Вход

Потребителско име:

 Запомни ме на това устройство
Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Познавате ли хора които се спечелили от форекс ?

Collapse
X
 • Филтър
 • Време
 • Покажи
Clear All
new posts

 • Това че УНСС е пълна пародия не значи ,че не трябва да се образоване финансово.
  Аз ходих на един курс по счетоводство и съм много доволен.
  Форекс е наука за хауса това не е точно икономика.
  advokatfilipova.eu

  Коментар


  • Една от основните причини за големия брой губещи на форекс това е липсата на реално финансово образование в България .
   В УНСС има преподаватели които през целия си живот не са продали нищо, нямат нито една успешна сделка ,но преподват маркетинг и продажби.
   Неможе хора които никога не са имали собствен бизнес да учат други хора как се прави бизнес.
   Форекс блог

   Коментар


   • Всяка една стопанска дейност, ако не носи споменатите около 20% доходност след приспадане на разходите би поставило под риск съществуването на фирмата, за малка такава.Освен, ако не е голям холдинг или значим финансов субект.
    Ако имаш магазинче, пробвай да печелиш под 20% годишно да видим докъде ще стигнем.
    Иначе и аз някъде го бях видял това нещо, че гонят около 20-30% годишно мениджърите на доколкото си спомням един хеджфонд и се смята за успех, ама хората управляват и чужди капитали и естествено предприемат по-предпазливи методи за управлението на милиарди долари.

    Коментар


    • Първоначално изпратено от Staziss Разгледай мнение

     Разбира се следното...
     Благодаря за отговора! Доста са високи тези проценти според мен. Мисля, че тези с 100к+ акаунти и 20% годишно им стигат. Но пък и на тях им се чудя - ако имаш 100к+ защо да се занимаваш с Форекс.

     Коментар


     • Първоначално изпратено от Tsatchev Разгледай мнение
      Надявам се, че не е задаван въпроса, но все пак да попитам! Според вас какво разбирате под печалба от Форекс:
      Колко процента годишно?
      Каква сума годишно?
      Колко години подред и с какъв процент (най-малко) трябва да си постоянно печеливш, за да влезеш в клуба на спечелилите от Форекс?
      Ако години наред си играл със малки суми (за удоволствие) и си бил всяка година на плюс, това прави ли те спечелил?
      Благодаря!
      Разбира се следното.Постоянно да Ви нараства на месечна база с около 8%до 15% акаунта.На годишна база от 60%до 120% при левърдж не по-голям от 5%.Т.е да загубиш във всяка една сделка повече от 5% от акаунта си.Да не правиш по-голям дроудаун от 5 сделки, ако правиш нещо не е наред със системата за търговия.Загуби на акунта овече от 25-30% по принцип е достатъчно да спреш, докато не си изгубил и останалото по сметката ти.
      Направи 400-500 сделки демо и ако имаш подобни резултати, може да пробваш с реален акаунт.Там ще имаш с 20-30% по -ниски резултати от демото.
      )(* заб. повечето трейдъри рискуват между 0.5 до 2.5% да загубят в единична сделка, агресивните максимум до 5%)
      Last edited by Staziss; 19.01.2019, 17:42.

      Коментар


      • Най-лошото на българските форекс брокери и фирмите на бързи кредити е че ограбват парите на нуждаещите се хорахора , и така още повече ги вкарват във въртележката на плъховете.
       Ходих в един офис на форекс брокер и играех роля на човек който се занимава с форекс съвсем отскоро . Направо ти дават съвети как да изгубиш парите си.
       Просто си личи как те лъжат и манипулират.
       Най- лесно се лъже по телефона.
       Никога не говорете с форекс брокер по телефонателефона . Попитайте ги къде им е офиса и ги посетете на място.
       Съветвам ви да посетите на място някои форекс брокер .
       Вместо форекс брокерите да повишат реално финансовата грамотност на българите те им ограбват парите .
       Last edited by mauricio84; 19.01.2019, 11:11.
       Форекс блог

       Коментар


       • Надявам се, че не е задаван въпроса, но все пак да попитам! Според вас какво разбирате под печалба от Форекс:
        Колко процента годишно?
        Каква сума годишно?
        Колко години подред и с какъв процент (най-малко) трябва да си постоянно печеливш, за да влезеш в клуба на спечелилите от Форекс?
        Ако години наред си играл със малки суми (за удоволствие) и си бил всяка година на плюс, това прави ли те спечелил?
        Благодаря!

