Първоначално изпратено от ravnovesie
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво ще стане с еврото ако Гърция излезе от еврозоната?
Collapse
X
-
Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
-
Първоначално изпратено от vankel Разгледай мнениеМастъре кво пушиш !?
Раздай по едно де ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеНе не искам ЕС да се разпада. Много по лесно е ЕС като цяло да влезе в Евразийския съюз отколкото преговорите да се водят страна по страна!
Раздай по едно де ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнениеС Гърция или без Гърция?
Щото тогаз Евразийски съюз ще трябва да плаща на Гърция.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеНе не искам ЕС да се разпада. Много по лесно е ЕС като цяло да влезе в Евразийския съюз отколкото преговорите да се водят страна по страна!Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнениеПари ще намерят...., но евро - не.
Коментар
-
Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнениеhttp://www.reuters.com/article/2015/...0UK1TY20150105'
За тази статия ти говорех.
Дойчебанк, Комерца и държавната КФВ
Ама сега като гледам първите две са вътре с милиони, а не млрд ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеНе не искам ЕС да се разпада. Много по лесно е ЕС като цяло да влезе в Евразийския съюз отколкото преговорите да се водят страна по страна!
Щото тогаз Евразийски съюз ще трябва да плаща на Гърция.
Коментар
-
Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение+ Изкруф шеф на ГЦБ !Custodite sortem vestram
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеПиташ ме, защо инвеститорите в ЕС ще продават артиите си ли?Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
За тази статия ти говорех.
Дойчебанк, Комерца и държавната КФВ
Ама сега като гледам първите две са вътре с милиони, а не млрд ...
Credit Agricole е друга ракия обаче ...Last edited by andy2000; 29.06.2015, 00:39.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнениеОт една страна искаш ЕС, да се освободи от американската окупация. От друга страна искаш ЕС да се разпадне.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Кво заразяване? Не сме 2012...
сега има един лек евро-гъдел - страх от новата ситуация; утре като преполови деня обаче ситуацията няма да е нова, ципрас вече няма да може да заплашва че ще пръдне отново , всички участници ще са направили каквото са решили и идва пак business as usual"the trend is your friend until the end..."
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнениеМного правилно. Щом така искат да помогнат на гърция. да бъде така добър финансовият министър на САЩ да плати сметката им. Какъв е проблемът?Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
Коментар