IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво ще стане с еврото ако Гърция излезе от еврозоната?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
    комунистическа?
    най-големите комунисти, днес, са тези, които от частни банки преразпределят загубите
    им изцяло върху дребните - бизнес и хорица, наричани народ
    ясно изразени са на запад оттук

Коментар

• With cash fast running out, Greek bank failures loom

http://www.cnbc.com/2015/07/11/greek...-ecb-help.html

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
        Самата подредба на изречението изключваше гърците като педали. Както и да , имах в предвид гърците да дръпнат парите /говори се за 50 млрд / и да спрат да плащат. Но всъщност сгреших, на тях ще им преведат няколко млрд и това е другото ще отиде за банките
        Между другото в блиц има статия- 100% сделка и нови избори
        Хахаха, е как си го представяш това?
        Изсипват им едни 50 млрд ей така?
        Траншове срещу реформи. Може да засмучат първия транш за падежите този месец и да покажат средния на ЕС, ще видим. Но сделка 100% ще има...

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
          Разбира се че не.
          Общи приказки само - че чети това, прочети онова, друга гледна точка... Ми аз питах за твоята!

Например аз мисля че това което Ципрас направи е меко казано гаден популизъм. За 5 месеца доведе Гърция до едва ли не хуманитарна катастрофа. И за какво? След като загуби толкова много ценно време излезе с предложение по-тежко от това преди две седмици.
          А и да напомня, че за миналата година бюджета им беше на плюс! Вярно с малко, но сега говорят за 3% спад.
          Когато управлението се остави на червените, винаги следва катастрофа.
          Единственото, което е направил ако разбира се откажат от еврото, е че успя с хитруване и мотаене да изсмуче 90милиарда по ЕЛА, което ефективно са едно 50 милиарда изтеглени и скрити от население и бизнес....това обаче е на цената на цялата гръцка банкова система, което като се има предвид, че тя е пуснала печеливши пипала в целите балкани е една доста мала сума.

друго нищо не е постигнал освен да направи думата грък нарицателно за демократичен мангал в ЕС и по света.

самите избиратели на сириза не вярват и си изтеглиха парите....фин. миновете от ЕЗ ли да им повярват

особено след референдума...на който 61% заявиха че те заедно с Ципурата НЕ ИСКАТ И НЯМА да правят реформите, които предложиха след седмица.....

само франсетата се натискат, защото са насрани и некадърни в техните си реформи...кой знае колко е измислена и тяхната статистика и сега ги е страх някой да не почне да ги гледа под лупа след като свършат с гърция.
          това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
            Мъдростта изключва идоли.
            Аз лично бих благодарила на всеки, който ми показва къде мога да видя и другата, още по-добре - другите гледни точки. И съм го правила, няма значение кой ник е, далече съм от тролските войни и поставянето на етикети

"Мненията" ти в тази тема, отправяни и към мен са далече от нормалния тон за диалог във форум. Затова приех въпроса ти само като опит за поредна подигравка и в изчакване за "сериозно заключение" за "московска школа",
            извинявай ако има някаква промяна в ценностите ти

И..., писала съм защо може и да не харесвам някои действия, но и защо ги намирам за логични, т.е. обосновани от обкръжаващи фактори
            Писала съм и за някои мои съмнения, които продължават да си стоят...

Но, в тролските набези, губеща винаги е Истината, поне опитите да се доближаваме малко повече до нея или поне да не бъдем постоянна част от облъчваното стадо
            То и Александър Фол ( евреин ) отрича писменост при траките ( на Балканите ).

Рушките гниди дадоха Македония на Сърбелите.
            ------------------------------------------------------------------------------

Ти ли ще ми говориш за Истина, бре - шматка комунистическа?
            Last edited by mibova; 11.07.2015, 19:46.

Коментар

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
              Ако под педали визираш гърците и аз съм твърдо "ЗА", но няма да се случи.
              Натискът за сделка е прекалено силен - САЩ, Франция, Италия и т.н.
              Излизане на Гърция от ЕЗ само би я оздравило и би дисциплинирало останалите, най-вече Франция и Италия.
              Самата подредба на изречението изключваше гърците като педали. Както и да , имах в предвид гърците да дръпнат парите /говори се за 50 млрд / и да спрат да плащат. Но всъщност сгреших, на тях ще им преведат няколко млрд и това е другото ще отиде за банките
              Между другото в блиц има статия- 100% сделка и нови избори

Коментар

• Първоначално изпратено от Vladi666 Разгледай мнение
                Шизо...18:30 наближава....бързо в кабинета ми да ти бия кожената инжекция
                Трудно се създава стори ( картини ) с БГ история.