        Коментар


        • Този " Кирчо " дето говорите за него може найстина да е някой забогатял от форвкс, но за сега , не е показал нито едно доказателатво.
         Защо не пусне тук някоя данъчна декларация дето е платил данък върху печалбата за някоя минала година.
         Това би било реално доказателатво, а не снимки от екрана на метатрейдър, които нищо не доказват.
         advokatfilipova.eu

         Коментар


         • Вие тук за всичко друго говорите, не и по темата.
          БФБ няма нищо общо с форекс пазара.
          БФБ бе създадена от хора забогатели на бързо от полукриминални дейности .
          Основните играчи бяха хора спечелили пари от приватизация, корупция, реституция и подобни.
          Хората дето взеха партийните куфари от Боровец създадоха БФБ . През 1990 година нямаше нито един богат човек, а през 1993 купуваха и продваха акции за милиони, как забогатяха за две години хора дето до 1990 са вземали заплата под 300 лева незнам ? ??          ​​​
          advokatfilipova.eu

          Коментар


          • Първоначално изпратено от k_v_v_ Разгледай мнение
           Хаха супер смешни сте. Аз никога не съм споменавал име на брокер и това друг го постна, въпреки че не пречеше да го дам като доказателство, как може да се печели доказано при регулиран от КФН брокер.

           Да, спечелих състезание, със системите които ползвам, без да имам каквото и да е общo с Карол, освен сметката за търговия която направих малко преди да започне състезание и никога не съм работил за български брокер.

           Злобейте колкото си искате. По добре да ме бяхте питали как се постигат такива резултати и се печели от трейдинг, което явно и маруци се мъчи да постигне от години, въпреки, че уж не можело.
           Кирчо извинявай ,но ще ти кажа,че ти пишеш като трол. Много текст без да има нищо полезно в него.
           Чел съм внимателно повечето твой мнения.
           Не, се заяждам с теб.
           Дай ми за пример едно написано от теб мнение което съдържа нещо полезно и има някаква стойност в него.
           Форекс блог

           Коментар


           • Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение

            Интересно колко от общия брой участниците на БФБ през последните 15 години са на печалба.. да ама никой не те предупреждава че на БФБ че ядеш дървото. Ми то по принцип средно статистическия инвеститор навсякъде по света в дългосрочен план е на загуба Разбира се това ще се изясни като почне мечия пазар То и повечето хеджфондове пак в дългосрочен план също са на загуба
            Да оставим за секунда БФБ настрана; сравнението между родната борса и междубанковия валутен пазар, чието хазартно отражение е ритейл форекс, е твърде неравностойно. Смятам, че е излишно да се изтъкват предимствата на търговията на регулиран пазар, тук всеки е наясно, а и като цяло ключът от палатката е другаде.

