IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво ще стане с еврото ако Гърция излезе от еврозоната?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от vankata23 Разгледай мнение
    Е ние нали сме дошли насамана къди 681' ? Дека ги тия 8 иляди години?
    Разбира се. НалЕ рушката хисторическа школа ви кара да учите, че Апарух бил българин.

Па, баща му Кубрат бил пра-българин ( прото-българин ). Демек, баща му не е българин.

Т'ва само изтрещяли мурзилки могат да го преподават на дечицата в училище

Коментар

• Чудя се кого ще изобразят на новите драхми....

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
        Сори ама третия рим е зает заради Свещената римска империя, на която всъщност Германия е била центъра. между другото и тогава русия тъкмо възниква - шведите я основават че местните племена не са тсавали за нищо
        Да, колониалната европолитика следва логиката на Свещенната римска империя на германската нация... Третия райх отиде у киреча, четвъртия е пътник, тоже

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
          Сега остава да обясниш златните съкровища на България от Варна, Хотница, които са на 8000 години.

Нито е имало Египет тогава, нито Шумер, нито нищо. И какво стана?

Май батковците на цивилизацията излязоха българите
          Е ние нали сме дошли насамана къди 681' ? Дека ги тия 8 иляди години?
          #dagoduhatbednite

Коментар

Нямам думи, тоя е толко закърнял, че ми се плаче. Когато ние още сме оправяли коне - египтяните са направили пирамиди. Давай да се чувстваме 3-та ръка хора, или направо угарки спрямо египтяните, понеже едни хора, преди 3000 години са направили еди си кфо. Ужас и безумие
            Това са сложни логики за тоталитарната пропаганда. Те си знаят че доста от поданниците им живеят супер мизерно и заместват днешната мизерия с истории за стара слава. Пропаганда за наивници

Коментар

Нямам думи, тоя е толко закърнял, че ми се плаче. Когато ние още сме оправяли коне - египтяните са направили пирамиди. Давай да се чувстваме 3-та ръка хора, или направо угарки спрямо египтяните, понеже едни хора, преди 3000 години са направили еди си кфо. Ужас и безумие
              Сега остава да обясниш златните съкровища на България от Варна, Хотница, които са на 8000 години.

Нито е имало Египет тогава, нито Шумер, нито нищо. И какво стана?

Май батковците на цивилизацията излязоха българите

Коментар

Боже господи. Кеша е цар?!
                Това може да го каже човек с най-много 1000€ в наличност.
                Тихо, тихо, че ако те чуе някой грък колко пари имаш В НАЛИЧНОСТ, може и да ти посегне.

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
                  Третия Рим
                  Сори ама третия рим е зает заради Свещената римска империя, на която всъщност Германия е била центъра. между другото и тогава русия тъкмо възниква - шведите я основават че местните племена не са тсавали за нищо

Коментар

Е то по същата логика териториите на днешна русия тогава са били в каменната ера.
                    #dagoduhatbednite

Коментар

Е то по същата логика териториите на днешна русия тогава са били в каменната ера.
                      Третия Рим

Коментар

Когато Сократ е пил горчивата чаша, когато Аристотел е преподавал наука и изкуство на Александър Велики. Когато Александър е тръгнал на ИЗТОК да завладява света... Европейските предки на Меркел и Оланд са пасли говеда, не са познавали сапуна и топлата вода.

На мен ми е чудно какви са тия евроценности! Какви са тия евроатлантически ценности! За кво се набихме в този клуб на малоумници, извратеняци и т.н.!

Коментар

Когато Сократ е пил горчивата чаша, когато Аристотел е преподавал наука и изкуство на Александър Велики. Когато Александър е тръгнал на ИЗТОК да завладява света... Европейските предки на Меркел и Оланд са пасли говеда, не са познавали сапуна и топлата вода.

На мен ми е чудно какви са тия евроценности! Какви са тия евроатлантически ценности! За кво се набихме в този клуб на малоумници, извратеняци и т.н.!
                          И когато предците ти са били слуги и роби - османците са имали империя. Ти по-малко човек ли си от днешните турци?
                          Да ви имам логиката, да ви имам разсъжденията.
                          #dagoduhatbednite

Коментар

• Боже господи. Кеша е цар?!
                            Това може да го каже човек с най-много 1000€ в наличност.
                            #dagoduhatbednite

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                              Глупости!!! И как ще фалира кредитора, като най-големите кредитори са Централните банки????
                              Мани, големи "спецове" са се навъдили из форумите. Вече фалиргат ЕЦБ с едно движение на мишката

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                                Сократ ли беше изпил горчивата чаша докрая?!..

Коментар

Working...
                                X