IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво ще стане с еврото ако Гърция излезе от еврозоната?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Защо?

Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
    Не, не е европейска страна. поне ако в България има рефендум за приемане на русия аз ще съм твърдо против.
    Защо да си против?

Съюз между Русия и Европа би бил страшно силен и икономически и политически и военно.
    Ако Щатите не пречеха всячески ( причината за касапницата в Украйна ) това щеше вече да е почти факт.
    Нима не виждаш че Европа със съючник САЩ е кръгла нула? Нима НАТО не е САЩ?

Огромнното промиване на мозъци с посочването на Русия като враг номер 1 е хванало и теб предполагам.

Коментар

• ''Намалят парите за гърците до 60 евро на ден? Лимитът ще се разпростира върху притежателите на карти на гръцки банки..''
      http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
        ...
        Ако се спре лошата практика да ги развъждаме,и се наблегне на образованието-там трябва да търсим промяната!!!
        ....
        Това е единственият начин!
        Образованието дава шанс за работа и мотивация за развитие!

Днешните гета са обречени и само интереса на политиците е причината да ги поддържа по ред причини - готови групи за гласуване;
        контрол над мизерстващата маса чрез създаване на локални босове, организиращи канали за незаконни дейности и отчитащи се на управляващите, които ги закрилят;
        неспособност и нежелание да се търси дългосрочно и непопулярно решение, вкл. и поради горните причини

Коментар

Данъци ще плащат нормалните,млади и образовани българи,които сега бягат зад граница,заради циганизацията и опростачването на нацията.
          Ако се спре лошата практика да ги развъждаме,и се наблегне на образованието-там трябва да търсим промяната!!!
          Аз включително съм на една крачка от това да избягам със семейството си зад граница,не защото съм финансов емигрант,а защото,и палати да имам,като изляза на улицата виждам мизерия,отчаяние,цигани да се скитат и ровят в кофите за смет.
          Не искам децата ми да живеят в такава обстановка!!!
          Яд ме е, че съм постигнал с много труд,стандарт,който ме удовлетворява,но ходейки по света,все със по-свито сърце се връщам всеки път,
          Кочинката е голяма тук.
          Ще плащат данъци ама в чужбина.

Реално погледнато на нас всъщност ни трябват хора. Така че не виждам защо да се спира раждаемостта. Ако и циганите спрат да раждат всъщност нещата ще станат съвсем безнадеждни защото съвсем няма да има кой да плаща данъци.

А на всеки опит да се направи нещо повече за интеграцията им се повдига въпроса - ама защо да харчим пари за тях. Ами защото интеграцията струва кинти. За това. Образованието струва кинти, социалната среда струва кинти, редът струва кинти. можем да продължаваме както до сега разбира се - и нещата ще стават все по-зле.

Ако нещата не се променят, аз лично за пенсия за сега се чудя между гърция и италия - честно казано нямам намерение да изпивам горчивата чаша заради разни расистити. Да си стоят тука и да мразят циганите и да смятат че отношението към тях трябва да взима пример от Хитлер.

Но всеки който иска да живее в България, чиито бизнес е тук, или пък е попрекалил с недвижими имоти и земи и не е успял да ги продаде преди нещата съвсем да се скапят е редно да се замисли че единствения начин тук нещата устойчиво да стават по-добре е интеграция на циганите. И то не наужким, както до сега, не с някакви псевдо програми а съвсем реално като един от основните държавни приоритети.

И първото нещо което е редно да си признае че тук има сериозен проблем с расизма. До като има подобни настроения сред широк маси от хора тук всичко ще става все по-зле. И то не защото расизма е нещо лошо чисто човешки, а защото е лошо за бизнеса - много лошо дори в дългосрочен период.

Коментар

• Първоначално изпратено от vankel Разгледай мнение
            Социалния експеримент Сириза приключи .
            Другите на терена с някакво значение за управлението и изключвайки крайно-дясната Златна зора - които засега се открояват, по-скоро с палежи и вандализъм, отколкото с някакви управленски идеи, са
            точно същите, които са натрупали дълга до 2009та( и с помощта на някои и днес участващи в преговорите евро- чиновници за прикриването му),
            тези, които са създали привилегии до степен на абсурдност,
            лицензиране на браншове, довело до касти, в които и днес е непробиваемо навлизането...
            И същите, които подписаха Меморандума после, който наложи строги икономии и засегна голяма част от средната класа на Гърция, преминала към бедните днес ...но
            непосягащи за въвеждане на реална конкуренция и правила в средновековни форми на бизнес ( не ви съм виждала и Тройката да има подобни изисквания)
            Дългът продължи да расте, защото бяха сбъркани и дълбочината на мерките, и местата за налагане в някаква част, и хората

Не съм сигурна, че Сириза са по-способни, но поне им липсват горните грехове

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
              И кой ще плаща данъци тогава в България. след 30 години на всеки двама души в трудоспособна възраст ще имам двама пенсионери. Тези двама пенсионери най-вероятно ще са българи тези в трудоспособна възраст ще са един българин и един от малцинствата.

