Тавекс май не приемали поръчки, какво правим ако имам злато и искам да го продам и имам спешна нужда от пари хехе
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златото - Балон или не (2) ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнениеЗатворени по - голяма част от късите.
https://www.macrotrends.net/1378/dow...storical-chart
Като гледам отношението ще коригира на горе малко примерно 14 -15 и после пак на долу вероятно имаме дългосрочен връх на 22 и ми изглежда почва с удължен импулс от 1 - 2 и 1-2. А отношението ще ходи пак на долу след като коригира от плитко 14-15. Ако индексите върнат по сериозно златото може да отиде на 1800- 1820 и чак тогава да има по значителна корекция.
Коментар
-
Първоначално изпратено от arbeitmachtfrei Разгледай мнение
в германия физическото злато е опоскано, някои доставчици директно са спряли търговията, други са излезли със съобщения, че ще има сериозни забавяния.Sapienti sat - На разбиращия (и малко) му е достатъчно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от хамстер Разгледай мнениехвърляйте по едно око на ФИЗИЧЕСКОТО сребро.
цените надолу, но няма опция да купиш, само да продадеш.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от хамстер Разгледай мнениехвърляйте по едно око на ФИЗИЧЕСКОТО сребро.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
Че то кога е имало файда да купуваш физическо сребро, точно никога.
Иначе гледам GSR станало 104
Исторически АТН ?
И е доволен че участва в обсъжданията .........
А че с 40 - 50 хилки ( нали ще инвестираме , нема да взимаме монетки по 15 $ за да имаме за 3 кафета ) ще му требват хамалета да го носят ....
Коментар
-
Иначе гледам GSR станало 104
Исторически АТН ?
Коментар
-
само кажи къде да хвъргат второ око хамсер щом първо остава при сребро ФИЗИЧЕСКО , значи второто око да хвъргат на сребро ДУХОВНО. ти него чакаш маи маи хамсер. духовен човек си евалата
хамстер ама то тук темата на златото е бе какво сребро те гони . пак си объркал входовете
Коментар
-
Та злото е един метал над който се упражняват в спекулции и нищо повече и единственият сигурен печелевш са американците и англичаните , където се извършва търговията и си взимат комисионите като домакини.... И става както във вица
Двама мъже в гората, а пред тях ядосана гладна мечка. Стоят двамата един до друг и не мърдат. По едно време единият внимателно си повдига крака и си събува обувката, а другият му шушне:
- К'во прайш, бе?
- Без обувки тичам по-бързо.
- Не можеш да надбягаш мечката!
- Знам. Трябва само теб да надбягам!
Много си мислят , че си надбягват с ФЕД и долара , а реално няма такова нещо , те се надбягват помежду си.
Коментар
-
Първоначално изпратено от blackaquarius Разгледай мнение
Къде ще са ти акциите след два месеца?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ria2020 Разгледай мнениеЗлатото се срива в момента. Не , че съм се съмнявал , но спада на цената му сега е най яркото доказателство за тезата ми , че златото е просто един жълт метал , и не на 10 процента от това , което си мечтаят и свойствата , които му преписват феновете му, ако беше така нямаше да спада . Да цената и теренда може да се променят и ще се променят , но това не променя факта , че цената на златото зависи от надлъгването и блъфирането между моишеници , няма реална цена на златоито квото постигнат спекулантите и туй е. Забавното е , че хората купуващи злато го правят заради сигурността , а това е инструмент на който цената зависи на 100 процента от спекула , докато при акциите цената зависи основно от представянетоп на компанията и преспективите пред и в доста малка степен спекултативна надбавка или е една унция днес и след 1000 години ще една унция и започва надлъгването ....подценяване , но е ясно за инвеститора и той си опрделя какво как и колко е тази спекултавната надбавка. При златото няма това , една унцияSapienti sat - На разбиращия (и малко) му е достатъчно.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениенякой гледа ли среброто
Коментар
-
Златото се срива в момента. Не , че съм се съмнявал , но спада на цената му сега е най яркото доказателство за тезата ми , че златото е просто един жълт метал , и не на 10 процента от това , което си мечтаят и свойствата , които му преписват феновете му, ако беше така нямаше да спада . Да цената и теренда може да се променят и ще се променят , но това не променя факта , че цената на златото зависи от надлъгването и блъфирането между моишеници , няма реална цена на златоито квото постигнат спекулантите и туй е. Забавното е , че хората купуващи злато го правят заради сигурността , а това е инструмент на който цената зависи на 100 процента от спекула , докато при акциите цената зависи основно от представянетоп на компанията и преспективите пред и в доста малка степен спекултативна надбавка или е една унция днес и след 1000 години ще една унция и започва надлъгването ....подценяване , но е ясно за инвеститора и той си опрделя какво как и колко е тази спекултавната надбавка. При златото няма това , една унция
Коментар
-
Първоначално изпратено от Correctively objective Разгледай мнение
Флорида ........ ама ти нали им каза , до часове ...........2200
Или требва да обърнат монитора и ............ всичко е точно
Вчера са били грубо 7000Last edited by Todor Sabev; 13.03.2020, 21:03.
Коментар
Коментар