Първоначално изпратено от bertram
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златото - Балон или не (2) ?
Collapse
X
-
Турците традиционно имат доста злато и като резерв и в населението, но вижте как ги заградиха янките и не виждам изгледи да ги оставят на мира. Пастора е само оправдание за пред балъците (от кога е в панделата) всичко е заради сближаването с Путин. Златото не мърда, че и пада...
Противопоставянето запад изток тепърва започва. Запада е финансова схема, а изтока трупа ресурси, но не владее изкуството на финансовия инженериг и валутна война. Китайците се опитват, но имат още какво да учат от янките(евреите всъщност)...
интересни времена предстоят. ( в китайскитят смисъл на израза)това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение
Също така и нестабилна Турция не ни трябва. Не се знае на къде ще избият нещата.
То въобще Турция не ни трябва ама ето има я. Та да започва ББ със стената докато е време.
Коментар
-
Републиканците в сегашният конгрес са послушковци
Не знам как стана тая работа. Таково безгръбначие в Конгреса на САЩ никога не е било. Тази държава върви много на зле
Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнениеНа мен ми е интересна бъдещата реакция на конгреса в САЩ.
Коментар
-
На мен ми е интересна бъдещата реакция на конгреса в САЩ. Защото в създалата се ситуация , ще възникне сериозно напрежение между Турция и Сащ. А Турция са от десетилетия е съюзник на САЩ с втората армия по големина в НАТО. Освен многомилионната армия Турция, разполага и с резервисти. За сега независимо, че управлението е авторитарно икономиката беше стабилна. При предишните социални вълнения, протестиращите на площад Таксим и неуспешният опит за военен преврат се извършиха при силна икономика . При сриваща се икономика не се знае какви ще ги вършат турците. И нещо на което анализаторите не обръщат внимание в момента. На територията на Турция има три милиона бежанци и имигранти. . Турция беше буфер относно военните конфликти в Сирия и по на изток.. За съжаление нестабилността почва да се измества все по - близо до нас , дано да е нещо временно и не толкава мащабно . Дори и на господаря на куклите от северната Империя. това може да му дойде в повече.
https://www.youtube.com/watch?v=xnKhsTXoKCI
Veins that pump with fear sucking darkest clear.
Master of Puppets I'm pulling your strings
Twisting your mind and smashing your dreams
Blinded by me, you can't see a thing
Послеслов
Забравих да включа и кюрдите , които са също съставка на коктейла..
Last edited by Todor Sabev; 12.08.2018, 14:03.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Също така и нестабилна Турция не ни трябва. Не се знае на къде ще избият нещата.
Ма като го слушаш тоя - мале, малемай няма избият на добро.
Istanbul (AFP) – Turkish President Recep Tayyip Erdogan on Saturday branded interest rates a “tool of exploitation” which should be kept as low as possible.
“Interest rates should be kept to a minumum because they are a tool of exploitation that makes the poor poorer and the rich richer,” Erdogan said in a speech in the Black Sea city of Rize.
- 1 like
Коментар
-
Щях да го кажа и аз, ама нали щяха да отвърнат, че съм соросиод, та си замълчах
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от PetraV Разгледай мнение
Това несъмнено е добре, на нас силна Турция не ни трябва. А ония с късите крачета и едновеждието от Анадола, дето гласуваха за Ердо, тепърва ще го гризат четвъртит. Защото за това, което става, нормалните и интелигентни турци не са виновни, те са само потърпевши от прекрасната политика, която се води од години насам.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от PetraV Разгледай мнение
Това несъмнено е добре, на нас силна Турция не ни трябва. А ония с късите крачета и едновеждието от Анадола, дето гласуваха за Ердо, тепърва ще го гризат четвъртит. Защото за това, което става, нормалните и интелигентни турци не са виновни, те са само потърпевши от прекрасната политика, която се води од години насам.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
Не знаех че тоя е бил толко добър майтапчия.Но става за Трупата на Сълза и смях ще е отлично попадение.
Чарли Чаплин се бъзика с АдолфLast edited by Money; 11.08.2018, 13:08.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
Kaт свършат кинтите за нафта и за заплати и резервни части тая армия я пиши умрела.САЩ тоя път ни правят голяма услуга.Тва с империята и султана приключи. Разнебитят ли Турция ние щем не щем ще си приемем обратно гастербайтерите тама.Много фирми ще се изнесат при нас...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеАло, златарите, фенове на диктатурите... видяхте ли какво каза батко ви Ердоган на турците, "аре сега давайте тука златото дето сте скътли да подкрепяме лирата"
https://www.cnbc.com/2018/08/10/turk...-convert-.html
Златото е най-подходящият актив в случай на валутен колапс при диктатура
- 1 like
Коментар
-
Само че Мадуро и Кадафи не са били членове на НАТО и нямат втората по големина армия в алианса. И Турция няма кой знае е какви ресурси за плячкосване. Единствено може да бъде разглеждана като геостратегическа сила на която може да бъде оказван натиск
Коментар
Коментар