Първоначално изпратено от marandi
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво ще стане с еврото ако Гърция излезе от еврозоната?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеТи вдяна ли изобщо, че 1822г. Гърция им слагат Кинг?
БГ Империя през това време има Император!
П.П. Кажи сега какво толкова са си загрижала за етиопските мангалите да те плющя?
жал ми е за оня Маранди отпреди...ама кво да се прави , болИста не пита !
Коментар
-
Първоначално изпратено от The.Engineer Разгледай мнениеСтига с групости.
Малко по темата:
http://www.investor.bg/centralna-i-i...grexit-198489/
Вървим си към Grexit, бавно и полека, както КТБ миналата година
Че Гърция след Освобождение от Османска империя е Кинг, а че БГ Империя е ЦАР = Император.
Може ли да сте толкова тъпи/кухи и да не разбирате елементарни разлики в титли?
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеблагодаря за корекцията
Това с фонда не го виждам как ще стане. И сега има подобен фонд, въведен с меморандума'12 и съставен с представители и на тройката, в който първоначално активите за приватизация бяха оценени за около 50млрд, но още с последващите си доклади, а и споследния отпреди дни МВФ твърди, че оттях не могат да се получат реално повече от 5, предвид и обстановката, бързината и с оглед на миналите вече сделки и резултатите
Та, по тази идея сблъсъкът ще е Шойбле - Лагард
Коментар
-
Стига с групости.
Малко по темата:
Вървим си към Grexit, бавно и полека, както КТБ миналата година
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениегенерализирах, когато писах ...и персонално те бях забравила
Иначе, не спирате да ме изумявате)
Най-големите "плювачи" на Гърция, с дни не можеха да забравят чисто гръцката дума "охи" и я налагаха наред...
Същото и с тия по "московска линия" - не спират да ползват руски думички
Аз пък, дето не ми дреме кинг или цар, или император...си предпочитам българския книжовен език
Кинг е ниска титла спрямо БГ Император.
П.П. Какво се правиш на луда, че няма Отон Първи, който е немец и е кинг в Гърция.
Може ли да си толкова фроста и да се правиш, че не знаеш какво те питам? .
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеСпоред тИбя аз как те чета.
Иначе, не спирате да ме изумявате)
Най-големите "плювачи" на Гърция, с дни не можеха да забравят чисто гръцката дума "охи" и я налагаха наред...
Същото и с тия по "московска линия" - не спират да ползват руски думички
Аз пък, дето не ми дреме кинг или цар, или император...си предпочитам българския книжовен език
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнениеАма и на нито БГ "император" един не знаем гроба...И твоя ще е обрасъл с Тръни-не бой се,освен ако Социални грижи не те кремират за сметка на търновските "боляри"!
Имаш гробове на Калоян, Самуил.
П.П. Твоята Монголия колко гроба има, бре малоумник? Или Гърция?
Знаеш ли къде е откраднато златото от гроба на Кубрат, малоумник? В Санкт Петербург.Last edited by mibova; 11.07.2015, 21:48.
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеблагодаря за корекцията
Това с фонда не го виждам как ще стане. И сега има подобен фонд, въведен с меморандума'12 и съставен с представители и на тройката, в който първоначално активите за приватизация бяха оценени за около 50млрд, но още с последващите си доклади, а и споследния отпреди дни МВФ твърди, че оттях не могат да се получат реално повече от 5, предвид и обстановката, бързината и с оглед на миналите вече сделки и резултатите
БГ Империя през това време има Император!
П.П. Кажи сега какво толкова са си загрижала за етиопските мангалите да те плющя?
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеЗа сравнение нямате нито един БГ Император убит от византийци.Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеMдааа, хубав човек.
Шойбле е пич.
Това с фонда за активи кефи. Отдавна трябваше да стане.
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеНе съм игнорирала никогонамирам, че и в най-заблудените ...може да се открие на моменти зрънце интересна гледна точка или пък показва размерите на ...облъчването
има си и начин - бърз диагонал на погледа само
По диагонал!!
П.П. Научи ли, че БГ Империя има Цар, а Гърция има кинг?
Кинг е по-доле от Император.
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеШойбле с две предложения, цитиран от Франкфуртер Алгемайне Цайтунг
- за 5 години излизане от еврото, но оставане в еврозоната, като се оказва техническа и друга крайно необходима помощ
- отпускане на 50млрд, но залагане напр. в ЕЦБ или другаде на национални активи на тази стойност
Впрочем, ако се отпуснат 50млрд сега ( различни цифри се въртят) как биха се разпределили към момента
- около 29млрд плащане на заеми към ЕЦБ и МВФ тази година
- между 14 и 20 млрд отиват веднага за стабилизиране на гр. банки, но има мнения, че необходимата сума ще е по-голяма и от 20
Шойбле е пич.
Това с фонда за активи кефи. Отдавна трябваше да стане.
Коментар
Коментар