Първоначално изпратено от Correctively objective
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златото - Балон или не (2) ?
Collapse
X
-
Между другото , мимоходом да вметна , за движението при петрола нощес ..........
Като движение и като достигане на цена го очаквах и за него много пъти съм писал , мисля и срещу коментари на Хермес и на други , които чакаха нови върхове ..........
В интерес на истината , не очаквах да е така рязко и точно сега . Така че само го изгледах ...........
Нищо ......... Живота е пред нас , ще има и други хубави движения ...............
Дори Инвестор се беше засилил лятото за 300 $ барел
Всеки може да види коментара ми под статиятаКонфликтът в Персийския залив може да изстреля петролните цени до над 325 долара
Тогава нямах акаунт и можех само в коментарите да пиша с третия си последен
За да не ровите - моля :
Със бързото движение до 27 $ тази нощ , времето за покачване над 77 $ рязко намаля !!!!
пп . Някой пишат по много и красиво - накрая Баце е прав
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнениеВ дългосрочен план не виждам как еврото, ще помпа срещу долар!
Докато тези процеси продължавата, ще поскъпва и еврото. А това поскъпване е индикатор не за сила на еврото, а точно обратното - за катастрофата на европейските икономики. Невероятно, но факт!
Това означава, че тези дни яко се изтеглят капитали от финансовите пазари, което се потвърждава и от масовите разпродажби на фондовите пазари. А това дефлационно засмукване на капитал рано или късно ще доведе и до спад на котировките на златото, но този спад ще бъде в пъти по-малко проценти, отколкото спада на акциите и суровините.Last edited by LaCosta; 09.03.2020, 12:26.
- 1 like
Коментар
-
Добър ден , съфорумци
Едно прибързано , ненужно и несправедливо решение ме остави за 5 дена извън дебата ..............
А 5 -те дена бяха супер динамични и интересни .
Благодаря на Седларов че предаде 3-4 мой поста , но друго си е лично си да взема отношение.
Следобяд ще отговоря на някой постове от уикенда .
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнениеПървичния отговор е, че свалянето на лихвите в САЩ, намаля доходността, от там първосигнално движение против долар! Но това са неща за дни и за седмици.
Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнениеВ дългосрочен план не виждам как еврото, ще помпа срещу долар!
Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнениеТака е и при златото. В момента сме в ШОК! Пълномащабна криза ще започне, тогава когато се видят икономическите псоледици в Европа! Рецесия в Италия... Още по-голям краш на индустрията в Германия.... проблемни банки...
Не виждам как в тази ситуация някой ще намира привлекателност в евро спрямо долар. Аз лично си държа спестяванията в долари! Може и да не съм прав! Времето ще покаже!
Аз също ценя високо златото /и другите мои инвестиции/ и за това не държа спестявания в избушени валути.Last edited by LaCosta; 09.03.2020, 11:02.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от blackaquarius Разгледай мнение
10+
Земичка 300 декара и злато 100 унциики и ме гонете, ако можете.Sapienti sat - На разбиращия (и малко) му е достатъчно.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
то не е трудно да се сети човек.
новият профил не значи нов човек, когато стилът и изказа се познават от километри.
точно се връщам от нивите, но карах камиона, че заградихме едни 20 декара. ако ти е интвресно ще ти пратя на вайбъра видео от дрончето.
пп земеделската земя(незамърсенатс) е злато, за който има гръб и воля.. просто сега все още живеем в интернет и не сме срещнали реалността... новата...
Земичка 300 декара и злато 100 унциики и ме гонете, ако можете.Sapienti sat - На разбиращия (и малко) му е достатъчно.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
прати целувка на мама кондореса, много е добра
не съм присъствал знам го от форума
- 2 Харесвания
Коментар
-
новият профил не значи нов човек, когато стилът и изказа се познават от километри.
точно се връщам от нивите, но карах камиона, че заградихме едни 20 декара. ако ти е интвресно ще ти пратя на вайбъра видео от дрончето.
пп земеделската земя(незамърсенатс) е злато, за който има гръб и воля.. просто сега все още живеем в интернет и не сме срещнали реалността... новата...
хайде изпрати ми на вайбър клипчето . да видим дали си голям колкото думите ти .
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
нови 20дк?
честито
златото е сейф хевън, но земята е живот
цял ден работа на къра, вечерта имунизация в механата и това в компанията на семейството.. за мен е безценно.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
пп земеделската зема (незамърсенатс) е злато, за който има гръб и воля.. просто сега все още живеем в интернет и не сме срещнали реалността... новата...
честитопрепоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от FMZK Разгледай мнение
такае но щом бацето каже купувам с каквото имам . следя го от 2014. и е цар.
а не разбрах по метуда на изключването кой мислиш че съм за да кажа горното куето си написал .
пак си седнал с гръб в трактора мамин инвеститорпрепоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от FMZK Разгледай мнение
такае но щом бацето каже купувам с каквото имам . следя го от 2014. и е цар.
а не разбрах по метуда на изключването кой мислиш че съм за да кажа горното куето си написал .
пак си седнал с гръб в трактора мамин инвеститор
пп земеделската земя(незамърсенатс) е злато, за който има гръб и воля.. просто сега все още живеем в интернет и не сме срещнали реалността... новата...Last edited by bertram; 08.03.2020, 21:24.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
купувал си.. хмм... ти твърдеше, че златото е реликва от древността и в тухлите е истината.
пак си седнал с гръб в трактора мамин инвеститор
- 1 like
Коментар
-
петро индустрията на сащ ще фалира при цени под 40 за няколко месеца. там мисля цената им беше 50 - 60 +
фед ще купува облигации ми се струва... или.. тръгва домино ефект
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар