IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Bezbog

Довечера затварям всичко и заминавам за Добринище.
    Ой красив си ирин Пирин
    Всеки да прецени рисковете сам за себе си

Коментар

• Карибите

stop hit -10p

Коментар

• Карибите

Достраша ме, признавам си, затворено дълго евро на 1,2196 35 пипса стигат.

Коментар

• Карибите

Абе незнам дали ще се обърне, незабравайте че доста хора покриха късите си позиции, а другите големи играчи държат дългосрочни дълги. Като чета анализи на Мизухо и разни други големи играчи, и действително се сещам че големите хиени квото кажат това става.
          Затова си гледайте Day tradinga и да сте готови психологически да последвате пазара където и да отиде.

Коментар

• Карибите

sell cable 1.7715 stop 1.7725

Коментар

• Карибите

Мисля че кабел от 7715 си е за селл от където и да го погледнеш с цел 200п

Коментар

• Карибите

утре след данните за дефицита ,тренда ще се обърне ,сигурно данните са лоши и сега разпродават ,но след оповестяването каквито и да са стоиностите ще се върнем в основния тренд

Коментар

• Карибите

МА тата са толкова близо че в момента дори пробив на 60 ще даде селл сигнал и при положение че 65-85 е сел зона..........

Коментар

• Карибите

все пак мисля че 85 сел зоната ще роди нещо

Коментар

• Карибите

Напълно съгласен над 2290 няма сериозни пречки до 2450

Коментар

• Карибите

Прав си, Varna2, когато пазарът сам ти дава пипсовете, е грехота да не ги вземеш.

Коментар

• Карибите

yuriy, ами вкъщи съм и нямам какво да правя. Защо пък да не пробвам нещо да скопосам. КОКО, съгласен съм че има много съпротиви нагъсто нагоре. Но над 1,2290 си е остро за покупки с цел 1,2350.
                          Работа и заплата?

Коментар

• Карибите

Кабела на 15 си изпълни най-вероятното ниво за корегиране, еврото след 2185 има много близки нива за съжаление които не правят покупките атрактивни 2210-2240-2250-2280-2289

Коментар

• Карибите

Аз добавих при 1.2160 към дългата.

Коментар

• Карибите

Твърде вероятно е обаче да имаме връх между тия две нива, но това не е препоръка

Коментар

Working...
                                X