If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Още повече ойрото и то спря,а последните седмици корелацията голд и $ е 1:1
В мидъл рън обаче изглежда $ ще поскъпва,така че може и да пропадне малко над Иляду /по графиката/
Аз имам физически голд в сейф,но не ми пика изобщо.Мога да държа години,а и хеджирам с бая доларЕ.
Цената на голда я натиска картела надолЕ ,както и на петрола,а откоро налазиха и криптото с фючърсите.Реалните цени са поне х2 ,х3 и нагоре/голд,петрол/.
Не може някви тоалетни хартийки с един Франклин където му викат да поскъпват за сметка на нещо което е било ценно хиляди години.А и в все по- трудно се добива,за разлика от онова което вади принтера на ФЕД.
Написано е на 19 .06
'Ногу съм добър , ей ..................
Еххх - чооо .......... за 20 хилки , може да ти преподам някой тънкост на занаята
Само гледай , написаните цени още от май месец 1286 !! 1272!! 1264!!
На всяка една цената е спирала ......... яко !!! Не като на ехххх- чо , '' неслучайните подкрепи ''
На 1257 - купих !!!!!
пп. Всеоще се придържам към плана ............ При Пробив на 1245 , ще има промяна
Кондоре ще падаме ли под 1,200 гущера ? Атакуват го силно пък да видим
Намерих си го '' цитиран '' ............ Мибова не може да изтрие изцитираните ми постоеве
Айде и втория таргет изпълнен .................
пп. Възможност и за достигане има и на 1258 / 56 .................
Вече пробив на 1245 ще затвърди на 90 % мечи тренд за ходене до минимум 1150 ............
Все още мисля , че няма да се състои сега ( слизането до 1150 ) , а ще бъде след възходящо движение до 1400 / 1480 .......................
Написано е на 19 .06
'Ногу съм добър , ей ..................
Еххх - чооо .......... за 20 хилки , може да ти преподам някой тънкост на занаята
Само гледай , написаните цени още от май месец 1286 !! 1272!! 1264!!
На всяка една цената е спирала ......... яко !!! Не като на ехххх- чо , '' неслучайните подкрепи ''
На 1257 - купих !!!!!
пп. Всеоще се придържам към плана ............ При Пробив на 1245 , ще има промяна
Коментар