IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво ще стане с еврото ако Гърция излезе от еврозоната?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
    Престани да спамиш темата!
    Имаш си твоя, в която да развиваш теориите
    Последен отговор - напиши в гугъл - russian empire
    Напиши и ти в гугъл: Бългериен емпайер

Ако искаш, ще ти го ударя на инглиш, белким разбереш.

Коментар

вече имаше такова питане в съда им за референдума
      Снощното гласуване беше мандат за подписване на Споразумение от парламента
      251 гласа "за" от 300
      Еми значи имат проблем с доверието
      Аз не вярвам в това.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
        Не ми се прави на офца, а ми кажи къде пише някъде, че Русия и Сърбия са Империя.

Ти вярно не разбираш колко си смешна.
        Престани да спамиш темата!
        Имаш си твоя, в която да развиваш теориите
        Последен отговор - напиши в гугъл - russian empire

Коментар

• Мога да ти изнасям лекции по Московия и Рашка ( Сърбия ).

Не само по Гърция. Затова се изсмях - да започна ли да говоря за Гърция.

Коментар

питай децата във Франция, не ми обяснявай на мен
            Не ми се прави на офца, а ми кажи къде пише някъде, че Русия и Сърбия са Империя.

Ти вярно не разбираш колко си смешна.

Коментар

• Първоначално изпратено от The.Engineer Разгледай мнение
              Не съм чел правилата на форума, но надали това мнение е в съотвествие с тях.
              Иначе относно глупостта от мен да знаеш едно.
              И най-големия гений си има капацитет и граница на интелекта, но човешката глупост е безгранична Та може и по-тъпи да сме, от къде да знаеш
              Иначе не съм ти чел мненията. Като гледам повтаряш само колко велика е България.
              Добре велика е, дай сега малко по темата защото я оспами отвсякъде.
              Добре, информирам те, че БГ е Империя от хиляди години.

Информирам те също, че БГ граничи някога с Византия и Франкса империя, а на изток с Китай.

Призната е от всички за Империя, а тях днес ги няма.

П.П. Има ли Византийска, Франкска, Китайска империя?

Сега разбра ли какъв тъп въпрос ми задаваш?

Коментар

Няма руска и сръбска империя.

Толкова си куха, че ръсиш глупости? Кой е признал някога рушка и сръбска империя?
                питай децата във Франция, не ми обяснявай на мен

Коментар

ако им кажат на децата, че е Царство - ще трябва половин час поне да им обясняват после какво е това
                  по същия начин учат и за ...руската империя или сръбската
                  Няма руска и сръбска империя.

Толкова си куха, че ръсиш глупости? Кой е признал някога рушка и сръбска империя?

Коментар

• Първоначално изпратено от Tkilata Разгледай мнение
                    Аз смятам, че Гърция приключи с еврото след референдума.
                    Не познавам, конституцията им, но мисля, че правителството им вече няма мандат за споразумение с Европа при условия подобни или по-тежки от тези за които гласуваха на референдум.

Имам в предвид, че правителството им и мляко от пиле да обещае срещу няколко млрд в повече, то в произволен бъдещ момент, техният им Върховен съд или както там го наричат, ще обезсили споразумението, като омразно и против волята на суверена. И днес чаках някой от европейските финансови министри да го спомене, но явно не е популярен начин на говорене в Европа.
                    вече имаше такова питане в съда им за референдума
                    Снощното гласуване беше мандат за подписване на Споразумение от парламента
                    251 гласа "за" от 300

Коментар

във Франция учат децата им в училище, че БГ е Империя.
                      ако им кажат на децата, че е Царство - ще трябва половин час поне да им обясняват после какво е това
                      по същия начин учат и за ...руската империя или сръбската

Коментар

тук не са интересни ...някакви си милиони на общия фон дълг
                        В едно такова говорене, до дело едва ли ще стигнат на бял свят излизат имена и от днешната политическа евро сцена

Към гръцкия парламент или председателя му, мисля, има някаква комисия, която разглежда годините назад от края на 90те и натрупването на дълговете - участници, сделки, път на парите ... участват икономисти от цял свят...

