IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво ще стане с еврото ако Гърция излезе от еврозоната?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
    Ти вдяна ли изобщо, че 1822г. Гърция им слагат Кинг?

БГ Империя през това време има Император!

П.П. Кажи сега какво толкова са си загрижала за етиопските мангалите да те плющя?
    Маранди спри се бе човек всички ти се смеят, само на мен ми става жално за тибя

Коментар

П.П. Кажи сега какво толкова са си загрижала за етиопските мангалите да те плющя?
      Абе , баце ти съвсем се бъгнА , мама му стара...кво ти става бе пич ? Не , честно ,
      жал ми е за оня Маранди отпреди...ама кво да се прави , болИста не пита !

Коментар

• Трола осра и тази тема с неговите малоумия!
        Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от The.Engineer Разгледай мнение
          Стига с групости.
          Малко по темата:
          http://www.investor.bg/centralna-i-i...grexit-198489/

Вървим си към Grexit, бавно и полека, както КТБ миналата година
          Кое са глупости, бре Инженеруффф ...?

Че Гърция след Освобождение от Османска империя е Кинг, а че БГ Империя е ЦАР = Император.

Може ли да сте толкова тъпи/кухи и да не разбирате елементарни разлики в титли?

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
            благодаря за корекцията

Това с фонда не го виждам как ще стане. И сега има подобен фонд, въведен с меморандума'12 и съставен с представители и на тройката, в който първоначално активите за приватизация бяха оценени за около 50млрд, но още с последващите си доклади, а и споследния отпреди дни МВФ твърди, че оттях не могат да се получат реално повече от 5, предвид и обстановката, бързината и с оглед на миналите вече сделки и резултатите
            Та, по тази идея сблъсъкът ще е Шойбле - Лагард
            Значи гърците дават 50млрд, фондовете ги оценяват на 5млрд- абе това е същата работа като в Бг - да пратим мавъра, той има опит и мистър 10% цузамен

Коментар

• Стига с групости.
              Малко по темата:

Вървим си към Grexit, бавно и полека, както КТБ миналата година

Коментар

• Давам ти срок до по-по-другия месец да ми отговориш защо Отон Гръчки е кинг, а БГ титла е Император.

Толкова си фросто комуне, че не знаеш какво те питам да'е ...

Коментар

генерализирах, когато писах ...и персонално те бях забравила

Иначе, не спирате да ме изумявате )
                  Най-големите "плювачи" на Гърция, с дни не можеха да забравят чисто гръцката дума "охи" и я налагаха наред...
                  Същото и с тия по "московска линия" - не спират да ползват руски думички
                  Аз пък, дето не ми дреме кинг или цар, или император...си предпочитам българския книжовен език
                  Ами нали ти казах/просветих, че на Гърция се назвачава германец Отон Първи за кинг.

Кинг е ниска титла спрямо БГ Император.

П.П. Какво се правиш на луда, че няма Отон Първи, който е немец и е кинг в Гърция.

Може ли да си толкова фроста и да се правиш, че не знаеш какво те питам? .

Коментар

Според тИбя аз как те чета.
                    генерализирах, когато писах ...и персонално те бях забравила

Иначе, не спирате да ме изумявате )
                    Най-големите "плювачи" на Гърция, с дни не можеха да забравят чисто гръцката дума "охи" и я налагаха наред...
                    Същото и с тия по "московска линия" - не спират да ползват руски думички
                    Аз пък, дето не ми дреме кинг или цар, или император...си предпочитам българския книжовен език

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                      Ама и на нито БГ "император" един не знаем гроба...И твоя ще е обрасъл с Тръни-не бой се,освен ако Социални грижи не те кремират за сметка на търновските "боляри"!
                      Имате гробове на Аспарух, Кубрат в Украйнос.

Имаш гробове на Калоян, Самуил.

П.П. Твоята Монголия колко гроба има, бре малоумник? Или Гърция?

Знаеш ли къде е откраднато златото от гроба на Кубрат, малоумник? В Санкт Петербург.
                      Last edited by mibova; 11.07.2015, 21:48.

Коментар

благодаря за корекцията

Това с фонда не го виждам как ще стане. И сега има подобен фонд, въведен с меморандума'12 и съставен с представители и на тройката, в който първоначално активите за приватизация бяха оценени за около 50млрд, но още с последващите си доклади, а и споследния отпреди дни МВФ твърди, че оттях не могат да се получат реално повече от 5, предвид и обстановката, бързината и с оглед на миналите вече сделки и резултатите

Коментар

За сравнение нямате нито един БГ Император убит от византийци.
                          Ама и на нито БГ "император" един не знаем гроба...И твоя ще е обрасъл с Тръни-не бой се,освен ако Социални грижи не те кремират за сметка на търновските "боляри"!
                          Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                            Mдааа, хубав човек.
                            Шойбле е пич.
                            Това с фонда за активи кефи. Отдавна трябваше да стане.

благодаря за корекцията

Коментар

Не съм игнорирала никого намирам, че и в най-заблудените ...може да се открие на моменти зрънце интересна гледна точка или пък показва размерите на ...облъчването
                              има си и начин - бърз диагонал на погледа само
                              Според тИбя аз как те чета, бре комуне неграмотно?

По диагонал!!

П.П. Научи ли, че БГ Империя има Цар, а Гърция има кинг?

Кинг е по-доле от Император.

Коментар

Шойбле с две предложения, цитиран от Франкфуртер Алгемайне Цайтунг
                                - за 5 години излизане от еврото, но оставане в еврозоната, като се оказва техническа и друга крайно необходима помощ
                                - отпускане на 50млрд, но залагане напр. в ЕЦБ или другаде на национални активи на тази стойност

Впрочем, ако се отпуснат 50млрд сега ( различни цифри се въртят) как биха се разпределили към момента
                                - около 29млрд плащане на заеми към ЕЦБ и МВФ тази година
                                - между 14 и 20 млрд отиват веднага за стабилизиране на гр. банки, но има мнения, че необходимата сума ще е по-голяма и от 20
                                Mдааа, хубав човек.
                                Шойбле е пич.
                                Това с фонда за активи кефи. Отдавна трябваше да стане.

Коментар

Working...
                                X