If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
ако се шпагираме цивилизовано е допустимо от моя страна.
Иначе като аргументи:
Развиващите се пазари се освобождават от евровите си резерви
През 2012 г. централните банки на развиващите се страни са свили резервите си в евро с 8%, докато доларовите им позиции остават без промяна
"Сега еврото представлява само 24% от техните резерви – най-ниското му ниво от 2002 г. насам, като пикът бе с 31% през 2009 г. Доларът остава със стабилен дял от 60%. Делът на еврото в общите световни резерви също е намалял."
-----------------------------------
П.П. Т'ва, че вече няма доверие в евро-то и оттам ще му падне ликвидността го бях загатнал доста преди да излезе тая статия от 01.04.2013 год. Затова коментирах и златото, за което ще прочетете пак след няколко месеца с някой "автор".
Имаше поредните селски опити, че дрънкам глупости още тогава за еврото. Та, нищо ново - посмей се и ти
ако се шпагираме цивилизовано е допустимо от моя страна.
Иначе като аргументи:
Развиващите се пазари се освобождават от евровите си резерви
През 2012 г. централните банки на развиващите се страни са свили резервите си в евро с 8%, докато доларовите им позиции остават без промяна
Статистиката за евро в 2012 гледал ли си я, че говориш?
П.П. Пиши, че статистиката пише глупости, а не Русото!! ОК?
Имате голям проблем с изказа в тоя форум определено ( приятелска забележка ).
Цитирам ви статистики - фръцкай се на тях и не отправяй лично, че се връща. Обърни внимание никога не си го позволявам да "прикачам" епитети на колегите
Не ти давам съвети. Както виждаш нито веднъж не се обадих за глупостите които пишеш в темата. Обадих се чак когато каза, че златото и еврото били ниско ликвидни
Статистиката за евро в 2012 гледал ли си я, че говориш?
П.П. Пиши, че статистиката пише глупости, а не Русото!! ОК?
Имате голям проблем с изказа в тоя форум определено ( приятелска забележка ).
Цитирам ви статистики - фръцкай се на тях и не отправяй лично, че се връща. Обърни внимание никога не си го позволявам да "прикачам" епитети на колегите
Маранди,в смирението е силата.И няма какво да я спре.
Забравяш, че съм сертифициран по приложна психология ( от западна Академия, не от УНСС-тУ ) и подобни думички, ако ще се ползват е от Русото, но то не си го позволява.
П.П. Ставаш ми досаден - помолих Наивника да НЕ ми дава непоискани "съвети" - в момента ставаш смешен по същия начин.
Разкажи ми подробно за "смирението" ( черничкото ), дет' аз не си го позволявам да го кажа ... ( плийз )
Не ти давам съвети. Както виждаш нито веднъж не се обадих за глупостите които пишеш в темата. Обадих се чак когато каза, че златото и еврото били ниско ликвидни
Маранди,моля за смирение.Имаше диалог с Онуфри и ти си позволи да използваш долен език.После иронията към "вас,живеещите там" и фигури на подскачащо човече.Иронизирах те,защото си го заслужи.Пак,МОЛЯ за смирение от твоя страна.
За кое да се смирявам?
Че в уики-то ви водят: Фърст булгериън емпайър ли?
П.П. А вие си нямате буби да си ги ръчкате, ами се занимавате с Русото?
Пиши в уики-то кои сте били някога, па "светльовците" дет' лаят ги прескачам. Не обичам комплексарчета и ниски топки
П.П.П. Няма да се учудя на поредната простотия, че Русото е писало в гугъл: фърст булгериен емпайеър ... ( но, така ви познават и сте описани в цял свят ) - само вие не се познавате още
Толкова простотии за 2 месеца не бях изчел през живота си, които ми издрънкахте насреща
Коментар