу.
            Ако получиш бирата се обади - ще намерим мезе и ще я видим тая работа
            Успех с търговията и прогнозите!

Коментар

• Коко

Кратко но ясно , т.е. ако съм те разбрал правилно имаме ясно обърнат тренд. Което предполага смяна на тактиката за да няма после ох и ах
              Благодаря за отговара

Коментар

• Варна2

KOKO не го приемаи като заяждане но от две седмици наближи ли някоя сериозна подкрепа викаш тука свършва незнам си коя вълна аз влизам дълаг и редовно ти гърмят стоповете за мен да се вилиза на горе в този пазар е лудост да в момента единственото що годе обосновано влизане нагоре би било при кабела и то само ако е добре защитено и с плитък стоп.Но ти влиза дълаг още от 1.82 та в момента цената е 1.77 ??? 1.82 ли беше края на тая прословута вълна. Трики не веднъж се опита да ти обесни че тенденцията е доста сериозна и да се играе срещу нея е лудост. Съгласен съм методът ти на игра е доста добър но не прогнозираи пазара а го следваи. Успешна седмица ти желая. Дано си разбрал че просто се опитвам да помогна. Късмет.
                http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• Коко

Сега нямам много време но ще го направя в началото на седмицата.
                  С две думи. Кризата в Европа надали ще намери решение до края на годината, САЩ ще направят поне още едно вдигане на лихвите, може би ще се наложи европа да свали лихвата, същото важи в по-голяма степен и за Великобритания, петрола ще продължава да поскъпва, опек ще увеличи отново производството, при курс на йената над 113 и на еврото около 1.16 ще започне обръщане на нещата, Американските износители ще започнат да роптаят и ще излезе отново въпроса за дефицита, Китай ще постигне компромисно решение за поетапно освобождаване на юана......
                  Ще пиша след понеделник

Съвсем краткосрочно за тази седмица В щатите ще изненадат с добри работни места това ще се случи в петък тогава очаквам ново падане на еврото за тест на 1.18, европейската и Английската банка няма да пипат сега лихвата но данните за великобритания за индустриалната продукция и пми то ако са лоши до голяма степен ще предреши следващата стъпка, високите цени на петрола ще уплашат и европейци и американци и това е друга причина да видим известно отслабване на долара следващата седмица
                  Успех

Коментар

• Коко

Техническия анализ който изнесе е ясен - или нагоре или надолу , тва разбира се в средносрочен план. Поне аз така разбирам твоя анализ. Не го приемай като заяждане Винаги съм уважавал твоите мнения и анализи с които си доказал , че имаш добър поглед върху общата картинка И сега сериозно - Би било интерес за мен да чуя твоя фундаментален анализ за оставащите 6 месеца до края на годината конкретно за двойката е/$.

Коментар

• Коментар

• Варна2

Не знам защо последно време си така настроен против мен и реагираш наистина по непонятен начин.
                        ОК остави времето да мине и ще видим кой е прав, не твърдя че мнението ми е миродавно но пък да се отрича нещо е пристойно за ....Кажи как виждаш движението и наистина ако с нещо съм те обидил кажи. Оняден след два перфектни села ти твърдеше че стига с тия дълги кабели, от 1 седмица чакам 1.1962 за край на поредното низходящото движение и сега твърдя че ще видим 1.1860 или 1.1750 но след първо едно покачване и ти пак стига с тия((((((. Кажи какво има, пазара вярно е изнервен. Но отдавна не съм чул от теб кондтруктивна прогноза а само заяждане с тия които са дълги в момента, ако си род д Грийнспман ще се съглася с теб, ще се съглася и ако не съм прав което ще стане ясно до сряда. Още веднъж ти казвам дълъг от текущи нива със стоп под 1.19 и цел 1.2130 това е като за начало според мен и това че поствам вълни то е само за да се обоснова.
                        Желая ти успех

Коментар

• Коко

Не знам в понеделник дали ще е за продаване или купуване , Шумерите и те едва ли са по наясно , а какво ни пречи да си сглобяваме неутрални позиции при които падне печелиш , качи се пак печелиш.Я поогледайте и ще видите за какво ви говоря , те такива възможности предоставиха в момента.А иначе за тези които ще скъсяват лудо , да надават по едно ухо на новините да не се чуе някое гръмна... еди къде си , за да не гърмят и те и самолетите как се движат има значение.Акциите нагоре , долара победител петрола с цели два долара надолу , какви пари могат да се направят ако можеш да караш самолет.
                          D.Y.F-091066

Коментар

• Един ПРОФАН съм аз

КОКО, хапят те козичките нещо напоследък. От тия вълни взе морска болест да ме хваща. А защо просто не продаваме в понеделник, май нещата са доста по-прости отколкото ги изкарваш. Успех и на теб, но вземи някое хапче против морска болест, че с тия вълни....
                            Работа и заплата?

