IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Познавате ли хора които се спечелили от форекс ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнение
    то тука коментари под път и над път имаше коментари и че ше се срине и чакат паритет, да но както виждаме няма паритет и няма и да има май .... нищо, че е "ясно като бял ден". А аз говорех за швейцарския франк и там бяха мнооого сигурни и отидоха под водата .... .
    Явно различми медии четем.
    Аз за швейцарския франк - преди да се случи - не бях чел нищо по въпроса.
    За паритет - също не съм чел нищо - със сигурност. Освен един бегъл анализ на голдман, но те говорят за далченото бъдеще и идва повече спекула, отколкото анализ.
    Докато за 9 март - там беше бял ден.

пс. също бял ден беше и санкциите и руската рубла.
    пс2. Очевидно не съм направил и стотинка от форекс, говоря за генерално движение на валутите, което в конкретни сутации е повече от ясно - все още нямам необходимите знания да монтаризирам това, но съм сигурен, че мога да ги придобия.
    Last edited by vankata23; 20.03.2015, 22:07.
    #dagoduhatbednite

Коментар

• Първоначално изпратено от vankata23 Разгледай мнение
      За едни блек-джека е комар, за други статистика.

За хората занимаващи се с форекс - прегледах един статистически анализ, използвани са различни методихи и е направена една 4-годишна ретроспекция. Може да го намерите интерено.
      link: http://www.docdroid.net/v3s9/scientific-forex.pdf.html
      Еврото..
      ECB and the national central banks of the euro area purchased €3.2 billon of public sector bonds

Дори в тоя форум имаше коментари от сорта на "еврото ще пада".. беше ясно като бял ден.
      то тука коментари под път и над път имаше коментари и че ше се срине и чакат паритет, да но както виждаме няма паритет и няма и да има май .... нищо, че е "ясно като бял ден". А аз говорех за швейцарския франк и там бяха мнооого сигурни и отидоха под водата .... .
      И тиии мислиш, че с тея глупости вътре стохастик, RSI, и още някоя средна ше успееш с тва ли как ? В борсата нещо в миналото е статистика, която не ти показва бъдещето. Просто ти виждаш как са се държали в миналото чувства и емоции на пазара при еди кви си условия и, че при евентуално нещо повторно ще се случи същото но шанса да се случи си остава 50/50 шанса няма да се увеличи ......
      Last edited by michaelis; 20.03.2015, 22:03.

Коментар

• Първоначално изпратено от onufri Разгледай мнение
        Много ми е приятно да чета как едни хора,които не са изкарали нито лев от форекс да обясняват на други хора,които припечелват по нещо как нещо не може да стане
        е те преди мене са изписали сумай ти неща, аз няма да ги повтарям и цитирам ок - дано изкарвате аз ви желая успех. Особено ако сте на daytrading на форекс ми ок нека така да е

Коментар

• Първоначално изпратено от xaro Разгледай мнение
          Богат комарджия има ли? Какво е форекс...тука има -тука нема...важно е как я играеш играта -ако уцелиш -Ок,ако ли не ,другият път....
          За едни блек-джека е комар, за други статистика.

За хората занимаващи се с форекс - прегледах един статистически анализ, използвани са различни методихи и е направена една 4-годишна ретроспекция. Може да го намерите интерено.

link: http://www.docdroid.net/v3s9/scientific-forex.pdf.html

Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнение
          какво е станало на 9 март толкова ?
          Еврото..
          ECB and the national central banks of the euro area purchased €3.2 billon of public sector bonds

Дори в тоя форум имаше коментари от сорта на "еврото ще пада".. беше ясно като бял ден.

пс. За форекс - може да съм гола вода, но новините следя от много време. И всеки път, преди събития с голямо значение около ЕЦБ в пространството се носи идеята - как ще повлияе това на еврото. Всеки път се сбъдва. Поне големите събития, които съм "хващал". Ако съм пропуснал нещо - и то противоречи на тезата ми - извинявам се.
          Last edited by vankata23; 20.03.2015, 21:58.
          #dagoduhatbednite

Коментар

• Първоначално изпратено от vankata23 Разгледай мнение
            Според мен има почва в тази работа. Иначе нямаше да вкарвам усилия в това. Има % ROI. Примерно - на всички беше ясно какво ще стане на 9 март..
            какво е станало на 9 март толкова ?