            Да започнем от лесния достъп, който предполага и ранен старт. Резултатът е, че млади, неподготвени теоретически, практически и психически хора, биват въвлечени в дейност от хазартно естество. Да, интернет замазва традиционните белези, оразличаващи хазарта от търговията (или дори от пазаруването), но това не променя факта, че на форекс се залага. За мен основният проблем не е колко %-та ще загубят, а далеч по-сложните и практически неизмерими социални последици. Търговията на регулиран пазар изисква по-голям капитал, далеч по-комплексна житейска подготовка (няма как надървени тинейджъри със 100-200 кинта да инвестират в акции) и значително по-аргументирано разбиране за рисковете и последиците. Проблемът при хазарта не е толкова, че човек ще загуби някаква сума, а във възможността да се закачи, което е далеч по-вероятно да се случи на млад и неузрял индивид, който няма реална представа за стойността на парите и труда стоящ зад тяхното изкарване. Това сериозно изкривява възприятието за живота, съвсем спокойно може да разруши интелекта и моралната база на един млад човек и води до съответните психологически последици, проявяващи се в зависимост от хазарт. А зависимостите се самоподхранват и като правило си имат другарчета - алкохол, наркотици, криминални прояви и тн. Достатъчно е да разгледаш форекс форумите, за да си направиш някои елементарни заключения за пишещите, за качеството на бълваното съдържание, за очевидните и непонятни за зрял човек когнитивн заблуди, за преобладаващата интелектуална и психическа недоразвитост, която властва на подобни места... Кирил бърка значението на думички като подсъзнание и интуиция и вярва, че може да предсказва бъдещето чрез статистика, а той е гений в интелектуално отношение на фона на цялостното ниво на форексджиите, практически открили ревърс еволюцията. Ето, дори и ти (правиш впечатление на интелигентен човек) в мнението си не различаваш риск от хазарт. Няма особено значение колко %-та ще загубят, важното е колко от тях могат да си го позволят. И като казвам позволят, последното, за което мисля, са парите.

            Колкото до чисто финансовия аспект, ще се съгласиш, че в дългосрочен план е много по-вероятна печалбата от акции, отколкото от форекс. Втората алтернатива клони към нула по ред причини. Познаваме доста хора, спечелили от акции (дори и на БФБ), от облигации или фючърси, но малцина са се измъкнали сухи от форекс.

            Коментар


            • Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
             Неслучайно в Щатите договорите за разлика са извън закона, щото никой не печели на тая лотария. Време е тези измами да ги забранят и в Евросъюза.
             В investing.com отдясно сложили предупреждение ДЗР - 80% ГУБЯТ ПАРИ.

             https://www.investing.com/indices/major-indices
             Интересно колко от общия брой участниците на БФБ през последните 15 години са на печалба.. да ама никой не те предупреждава че на БФБ че ядеш дървото. Ми то по принцип средно статистическия инвеститор навсякъде по света в дългосрочен план е на загуба Разбира се това ще се изясни като почне мечия пазар То и повечето хеджфондове пак в дългосрочен план също са на загуба
             Last edited by Todor Sabev; 08.01.2019, 22:31.

             Коментар


             • Неслучайно в Щатите договорите за разлика са извън закона, щото никой не печели на тая лотария. Време е тези измами да ги забранят и в Евросъюза.
              В investing.com отдясно сложили предупреждение ДЗР - 80% ГУБЯТ ПАРИ.

              https://www.investing.com/indices/major-indices
              ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

              Коментар


              • Хаха супер смешни сте. Аз никога не съм споменавал име на брокер и това друг го постна, въпреки че не пречеше да го дам като доказателство, как може да се печели доказано при регулиран от КФН брокер.

               Да, спечелих състезание, със системите които ползвам, без да имам каквото и да е общo с Карол, освен сметката за търговия която направих малко преди да започне състезание и никога не съм работил за български брокер.

               Злобейте колкото си искате. По добре да ме бяхте питали как се постигат такива резултати и се печели от трейдинг, което явно и маруци се мъчи да постигне от години, въпреки, че уж не можело.
               Last edited by k_v_v_; 09.01.2019, 00:07.
               FinancialMarkets.Zone

               Коментар


               • Нищо чудно .... възможно е Кирчо да е някой трол на заплата в Карол. А те са пуснали тази статия да го рекламират. Нали знаете , че не в важно какъв си по-важно е какво се говори или пише за теб.
                Ако има някой от тук който да работи в НАП или НОИ може да се провери дали в Карол работи лице което се казва Кирил Василев.

                Супер, ние сме голяма сила, заедно успяхме да направим цяло журналистическо разследване.
                Last edited by mauricio84; 08.01.2019, 18:54.
                Форекс блог

                Коментар

                Working...
                X