Между другото, снощи в гласуването в парламента, председателя - от Сириза гласува с "присъствам", т.е. не мога да кажа не, защото уважавам усилията на премиера, но не мога и "да"...много бойна жена
                        Гледах едно видео днес как Венизелос(Пасок) я заклеймява като неблагонадежно другарче и предател ... а лидера на НД сърдечно поздравява Ципрас за голямата победа (благодарение на Пасок и НД)

Вече се очертава и криза в правителството с това гласуване, стабилното мнозинство - изчезна ...и няма да са изненада и нови избори скоро
                        Аз смятам, че Гърция приключи с еврото след референдума.
                        Не познавам, конституцията им, но мисля, че правителството им вече няма мандат за споразумение с Европа при условия подобни или по-тежки от тези за които гласуваха на референдум.

Имам в предвид, че правителството им и мляко от пиле да обещае срещу няколко млрд в повече, то в произволен бъдещ момент, техният им Върховен съд или както там го наричат, ще обезсили споразумението, като омразно и против волята на суверена. И днес чаках някой от европейските финансови министри да го спомене, но явно не е популярен начин на говорене в Европа.

Коментар

Кое са глупости, бре Инженеруффф ...?

Че Гърция след Освобождение от Османска империя е Кинг, а че БГ Империя е ЦАР = Император.

Може ли да сте толкова тъпи/кухи и да не разбирате елементарни разлики в титли?
                          Не съм чел правилата на форума, но надали това мнение е в съотвествие с тях.
                          Иначе относно глупостта от мен да знаеш едно.
                          И най-големия гений си има капацитет и граница на интелекта, но човешката глупост е безгранична Та може и по-тъпи да сме, от къде да знаеш
                          Иначе не съм ти чел мненията. Като гледам повтаряш само колко велика е България.
                          Добре велика е, дай сега малко по темата защото я оспами отвсякъде.

Коментар

• Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение
                            Не забравяй да добавиш и опция Кенеф в анкетата.
                            Нормално е БГ просте да знае, че във Франция учат децата им в училище, че БГ е Империя.

П.П. Не съм пускал подобна анкета, защото ще е крадена от няколко БГ сайта.

Т'ва, че комунето Съни веднага я пусна, не мой фръблем. Толкова е куха и не знае, че има спорове отдавна.

Коментар

• Първоначално изпратено от Tkilata Разгледай мнение
                              тук не са интересни ...някакви си милиони на общия фон дълг
                              В едно такова говорене, до дело едва ли ще стигнат на бял свят излизат имена и от днешната политическа евро сцена

Към гръцкия парламент или председателя му, мисля, има някаква комисия, която разглежда годините назад от края на 90те и натрупването на дълговете - участници, сделки, път на парите ... участват икономисти от цял свят...

Между другото, снощи в гласуването в парламента, председателя - от Сириза гласува с "присъствам", т.е. не мога да кажа не, защото уважавам усилията на премиера, но не мога и "да"...много бойна жена
                              Гледах едно видео днес как Венизелос(Пасок) я заклеймява като неблагонадежно другарче и предател ... а лидера на НД сърдечно поздравява Ципрас за голямата победа (благодарение на Пасок и НД)

Вече се очертава и криза в правителството с това гласуване, стабилното мнозинство - изчезна ...и няма да са изненада и нови избори скоро
                              Last edited by съни(тя); 11.07.2015, 23:20.

Коментар

• Първоначално изпратено от The.Engineer Разгледай мнение
                                Стига с групости.
                                Малко по темата:
                                http://www.investor.bg/centralna-i-i...grexit-198489/

Вървим си към Grexit, бавно и полека, както КТБ миналата година

GREXIT НЯМА д а има ... едва ли вси4ки ще подкрепят тази идея ...освен това Големият брат отвъд Океана ще даде позивна - тоест нота на всички евро лидери и новатa програма ще се гласува ...БЕЗ GREXIT ... тъй всички ще са доволни
                                Pip master

Коментар

Working...
                                X