Коментар

Много ми е приятно да чета как едни хора,които не са изкарали нито лев от форекс да обясняват на други хора,които припечелват по нещо как нещо не може да стане
              Богат комарджия има ли? Какво е форекс...тука има -тука нема...важно е как я играеш играта -ако уцелиш -Ок,ако ли не ,другият път....

Коментар

еми обясни го на тея форексчиите долу те си мислят, че с daytrading става, еди колко си пипса това онова не знам си кво, докато станеш луд и оня новобранеца се нави, където търсеше съвети и да мята едни три бона за daytrading.
                Всяка краткосрочна спекулация е потенциална дългосрочна инвестиция.

Коментар

еми обясни го на тея форексчиите долу те си мислят, че с daytrading става, еди колко си пипса това онова не знам си кво, докато станеш луд и оня новобранеца се нави, където търсеше съвети и да мята едни три бона за daytrading.
                  Според мен има почва в тази работа. Иначе нямаше да вкарвам усилия в това. Има % ROI. Примерно - на всички беше ясно какво ще стане на 9 март..
                  #dagoduhatbednite

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
                    По мои наблюдения си ги има на около 9 месеца - 1 година. Помня как мъчихме турската лира и африканския ранд миналата година по това време. Даже вече ги бяхме измъчили.
                    А дей трейдинг трябва да си идиот да правиш, освен ако не си на деска на една от големите банки. Просто flow trader а от деска в Лондон има такова информационно предимство пред теб, че само истински идиот би се опитвал така.

Няма препоръка

Коментар

По мои наблюдения си ги има на около 9 месеца - 1 година. Помня как мъчихме турската лира и африканския ранд миналата година по това време. Даже вече ги бяхме измъчили.
                      А дей трейдинг трябва да си идиот да правиш, освен ако не си на деска на една от големите банки. Просто flow trader а от деска в Лондон има такова информационно предимство пред теб, че само истински идиот би се опитвал така.

Няма препоръка
                      Да верно и с фраджайл файв стана заигравка.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                        Това е игра по тренда не е дей трейдинг, същото се отнасяше и за руската рубла. И тези възможности са по веднъж на високосна година. С изключение на последните две години когато се разгоря тази валутна война.

Няма препоръка
                        Custodite sortem vestram

Коментар

Като почнете да се занимавате със статистики стандартни отклонения и прочее глупсотии ясно се вижда, че залягате на предположението, че курсът е случаен или непредвидим. Това са глупости. Понякога е така, но средно по 1 път на година поне, със сигурност не е. Например помните ли BOJ какво направи пролетта на 2013? Аз например тогава знаех с пълна убеденост накъде ще отиде курсът USD JPY, не знам за вас. Или пък от декември месец знаех точно какво ще се случи с евро долара.

Нямам препоръка.
                          Това е игра по тренда не е дей трейдинг, същото се отнасяше и за руската рубла. И тези възможности са по веднъж на високосна година. С изключение на последните две години когато се разгоря тази валутна война.

Коментар

• Като почнете да се занимавате със статистики стандартни отклонения и прочее глупсотии ясно се вижда, че залягате на предположението, че курсът е случаен или непредвидим. Това са глупости. Понякога е така, но средно по 1 път на година поне, със сигурност не е. Например помните ли BOJ какво направи пролетта на 2013? Аз например тогава знаех с пълна убеденост накъде ще отиде курсът USD JPY, не знам за вас. Или пък от декември месец знаех точно какво ще се случи с евро долара.

Нямам препоръка.
                            Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
                              Добре, замени лесно с успешно.
                              Тогава пък съвсем не мога да се съглася с теб
                              Всяка краткосрочна спекулация е потенциална дългосрочна инвестиция.

Коментар

А кой говори за лесно?!
                                Добре, замени лесно с успешно.

Коментар

Working...
                                X