If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво ще стане с еврото ако Гърция излезе от еврозоната?
Някакви резултати от реферандума не излезаха ли вече .
Че тръпна в очакване на поредната гръцка драма
Процентите щре са почни изравнени и през 30 минути ще си сменят местата на За и Против
Каквито и да са резултатите, както казват гърците - стеста валосо.
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Абе,еврото го въведоха при курс 1,17 и нещо си(не ми се рови сега из гугъл за точния курс),в първия ден на търговията се качи до към 1,19,а до 0,8230 ходи доста след това
Абе ...до някъде си прав...виж сам! На 7г. си ходи нагоре надолу...Гърция влезе 2000г.
“The Greek people are anarchic and difficult to tame. For this reason we must strike deep into their cultural roots: perhaps then we can force them to conform.
I mean, of course, to strike at their language, their religion, their cultural and historical reserves, so that we can neutralize their ability to develop, to distinguish themselves, or to prevail; thereby removing them as an obstacle to our strategically vital plans in the Balkans, the Mediterranean, and the Middle East.”
1 към 1 не силен $..има достатъчно до 0.85$ за евро..като го въведоха...европа не цъфти ,една Германия Европа(евро) не прави...незнам и аз ,голям хазарт си е!
Абе,еврото го въведоха при курс 1,17 и нещо си(не ми се рови сега из гугъл за точния курс),в първия ден на търговията се качи до към 1,19,а до 0,8230 ходи доста след това
Всяка краткосрочна спекулация е потенциална дългосрочна инвестиция.
на същото мнение съм, няма интерес от твърде силен долар
Освен това, всички игри дотук показаха, че Европа и Америка НЕ искат Гърция да фалира и да излиза от еврото... Договор ще има, въпросът е на каква цена за Гърция
1 към 1 не силен $..има достатъчно до 0.85$ за евро..като го въведоха...европа не цъфти ,една Германия Европа(евро) не прави...незнам и аз ,голям хазарт си е!
Коментар