Хей, здравяйте от мен, и много успехи Ви желая. Гледам че темата започва да се раздвижва , което само ме радва. Не съм на работа от няколко дена и не бях поглеждал тука, а и следващите няколко дена ще е така.
katilarium , не съм иакал да се карам с теб
ако така си го разбрал. Просто трябваше да ти вадя думите от устата с ченгел, но ти си се знаеш , не се сърди
. Разглеждах системата ти , и макар че ти бях казал че ще я пусна на страничката, все още не сам го направил , малко времето не ми достига, а и искам да вкарам някои допълнения.
Сигналите които дава хич не са лоши, стига да се съобразяваш и с някой други фактори. Прави впечатление, че най-добрите сигнали са по време малко неудобно за БГ - или много рано сутрин м/у 6 и 8 часа или късно вечер след 20 че и по късно, което само подтвърждава теорията ти "след като другите се наиграят - сме ние". Като стратегия може да се нарече анти-трендова, като може да се помисли и за позиции по тренда
тогава вече ще е пълна. за момента много добре "хваща" големите корекции. Това са ми наблюденията за сега.
Сега нямам много време да пиша, но ще се влючвам от време на време за по малко .
FostarFX , за жалост мисля че ме бъркаш с някой друг
, няма проблем. Интересно ще е да споделиш какви са тези ценови модели , за които бегло споменаваш.
Форекс Форексов, да така е наистина , прав си за БФБ, та тя е все още
много млада. Нямам представа дори, дали вече може да се шорти там.
Тук главно гледаме валутната търговия
Успех на всички !
katilarium , не съм иакал да се карам с теб

Сигналите които дава хич не са лоши, стига да се съобразяваш и с някой други фактори. Прави впечатление, че най-добрите сигнали са по време малко неудобно за БГ - или много рано сутрин м/у 6 и 8 часа или късно вечер след 20 че и по късно, което само подтвърждава теорията ти "след като другите се наиграят - сме ние". Като стратегия може да се нарече анти-трендова, като може да се помисли и за позиции по тренда

Сега нямам много време да пиша, но ще се влючвам от време на време за по малко .
FostarFX , за жалост мисля че ме бъркаш с някой друг

Форекс Форексов, да така е наистина , прав си за БФБ, та тя е все още
много млада. Нямам представа дори, дали вече може да се шорти там.
Тук главно гледаме валутната търговия

Успех на всички !
Коментар