Първоначално изпратено от съни(тя)
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво ще стане с еврото ако Гърция излезе от еврозоната?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеА ти помогна ли за спасяването на сириза
Сириза разрушава Гърция, та не аз лично съм убеден че е добре да бъде спасявана
И колко народ завлече Енрон и Лемън бро?
Откъде дойдоха парите за Фреди и Фани мей?
А за Дойчебанк и Комертц, набутали се с американските шитове?
За разрушаването - гледаме поредната серия как демократичните Институции могат и с помощта на медиите и "умни протестъри" като теб да унищожават наред, ако някой не е съгласен с техните решения
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение[B]
А колко народ завлече Енрон и Лемън бро?
Със сигурност е дошло време да се прегледат отново някои дефиниции и ...
да видим кой през деня по време на пости усърдно се моли, а вечер тайничко блажи.Last edited by nacheff; 01.07.2015, 18:54.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеСириза разрушава Гърция, та не аз лично съм убеден че е добре да бъде спасяванаСедерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеДотук Сириза перфектно си играе козовете.
Направо си минал в друго измерение, като в оня руски филм Интерстеллар, дето едни руснаци спасиха света като минаха в паралелен свят и оттам фикснаха настоящия.
Е баш в тоз филм си се вкарал с тия препарати, вземи си един душ, че сигурно яко си се омирисАл
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениепази си силите за ..."умните протестъри" и намали тук плакатите
Сириза разрушава Гърция, та не аз лично съм убеден че е добре да бъде спасявана
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
А колко народ завлече Енрон и Лемън бро?
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеСедерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеДо референдума тройката има още няколко дена за да подобри офертата си към гръцкия народ. Иначе кьораво евро няма да види от Гърция!
Няма грам заяждане, да знаеш.
Когато се заяждаме, заяждаме се, но случаят не е такъв.
Още сутринта ФТ е споделил, че има ново писмо на Ципрас, с което се правели отстъпки и се настоявало само за незначителен реверанс от страна на 3-ката.
Гърците искат да се запази преференциален режим за островите.
Молят пенсионната реформа (покачване възраст пенс.) да започне не 01.07, а 01.10.
От страна на 3-ката по-скоро няма съгласие. Разни неофициални коментари с половин уста. Ще чакат референдума. Шойбле пък казал, че писмото не помага. Макар и водеща фигура, неговото мнение не трябва да се приема за определящо. Те влязоха в лична разпра и има процес на подивяване.
Тук има повече, но на германски.
Със сигурност вече трябва да е пълно с инфо.
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеТова е правен абсурд.
Само няколко поста по-долу писах за отговора на Меркел и за отзоваването на главния обвиняем в Гърция по делото Сименс
А подобни приказки и действия от евро-сцената само ще втвърдят гръцките настроения и от привес все още за Да на референдума, скоро ще стане Не
А после ....зависи
Но що българчетата се радваме на всичко това и плановете за слаби, бедни и лесно управляеми Балкани, не знам.
И тези планове не са на Путин, не и действията, които са видими от всички.
https://www.indiegogo.com/projects/g...ut-fund#/story
Или и ти си комунист
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеТуроператори от САЩ информираха гръцките хотелиери, че плащанията, които ще внасят за престоя на американски туристи в Гърция ще се конфискуват автоматично в полза на МВФ
Само няколко поста по-долу писах за отговора на Меркел и за отзоваването на главния обвиняем в Гърция по делото Сименс
А подобни приказки и действия от евро-сцената само ще втвърдят гръцките настроения и от привес все още за Да на референдума, скоро ще стане Не
А после ....зависи
Но що българчетата се радваме на всичко това и плановете за слаби, бедни и лесно управляеми Балкани, не знам.
И тези планове не са на Путин, не и действията, които са видими от всички.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jimmy Разгледай мнениеведнага удариха кепенците на банките.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
Коментар
Коментар