Ще я имате, трябва ми малко време да я измисля точно как.
                Last edited by mibova; 11.07.2015, 19:46.

Коментар

Разбира се че не.
                  Общи приказки само - че чети това, прочети онова, друга гледна точка... Ми аз питах за твоята!
                  ....
                  Мъдростта изключва идоли.
                  Аз лично бих благодарила на всеки, който ми показва къде мога да видя и другата, още по-добре - другите гледни точки. И съм го правила, няма значение кой ник е, далече съм от тролските войни и поставянето на етикети

"Мненията" ти в тази тема, отправяни и към мен са далече от нормалния тон за диалог във форум. Затова приех въпроса ти само като опит за поредна подигравка и в изчакване за "сериозно заключение" за "московска школа",
                  извинявай ако има някаква промяна в ценностите ти

И..., писала съм защо може и да не харесвам някои действия, но и защо ги намирам за логични, т.е. обосновани от обкръжаващи фактори
                  Писала съм и за някои мои съмнения, които продължават да си стоят...

Но, в тролските набези, губеща винаги е Истината, поне опитите да се доближаваме малко повече до нея или поне да не бъдем постоянна част от облъчваното стадо

Коментар

• БГ простетата ( като Съни ) отричат, че отдавна НЕ СЪЩЕСТВУВА Източно-Римска империя.

Мога да посоча и пророчество от БГ монах, не е безсмислено. Ще ви го вкарам във втора част книга, където описва, че всичко ще изчезне.

В 10-и век е предсказание, но БГ простета като Съни се правят на по-велики от него - хаха

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                      БГ простетата ( като Съни ) отричат, че БГ Империя хиляди години се е борила срещу гръчките шматки.

БГ простетата отричат, че сме ги били/пребивали от бой от хиляди години.

БГ простета отричат, че е имало БГ Империя, а се кланят и бият чело за измислената "гръчка" такава.
                      ---------------------------------------
                      П.П. БГ простета са си простета!!!

Бог Маранди оправя нещата в книга/фейс и блог.

Шизо...18:30 наближава....бързо в кабинета ми да ти бия кожената инжекция

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
                        Варианта да дръпнат парите и да наритат педалите къде остана???
                        Ако под педали визираш гърците и аз съм твърдо "ЗА", но няма да се случи.
                        Натискът за сделка е прекалено силен - САЩ, Франция, Италия и т.н.
                        Излизане на Гърция от ЕЗ само би я оздравило и би дисциплинирало останалите, най-вече Франция и Италия.

Коментар

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
                          Сделката е 100% сигурна ...
                          Не съм бил толкова убеден, че нещо ще се случи - съвсем сериозно!
                          Шойбле просто ги попържва за последно.
                          Варианта да дръпнат парите и да наритат педалите къде остана???

Коментар

Разбира се че не.
                            бюджета им беше на плюс! Вярно с малко, но сега говорят за 3% спад.
                            Когато управлението се остави на червените, винаги следва катастрофа.
                            Би ли ни просветил какво е били предното и по предното управление на гърците- а , не думай те били десни, ама сега са леви и да хвърлим всичко върху тях. Не може така парцалев

Коментар

• БГ простетата ( като Съни ) отричат, че БГ Империя хиляди години се е борила срещу гръчките шматки.

БГ простетата отричат, че сме ги били/пребивали от бой от хиляди години.

БГ простета отричат, че е имало БГ Империя, а се кланят и бият чело за измислената "гръчка" такава.
                              ---------------------------------------
                              П.П. БГ простета са си простета!!!

Бог Маранди оправя нещата в книга/фейс и блог.

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
                                Добре, ако е странно, защо не се опиташ да потърсиш отговори за себе си ...независимо от медийната мъгла и ....тролските писания на "плоски"мозъци?

Прочитането на една статия било то от FT, NYT или WSJ не дава отговор, дава "търсена" картина
                                Аз отговорите съм си ги намерил и то одавна.

Всъщност още преди да пусна темата бях сигурен, че ще се стигне до тук.
                                Мнението ми по въпроса какво ще стане съм го написал още в началото на темата.
                                Ще видим дали ще излезна прав.

Коментар

Working...
                                X