If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
[QUOTE=tandem;1059756755]Дюлгерино ,първо виж едно друго Фибонце ,ама на Месечна и тогава около 1,1250 -1,12 има резон другата седмица за едно дълго Евро ама за малко
Сори мен ,не трябваше да е на твой пост ,сори[/QUOTE
Ей я на другата седмица -ей го на 1,1250 И ко прайваме сега ???
Какво ще кажете да освободим лефа от еврака колко ли гущера ще удари, 3-4 сигурно
Да нямаш впредвид обратното. Колко лефа за гущер. Макар че ако не сме печатали и пускали в обръщение необезпечени, може да си остане на сощото нимо. Щом нямаме инфлация, а някой месеци сме дори в дефлация, значи не се отвиваме много с печатенето на хартийки.
Редко гледаш ли сега сейр единия казва 1,08 другия 1,07 третия 1,05
и ти се гъделичкаш и радваш от радост
кажи РЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪСТ
Къде ще отидем не е важно. Важното е, че бързо ще постигнем целите на ЕЦБ, а те искат да имаме инфлация от 2-3% годишно. Като гледам къде се срива еврото, не само ще изпълним, а дори ще преизпълним целите и то в свръхкратки срокове.
Който има да купува техника да отива веднага, че след няколко дена цените сигурно ще бъдат съоразени с новите пазарни условия. Понеже техниката обикновено идва от Азия, а там продават срещу гущери ....
Редко бря кефиш ма колко си сигурен в прогнозата 1111111 този път.нещо много голям дразнител излязох.искаш да ме спечеш.пускийте за 1111111 редко тоя път със сигурност ще пузнае.мухахаааааа
Аз едно дълго на 111111 ще жулна за всеки случай
За кво сте си го заплюли това 1.1111 не знам аз съм за 1,08
Редко бря кефиш ма колко си сигурен в прогнозата 1111111 този път.нещо много голям дразнител излязох.искаш да ме спечеш.пускийте за 1111111 редко тоя път със сигурност ще пузнае.мухахаааааа
Аз едно дълго на 111111 ще жулна за всеки случай
Коментар