IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Коко

Успех ти желая!
    Не виждам на кого трябва да доказваш нещо, освен на самия себе си.
    Аз самия днес ще съм без нито една позиция поради една простичка причина - чувствам се доста уморен.
    Още веднъж - късмет!

Коментар

• Коко

ще отворя няколко малки позиции в бг с по 5-10к и утре ще постна резулта

Коментар

• Коко

Тая валута я познавам до мозъка на костите, само веднъж съм се дънил в нея е за съжаление бях с две милки позиция тогава и после си скубах косите на 200п ударен стоп но там имам над 90% познаваемост

Коментар

• Коко

Няма да спя но ще ви докажа че ще излезе

Коментар

• Коко

При пробив на 193.79 стоп на всички на 193.30 и цел 195+

Коментар

• Коко

Слагам 0 стоп на двете на 193.07

Коментар

• Daily

За мен това е един яростен пазар на инсайдери и точно това са главните индикатори, които движат пазара.
                Днес беше един много важен ден, но струва ми се утре ще се решат повечето въпроси.

Йената - в никакъв сучай не бих играл от сега против нея. Напротив - мисля, че има много какво да покаже.

Австралиеца ми донесе 330пипса. Златото даде сигнал за buy.

И искам пак да обърна внимание на тази двойка - usd/chf. Много интересно доджи има тук, а и в съчетание с други мои наблюдения от последните 2 седмици, тук ще става нещо мощно и... май ще е срещу долара. Ще видим.

И накрая - успех утре на всички!

Коментар

• Коко

имаме само 40п ход надолу и после много нагоре

Коментар

• Коко

v interes na istinata za GBP ne sam mnogo siguren do kade 6te hodi za6toto pri nego ima potencialno no kato gledam JPY kolko e silna se samniavam da vidi6 tia niva

Коментар

• Коко

ама ти си къс, там си е за дълга от всякъде пак се обърках

Коментар

• Коко

падне ли 193.79 автоматично целта ми става 200п това е рисковата точка

Коментар

• Коко

Извинявай гледах графиката на швейцарецйена по погрешка, прав си за къса идея там но мисля че моята в паундйена е по-добра

Коментар

• Коко

dobre si kupil no e vreme da zatvari6 4aka ni slizane

Коментар

• Коко

dade ama sega e 90.60 do 84.40 ima 6 figuri ...........abe ako si lud kupuvai no 6te ima da ia 4aka6 tazi cena pone sedmica aide leka az sam kas ot 90.63 za vas neznam

Коментар

• Коко

въпреки че и за 85.30 също се съмнявам, гледай паундйена аз я купих от 192.80 с добавка 193.30 значи средно около 193 утре ще сме на 194+

Коментар

Working...
                                X