IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• GBP/USD

Едните къси кабели от 42 ги затворих с 3п печалба преди време. Сега отварям къса от 1,7568 със стоп 1,7589 без някаква цел, просто гоня някой кинтавър.
    Работа и заплата?

Коментар

• kabel

Борсалино винаги е така когато започвам дългосрочни позиции, в паундйена съм дълъг от 196 като се мъча да изградя дългосрочна позиция с цел 800п, в европаунд от вчера съм къс но с малки цели, кабела ми се ще също да го хвана и така да навържа суапови позиции за по-дълго време

Коментар

• EUR/USD

po sklonen sam da mislia.4e probiv na 1.1950 niama da ima.opredeleno sam za nadolu,vapreki 4e o6te e malko rano.

Коментар

• kabel

Знам , че търгуваш по такъв план / чета инвестора от създаването му/ .
          Ще коментирам само това за което си говорехме защото нямам инфо за другото.
          Нека да уточня, че това е просто мое мнение и ако намериш нещо полезно в него ще се радвам.
          За мен , това което правиш е генетично правилно и колкото повече хора се научат по подобен начин, толкова по-добре. Имам предвид философията да нямаш цели на пазара и единствената идея е да няма загуби. Конкретно по въпроса - струва ми се малко по-агресивна стратегия от здравословното и си го обяснявам именно с това , че за използваш вместо правила нива . А какво са нивата ?! По моему просто числа, които ние превръщаме в накъкви ориентири. Защо например 1.80 а не 1.90 или 2.00?! Както гласи една перефразирана поговорка - ние предполагаме, а пазара разполага )). Според мен ако разшириш "мирогледа " на системата с 1 или 2 простички правила за следене на тренда , без да имаш предвид никъкви нива ,от това системата само ще спечели)))
          Желая ти все по-големи успехи ))

Коментар

• Коментар

• EUR/USD

Еврото стигна ниво за добавка дълго евро 1921 стоп 10п

Коментар

• EUR/USD

Да но зависи кога ако пробива на 1.1950 не успее ще му трябва слизане към 1.1830

Коментар

• EUR/USD

kakvo mislite,EUR 6te probie li 1.1880?

Коментар

• kabel

Пърдон 7555 е удачният стоп 7560 е ниво за добавка

Коментар

• kabel

стоп на всичко на 7560 - това ми гарантира вече малък плюс и сега спокойно наблюдавам, рано ми е за нова добавка

Коментар

• kabel

Разбира се но имай в предвид че всяка неделя си правя седмичен план и работя по него ето го така че това не е нещо импулсивно и неразумно

Коментар

• kabel

Може ли да направя коментар за твоята система на търговия от моя гледна точка?

Коментар

• kabel

Борсалино нивата са правила ако еврото пробие 1965 е за покупка а от 1950 е за продажба с цел 1.1850, аз просто си избирам дългият вариант и чакам пробив на нивата като до тогава гледам да съм изградил позиция която да ми гарантира 0 печалба, ако стане може да целя и 1.80 нивата а при еврото 1.24 но на първо време целите ми са ограничени около 1.21 и 1.78

Коментар

• kabel

По-точно ме интересува бялата линия в средата МА-ли е и ако да колко ??
                              http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• kabel

Този отговор ми хареса по принцип - и за мен това е правилния подход , но .......... нали знаеш , че винаги има но )), питах за правила не за цифри

Коментар

Working...
                                X