Коментар

• ...ПРОФАН

Здравейте малки големи и още по-големи момичета и момчета, Вие сте с рубриката за Предсказания и Реални Окултни Форекс АНализи съкратено ПРОФАН

В Шумер са знаели че звездният свод извършва пълен кръговрат за 25 920 години. Често това число се дава в забулен вид, тъй че трябва да се свали покривалото за да се открие. Така в храмовите библиотеки на Нипур и Сипар всички таблици посветени на делението и умножението, се основават на числото 12 960. В шумер наред с десетичната система съществувала и шессдесетична, разделяйки пространството на 360 градуса и времето на 60 минути ние и до днес продължаваме традицията. Изходно число в системата за смятане било „сосс” 60, ако пълният кръговрат на земнта система се раздели на 60 се получава числото 432. Нека да запомним това число и да видим къде още го срещаме. Преди всичко в „Махабхарата”- най-старият Индийски епос. Там се говори за космически цикъл който има 4 320 000 години. Намираме го и у Вавилонският жрец Бероз – царете преди потопа са царували 432 000 години. В исландският епос в разказа за космическата битка между боговете се говори за 540 порти от всяка излизат по 800 войни тоест всички войни са били 432 000.

Какво ще рече това какво общо има с форекс и какви други глупости свързани с луната е бъркал Ганн ще разкажа друг път. А сега тълкованията

Последният цикъл на низходящо движение при евро долара започна от 1.3666 наистина едно даяволско число и се разви доста интересно на три подцикъла до 1.2779 следвано от 1.3481 и в момента сме в последното му развитие което според мен трябваше да завърши на 1.1962 но това ниво падна.

Ако се вгледаме внимателно в числото 432 то движението трябва да завърши максимално на 0.9333, но това е максимално възможен край на движението. Лично аз виждам 12 960 ният цикъл които отговаря на 1.1830 или 25920 започнат от 1.34 нивата отговарящ на 1.1780, последното идеално се връзва с 1 382х по Фибоначи не игнорирам и последващи цикли които са 1.16, 1.10 .0.95, но нека да наближат и да разгледаме нещата по краткосрочно.

Така ако разгледаме съвсем краткосрочно последното движение то трябва да бъде следното.
                              СЪС СПЕЦИАЛНИ БЛАГОДАРНОСТИ НА СЪР ФИБОНАЧИ И СЪР ГАНН

СЪР ФИБОНАЧИ

В момента сме във вълна С започнала от 1.3481 и във нейната 3 вълна започната от 1.3124 къде може да свърши тя идеални кандидати след падането на 1.1962 което ми изглеждаше най-красиво е 1.1252 – 2.618х и 1.0095 – 4.236х
                              Вълна 3 има 5 подвълни като в момента сме в 5тата започнала от 1.2289 която има евентуален край 1.1832 колкото първата, 1.1685-0.618.
                              Самататая пета вълна в момента сме в нейната 3та започнала от 1.2185 с евентуални кандидати за край 1.1877, 1.1804-1.236х, 1.1759 – 1.382х

Нека разгледаме как би се развил цикъла като включим и времето и СЪР ГАНН на базата на 12 960 цикъла, първо искам да отбележа че трябваше 1.1962 да бъде край на последното движение по 45 градуса но това е дълга тема защо не е.

Трябва да имаме дъно някъде тук 1.1900-1.9600 което е бай зона за нас със цели около 1.2130-50 което ни се явява сел зона със цели 1.1750.
                              В случай че минем във другият градус то бай зоната ще бъде 1.1830 със цели 1.2350 което е селл зона отново със цел 1.1750

Моите препоръки
                              Покупка от текущи нива със стоп под 1.1900 и цел 1.2130
                              Покупка от 1.1860 със цел 1.2130 и 1.2350
                              Продажба от 1.2130-80 със цел 1.1760 и ревърс със цел 1.2350
                              Продажба от 1.2350 със цел 1.1760

ЖЕЛАЯ УСПЕШНА НОВА СЕДМИЦА НА ВСИЧКИ И НЕКА СИЛАТА БЪДЕ С ВАС.

КОКО

Коментар

• ...и бирата да е студена...

Milan как ще ми пратиш касата бира ??? 1.1750 в сряда Аиде ако позная си чакам касата прати ми един мейл да ти кажа пощенският адрес на които си чакам бирата) Успех ти желая.
                                http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

Working...
                                X