IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво ще стане с еврото ако Гърция излезе от еврозоната?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ing5rov Разгледай мнение
    Добре , какво предлагаш , всички да се прехвърлим в твоето измерение ли ? Харесваш или не , Гърция в тоя си вид е част от тоя реалитет !
    Не мисля, че на някого му пука Русото какво харесва и какво не харесва.

Имате една сбъркана Европа, която нон-стоп се опитва да пази едни африкански мангали, щот' ги мисли за Константинопол.

Ами, не са - напротив етиопските мангали през първия период от Империята на Константин ( Рим ) са най-смотаната прослойка на общество и са наричани езичници и варвари.

Не сте ли чели поне малко от малко от история да'е ... ( как тогава са ги знаели, че африка цигани, а вие днес не ги знаете ). Сигурно ония са били расисти да'е ...

Тия неща не съм ги писал аз - нито съм писал Херодот преди хиляди години.

Какво печелите да не спирате да поддържате африкански цигани? Това ми обясни? В Европа??

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
      Виж ся, ванката на 23, малък си още не ги разбираш нещата... Парите изхарчени за пенсии са най-умно изхарчените пари в една държава! Пенсионерите връщат тези пари в икономиката. Те не ги отнасят със себе си в гробищата, когато си отидат. Нещо повече, пенсионерите харчат тези пари изключително разумно. Не ги харчат за вносни парцалки, лъскави тенекии или последни модели мобилки. Само тъпанарите си мислят, че парите за пенсии са изгубени за една държава пари. Истината е точно обратно.
      Викаш дай да теглим заеми, за да увеличаваме/поддържаме нивото на социалните плащания вместо да инвестираме изтеглените пари и да създаваме работни места?
      Хорошо, товарищ!

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
        Батка, само промити БГ комунета не виждат, че моя милост тоже пише единствено и само за т.нар. Гърция.

Кьорави ли сте да'е ...?

П.П. Ако искаш ще ти извадя Херодот какво казва за т.нар. гърци, че научили персите на мъжка лИбоф и имали бедуински обичаи и облекло. ( Бедуини са либийците, които се намират в Африка ).

Виж колко търпеливо обяснявам, че етиопските мангали са африканско племе и го има записано на хиляди места като Херодот.

Всъщност ти нали не си малък и можеш да си намериш сам.
        Добре , какво предлагаш , всички да се прехвърлим в твоето измерение ли ? Харесваш или не , Гърция в тоя си вид е част от тоя реалитет !

Коментар

• Първоначално изпратено от vankata23 Разгледай мнение
          Има ли нормален човек, който да смята, че гърците са достатъчно продуктивни, за да може това да продължава така?
          Виж ся, ванката на 23, малък си още не ги разбираш нещата... Парите изхарчени за пенсии са най-умно изхарчените пари в една държава! Пенсионерите връщат тези пари в икономиката. Те не ги отнасят със себе си в гробищата, когато си отидат. Нещо повече, пенсионерите харчат тези пари изключително разумно. Не ги харчат за вносни парцалки, лъскави тенекии или последни модели мобилки. Само тъпанарите си мислят, че парите за пенсии са изгубени за една държава пари. Истината е точно обратно.
          Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Абе батка , ми тука пишем за Гърция , що и ти тъй са...
            Батка, само промити БГ комунета не виждат, че моя милост тоже пише единствено и само за т.нар. Гърция.

Кьорави ли сте да'е ...?

П.П. Ако искаш ще ти извадя Херодот какво казва за т.нар. гърци, че научили персите на мъжка лИбоф и имали бедуински обичаи и облекло. ( Бедуини са либийците, които се намират в Африка ).

Виж колко търпеливо обяснявам, че етиопските мангали са африканско племе и го има записано на хиляди места като Херодот.

Всъщност ти нали не си малък и можеш да си намериш сам.
            Last edited by marandi; 12.07.2015, 18:59.

Коментар

• http://www.idika.gr/files/24%CE%B7_%...E%A3_final.pdf

Май 2015 година.
              Общ размер на пенсиите в Гърция - 4 милиарда лева.
              На година гръцките пенсионери получават 48 милиарда лева.
              Това е значително повече от целия републикански бюджет на България.