Ако този от малцинствата не е вече интегриран в обществото то 1 българин ще издържа двама български пенсионери + 1 от малцинствата. да кажем че махнем социалната държава - няма държавни пенсии няма социални плащания. тогава този 1 българин ще издържа държавни институции които ще отговарят за 4 души.

И този един българин е сега дете чиито родители се чудят как как да го изпратят да живее в чужбина.
              Данъци ще плащат нормалните,млади и образовани българи,които сега бягат зад граница,заради циганизацията и опростачването на нацията.
              Аз включително съм на една крачка от това да избягам със семейството си зад граница,не защото съм финансов емигрант,а защото,и палати да имам,като изляза на улицата виждам мизерия,отчаяние,цигани да се скитат и ровят в кофите за смет.
              Не искам децата ми да живеят в такава обстановка!!!
              Яд ме е, че съм постигнал с много труд,стандарт,който ме удовлетворява,но като изляза на улицата и виждам такива неща,такива безчинства........,ходейки по света,все със по-свито сърце се връщам всеки път,
              Кочинката е голяма тук.
              Last edited by hemilio; 29.06.2015, 02:56.
              Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                Единствен вариант е да няма за крадене, петрола и газта ако нямат стойност за икономиката Русия веднага ще се освободи от бандитската хватка и ще влезе в ЕС и тя. Има ли за крадене няма оттърване от тях.
                Северозападна Европа няма интерес Русия да влиза в ЕС и да преразпределя властовия и капиталовия център
                Русия няма интерес да бъде контролирана в замяна на пазар, на който и без друго има място
                Тази плоскост за обединение е безплодна.

По-скоро на база различни икономически споразумения, зони ...най-просто казано - от рода на първоначалните дали основа на бъдещия ЕС
                Но Щатите нямат интерес от силен противник ЕС+ Русия

Коментар

• Бандит ще разгони бандитите , това няма как да стане.Единствен вариант е да няма за крадене, петрола и газта ако нямат стойност за икономиката Русия веднага ще се освободи от бандитската хватка и ще влезе в ЕС и тя. Има ли за крадене няма оттърване от тях.
                  D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                    Русия е яхната от шайка бандити, които лапат яко много пари и как си представяш да я оставят да влезе в ЕС.
                    Путин разгони доста от тези бандити. Един от тях, Ходорковски, в момента необезпокояван си се движи в ЕС. Значи ЕС не е против тези кражби.
                    Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Императорът

Русия е яхната от шайка бандити, които лапат яко много пари и как си представяш да я оставят да влезе в ЕС.Това означава парите от петрола и газта да са за народа там, а не да ги присвояват.
                      D.Y.F-091066

Коментар

Ама,там е грешката ни,не трябва да ги интегрираме орките,ами да ги използваме,има начини много да излезе и нещо полезно от тях,мини имаме бол,ако щеш и за биологична маса стават,ама нали сме евро толерантни,сега те ни използват!
                        И кой ще плаща данъци тогава в България. след 30 години на всеки двама души в трудоспособна възраст ще имам двама пенсионери. Тези двама пенсионери най-вероятно ще са българи тези в трудоспособна възраст ще са един българин и един от малцинствата.

Ако този от малцинствата не е вече интегриран в обществото то 1 българин ще издържа двама български пенсионери + 1 от малцинствата. да кажем че махнем социалната държава - няма държавни пенсии няма социални плащания. тогава този 1 българин ще издържа държавни институции които ще отговарят за 4 души.

И този един българин е сега дете чиито родители се чудят как как да го изпратят да живее в чужбина.

Коментар

• Еврото се срина и утре бензина ще поскъпне.... НПО простетата пак ще ревнат срещу Лукойл.
                          Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                            Ха-ха-ха - кажи, че го казваш на майтап.

Ти къде си видял хъхряк да плаща данъци? Аз само веднъж видях един - попита ни къде може да си плати здравните осигуровки и аз така се шашнах, че дума не можах да обеля, добре че Патето го упъти.

Хъхрякът е неинтегрируем.
                            Ама,там е грешката ни,не трябва да ги интегрираме орките,ами да ги използваме,има начини много да излезе и нещо полезно от тях,мини имаме бол,ако щеш и за биологична маса стават,ама нали сме евро толерантни,сега те ни използват!
                            Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

Чий проект и с каква цел?

Защото надали нормалният европеец е искал такъв ЕС.
                              ПРоекта е европейски . Прочети преамбюла на ДФЕС

Коментар

Ха-ха-ха - кажи, че го казваш на майтап.

Ти къде си видял хъхряк да плаща данъци? Аз само веднъж видях един - попита ни къде може да си плати здравните осигуровки и аз така се шашнах, че дума не можах да обеля, добре че Патето го упъти.

Хъхрякът е неинтегрируем.
                                Никакъв майтап не е. Сега 50% от родените деца са от малцинствата. ти ще се пенсионираш след 30 години когато тези деца ще те издържат. Ако не теб лично то държавата в цялост.

Или си мислиш че по чудо следващите 10 години всяка българка ще вземе като по чудо да ражда два пъти повече деца. чудеса не стават. Цигани ще ни плащат данъците когато ние сме пенсионери. И е по-добре до тогава да са цивилизовани.

Коментар

Working...
                                X