IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от vlado9999 Разгледай мнение

Аз говоря за refund. Иначе да и на мен ми е ясно че купуват и продават който каквото им донесе. Ама не мога да харча по 300 лева всеки път като не мине верискан.
    А ти абсолютно сигурен ли си,че ветропоказателя ти е верен и ти показва точно ,че артикула не е автентичен, защо не го занесе на експертиза, така или иначе са ти го купили като материал Ако ги хванат ,че продават ментаци ще стане голям скандал. Не ми се вярва да си плюят на добрата репутация така лекомислено и лесно

Коментар

• Първоначално изпратено от Hermes73 Разгледай мнение

Лично аз сам си правил експеримент и съм продавал на Тавех злато и са го купували-един път монета от 1 унция и втория път 5 наполеона.Проблем не съм имал.
      Аз говоря за refund. Иначе да и на мен ми е ясно че купуват и продават който каквото им донесе. Ама не мога да харча по 300 лева всеки път като не мине верискан.

Коментар

• В Акцион БГ обаче има имитации на наполеони по 20 лв едната........................добре е да се внимава откъде се купува.................................

Коментар

• Първоначално изпратено от Дядо Коледа Разгледай мнение

Дай имена на дилъри, а Тавекс имат и цени купува на артикулите, които продават
          Знам че имат цени на купуване. Аз съм им продавал собственото им кюлче защото отказаха да ми върнат парите като не мина верискан.

Иначе не съм пробвал още да купувам от интернет. Аз сигурно ще купувам от чужбина. Но ето тези ми изглеждат добре https://www.mdm.de/. А ако купуваш от ибей например там можеш оспорваш стоката да ти върнат парите дори продавача да отказва. Да не говорим че има репутация за продавачите и е по-трудно да те измамят. Само Тавекс се правят на умни и не приемат стока обратно.

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение

А и вероятността за волфрам е нулева... Монета трудно се подправя, имаш сертификат от държавна институция и нумизматична стойност. Не е лош вариант.
            Съмнявам се да се фалшифицират дребните разфасовки от рода на наполеон и монета от унция.........................Навремето скандала се разгаря за кюлчета от 400 унции едното.............

Коментар

Тази цена е добра ако даваха гаранция на златото. Те не дават. Най-сигурно за БГ-то май е да се купува от интернет нещо с верискан и ако не мине да им го върнеш. Само Тавекс не си приемат обранто златото (а и не признават верискан), но всички по-големи дилъри приемат ако има дефект. Дори от ибей най-големите скамъри връщат парите обратно ако има дефект.
              Лично аз сам си правил експеримент и съм продавал на Тавех злато и са го купували-един път монета от 1 унция и втория път 5 наполеона.Проблем не съм имал.

Коментар

Добра инвестиция.Възвращаемоста за дълъг период от време ще е дори по-добра от тази на златото.
                А и вероятността за волфрам е нулева... Монета трудно се подправя, имаш сертификат от държавна институция и нумизматична стойност. Не е лош вариант.

Коментар

Тази цена е добра ако даваха гаранция на златото. Те не дават. Най-сигурно за БГ-то май е да се купува от интернет нещо с верискан и ако не мине да им го върнеш. Само Тавекс не си приемат обранто златото (а и не признават верискан), но всички по-големи дилъри приемат ако има дефект. Дори от ибей най-големите скамъри връщат парите обратно ако има дефект.
                  Дай имена на дилъри, а Тавекс имат и цени купува на артикулите, които продават

Коментар

За нашите географски ширини цената на Тавекс е добра.А и лично аз не се интересувам от тези 4-5%.Бих продал чак след 5000-6000 $ унцията.Когато дойде момента.Може и след 20 години да е.Аз не бързам за никаде.

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение

Проверка на цените на монетите на БНБ също не вреди.
                      Добра инвестиция.Възвращаемоста за дълъг период от време ще е дори по-добра от тази на златото.

Коментар

За нашите географски ширини цената на Тавекс е добра.А и лично аз не се интересувам от тези 4-5%.Бих продал чак след 5000-6000 $ унцията.Когато дойде момента.Може и след 20 години да е.Аз не бързам за никаде.
                        Проверка на цените на монетите на БНБ също не вреди.

Коментар

• Първоначално изпратено от Чачо Разгледай мнение

Също нелоша идея, но само ако човек има пари и за раздаване.
                          Дзверил съм се и в Тавекс.
                          Тия хора продават стограмката с 4-5 % над западните си колеги.
                          Дори с 18 евро за доставката до нас тамошните дюкяни за жълтици са доста по-евтини, за сигурноста изобщо не повдигам въпрос....

Коментар

• Някои тук се беше усъмнил и каза че повече там не стъпва
                            Вся Власть Советам

Коментар

• Първоначално изпратено от Stone_Kold Разгледай мнение

Е ако падне метеорит е друга раота...депозит у банка нямам а тук става дума да се предпази от системен риск а не кога ще настъпи неизбежната смърт и по какъв начин.....имането трябва да не се влияе от измамници по пътя на придобиването
                              А защо мислиш,че в Тавекс пробутват и волфрамец, има ли и такива случаи ?

Коментар

А ако имаш депозит утре и банката фалира? Или сутринта те блъсне кола?А падне ли голям метероит и комета съвсем зле става.............
                                Е ако падне метеорит е друга раота...депозит у банка нямам а тук става дума да се предпази от системен риск а не кога ще настъпи неизбежната смърт и по какъв начин.....имането трябва да не се влияе от измамници по пътя на придобиването
                                Вся Власть Советам

Коментар

Working...
                                X