Първоначално изпратено от vlado9999
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златото - Балон или не ?
Collapse
X
-
- 1 like
-
Първоначално изпратено от Hermes73 Разгледай мнение
Лично аз сам си правил експеримент и съм продавал на Тавех злато и са го купували-един път монета от 1 унция и втория път 5 наполеона.Проблем не съм имал.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дядо Коледа Разгледай мнение
Дай имена на дилъри, а Тавекс имат и цени купува на артикулите, които продават
Иначе не съм пробвал още да купувам от интернет. Аз сигурно ще купувам от чужбина. Но ето тези ми изглеждат добре https://www.mdm.de/. А ако купуваш от ибей например там можеш оспорваш стоката да ти върнат парите дори продавача да отказва. Да не говорим че има репутация за продавачите и е по-трудно да те измамят. Само Тавекс се правят на умни и не приемат стока обратно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
А и вероятността за волфрам е нулева... Монета трудно се подправя, имаш сертификат от държавна институция и нумизматична стойност. Не е лош вариант.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от vlado9999 Разгледай мнение
Тази цена е добра ако даваха гаранция на златото. Те не дават. Най-сигурно за БГ-то май е да се купува от интернет нещо с верискан и ако не мине да им го върнеш. Само Тавекс не си приемат обранто златото (а и не признават верискан), но всички по-големи дилъри приемат ако има дефект. Дори от ибей най-големите скамъри връщат парите обратно ако има дефект.
Коментар
-
Добра инвестиция.Възвращаемоста за дълъг период от време ще е дори по-добра от тази на златото.
Коментар
-
Първоначално изпратено от vlado9999 Разгледай мнение
Тази цена е добра ако даваха гаранция на златото. Те не дават. Най-сигурно за БГ-то май е да се купува от интернет нещо с верискан и ако не мине да им го върнеш. Само Тавекс не си приемат обранто златото (а и не признават верискан), но всички по-големи дилъри приемат ако има дефект. Дори от ибей най-големите скамъри връщат парите обратно ако има дефект.
Коментар
-
За нашите географски ширини цената на Тавекс е добра.А и лично аз не се интересувам от тези 4-5%.Бих продал чак след 5000-6000 $ унцията.Когато дойде момента.Може и след 20 години да е.Аз не бързам за никаде.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
Проверка на цените на монетите на БНБ също не вреди.
Коментар
-
За нашите географски ширини цената на Тавекс е добра.А и лично аз не се интересувам от тези 4-5%.Бих продал чак след 5000-6000 $ унцията.Когато дойде момента.Може и след 20 години да е.Аз не бързам за никаде.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Чачо Разгледай мнение
Също нелоша идея, но само ако човек има пари и за раздаване.
Дзверил съм се и в Тавекс.
Тия хора продават стограмката с 4-5 % над западните си колеги.
Дори с 18 евро за доставката до нас тамошните дюкяни за жълтици са доста по-евтини, за сигурноста изобщо не повдигам въпрос....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Stone_Kold Разгледай мнение
Е ако падне метеорит е друга раота...депозит у банка нямам а тук става дума да се предпази от системен риск а не кога ще настъпи неизбежната смърт и по какъв начин.....имането трябва да не се влияе от измамници по пътя на придобиването
Коментар
-
А ако имаш депозит утре и банката фалира? Или сутринта те блъсне кола?А падне ли голям метероит и комета съвсем зле става.............Вся Власть Советам
Коментар
Коментар