Има ли нормален човек, който да смята, че гърците са достатъчно продуктивни, за да може това да продължава така? Лошото тепърва предстой.
              #dagoduhatbednite

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
                Да припомня едно велико мнение на Супертрейдъра:

"Когато банкоматите спрат да дават пари, започват да дават акъл..."

С право не си сигурен. Всичко което бяха постигнали гърцита колкото и малко да беше, се разнесе безследно из въздуха
                И аз припомням, че елини не съществуват - има един полис ( 20 кв.м. с подобно име ).

Нема гърци, нема византийци.
                ---------------------------------------------------

През 2-ри период на ИРИ ( Източна Римска империя ) т.нар. гърци успяват да пробутат езика си за официален.

Този език е краден от етруските ( Италия ), които са тракийски народ, които се оттдеглят към Апенините след война в Троя и ги предвожда Еней.
                ---------------------------------------------------------

Колко пъти да опиша, че няма нещо, което да не е крадено от етиопските мангали и което са си приписали.

Видно, че БГ комунетата са тотал неграмотни, защото не знаят, че Етиопия се намира в Африка и не е на европейски континет.

Демек защитатат и ще си изкъртят костите да бранят некви африканци, срещу които БГ Империя доста успешно воюва и редовно ги чупи от бой.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                  А, ти защо по цял ден ме бомбардираш за някакви етиопски цигани, поднесено като централна тема в новини.

Как да ти обясня, че етиопските мангали слабо ме интересуват?
                  Абе батка , ми тука пишем за Гърция , що и ти тъй са...

Коментар

• А кому е нужно всъщност запазването на Гърция в еврозоната и ЕС?
                    Абсолютно на никой.
                    Тая купчина от патологично мързеливи паразити писна дори на най-търпеливите. Самата Гърция, въпреки стотиците милиарди безвъзвратно загубени там, е прекалено дребна и е на практика без всякакво значение. Европа би могла както да забрави за Гърция още днес, така и да я хрантути вечно (което е и мечтата на гърците) - все тая на общия фон. Важното в случая е да не се допусне разпространяване на гръцкия паразитизъм. А за да не се допусне, паразитите би трябвало да получат каквото заслужават - т.е. да бъдат откъснати от тези, върху които паразитират, и оставени да се оправят единствено и само със собствени сили и средства.
                    #dagoduhatbednite

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
                      Защо осираш темата?Пиши си в историята.Тука БГ империята не ни интересува
                      А, ти защо по цял ден ме бомбардираш за някакви етиопски цигани, поднесено като централна тема в новини.

Как да ти обясня, че етиопските мангали слабо ме интересуват?

Коментар

http://deutsche-wirtschafts-nachrich...utschland-los/

Циганиите започнаха. ЕС се дели на бедни и богати . Ренци защитава Гърция.
                        http://deutsche-wirtschafts-nachrich...-aus-dem-euro/

А и Финландия също намеква че е влязла в неправилния клуб . Бедните роднини никой не ги обича , но всеки ги използва !

Коментар

• Първоначално изпратено от ДесеткиЛевове Разгледай мнение
                          Най-последния дедлайн е денят хикс в който банкоматите почнат да пускат по 0 евро на ден Май това се очертава да е утре. Като дойде тоя ден, няма друг избор освен създаването на някакъв вид паралелна валута. А оттам до грекзит е една ръка разстояние. Аз бях сигурен че ще има сделка когато ставаше въпрос за 7 милиарда. Ама сега като става въпрос за едни пет-шес-сеемдесе милиарда, нещо не съм толко сигурен.
                          Да припомня едно велико мнение на Супертрейдъра:

"Когато банкоматите спрат да дават пари, започват да дават акъл..."

С право не си сигурен. Всичко което бяха постигнали гърцита колкото и малко да беше, се разнесе безследно из въздуха
                          Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Мисля,ще подпише каквото му кажат да подпишеhttp://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1467773

Коментар

• http://deutsche-wirtschafts-nachrich...utschland-los/

Циганиите започнаха. ЕС се дели на бедни и богати . Ренци защитава Гърция.

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
                                Маранди спри се бе човек всички ти се смеят, само на мен ми става жално за тибя
                                Не мое.Жълтите апове не помагат нито червените.Луд с картечница няма спиране

Коментар

Working...
                                X