If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
PPP добре е когато може да си позволим закуската . Внимаваи все пак. Raider много внимателно трябва да се пипа в тази обстановка защото има твърде много напрежение. Успех ти желая и на теб. Попринцип наистина е голямо маисторство да изкараш позиция от повече от две-три фигури на плюс така че накъсаноста на играта ти е нормално явление. Късмет.
PPP
Оо , Ти май добре си хапваш?:P
Аз не сум писал скоро защото в момента не играя - струва ми се че пазара е на едно такова ниво при повечето двойки че риска от движение и в двете посоки е голям - а аз пренесох играта си в по средносрочни позиции - сега изчаквам добър вход за къси швейцарци , и дълги кабели - но явно ще се наложи да почакам
За мен тази година докара ще е основно силен - не по малко от сега и трябва да се съобразяваме с това
Успех на всички колеги и дано ви остават пари не само за закуски :P !!!
Днес съм аут, скривам се и си посипвам главата с пепел, т.е. почивам, след неуспешна игра и ще мисля за нещата от живота /настроен философски/...
Извод: да залягам над техническия анализ, а сигналите под тези на дневна графика / ! вкл. на 4 часова ! / да използвам само за кратковременни скалпирания!
Успех на всички, който виждам не ви липсва- радва ме веселото оживление на печеливши хора!
Аз от кабела съм си доволен, сега 37, вчера имах 41 пак за 15-20 минути. Проблемът ми е, че съм с 31 един отворени лота в момента, основно срещу $, и не мога да мръдна наникъде. Малко active management, ако ме разбираш. В кабела влизам само от време на време за кратко, колкото да има за закуска
In the state of nature profit is the measure of right.
PPP отваряш една интересна тема за разговор а имено излизането от позиция. Според мен няма за какво да се ядосваш 37 пипса никак не са малко а имаики на предвид и времето за което си ги направил спокоино може да идеш да хапнеш и пинеш нещо и да обевиш деня за приключен поне аз така правя след подобен профит. И както често обичам да казвам важното е в края на деня да имаш профит независимо какъв вярно. Успех ти желая но не се дразни за такива работи.
Коментар