Покупка EUR/USD от 1,3034, СЛ-1,3026, ТП-1,3084
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ВУЙЧО Разгледай мнениеТва му беше на еврото , давам му още 50/100 пипса , вие си чакайте 1.2000 .
Стамбата и ТАТО специално ще ги поздравя скоро над 1.3500
Коментар
-
Първоначално изпратено от noker.bg Разгледай мнениеДа се включваме ако е 100%?
нещата се получаватМнението ми води до фалит !
Коментар
-
Първоначално изпратено от ВУЙЧО Разгледай мнениеТва му беше на еврото , давам му още 50/100 пипса , вие си чакайте 1.2000 .
Стамбата и ТАТО специално ще ги поздравя скоро над 1.3500
Коментар
-
Първоначално изпратено от __cupid__ Разгледай мнениеАбсолютна истина си е. Ето и един малко по-надежден източник.
http://neverojatno.wordpress.com/2011/08/17/udar/Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате
Коментар
-
Кавичките в "логиката" - достатъчно точно отразяват възможността за реализиране на безкрайни печалби от тия, които осигуряват достъп до пазара. Същите разчитат единствено на "логиката" на пазара, която, погледната отвсякъде - си е АНТИЛОГИКА и хаос в истински вид - недефинируем и непрогнозируем.
chef
Коментар
-
Първоначално изпратено от masagor Разгледай мнениеanone, аз съм ти контра малко, като пуснах дълги NZDJPY, което не значи,че и дюете позиции няма да излязат (ако размърдат малко корса EURNZD)...или да гризнем и дюамата
я кажи как виждаш златото от тези нива...понеже знам че тие е лйубима тема
Златото е трудно от тези нива и ситуация (то и затова консолидира напоследък). Досега в цената му се прайсна намаляването на QE, но това ще е докато борсите държат нива. Гледам, че засега успяват с много добри икономически данни, но пък те са изоставащи (като ордерите днес). Да видим увереността на консуматора след малко.
По-общо - цената на златото ще се натиска надолу, докато борсите не започнат краш (тогава ще имаме риск-он) или инфлацията е под 2% (при над 2% ще имаме ситуация на обезценка на кеша). Безработицата, според мен, вече е по-маловажен фактор.
Разбира се, факторът "решения на ФЕД" е основен. Аз говоря през останалото време за търговия.
Успех.
П.П.
masagor написа:
като пуснах дълги NZDJPY
Ааа, намекваш за късите ми евро/йена ли?
Няма проблем. Всички ще излязат.Last edited by anon6706; 25.06.2013, 17:33.
Коментар
-
Първоначално изпратено от зарата Разгледай мнениеЕдинодушни сме, че акълът - всички си го имаме......, само не ми е ясно, защо все не можем да хващаме "логиката" на пазара? Май, защото няма такава. Е, ако е така, как да мислим, че това да е на практика алогично? Ей това са някакви каламбури, дето мира ми не дават...
На практика - и аз пускам едни дълги. Според мен трябва да има малко по-голяма корекция, но ако стигне до 1.315 - ще затворя /и зная, че след това задължително ще продължи още по-нагоре.../
Кавичките в "логиката" - достатъчно точно отразяват възможността за реализиране на безкрайни печалби от тия, които осигуряват достъп до пазара. Същите разчитат единствено на "логиката" на пазара, която, погледната отвсякъде - си е АНТИЛОГИКА и хаос в истински вид - недефинируем и непрогнозируем.If something inspires you, follow it! Henry Ford
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеВ червеното е оксиморон.
Не, "трябва", а "защо" се получава дадено движение, пък било то и корекция.
Дотогава "логиката на пазара" ще бъде Тера инкогнита или в обичайния вариант - че не съществува.
Успех!
я кажи как виждаш златото от тези нива...понеже знам че тие е лйубима темаПроста работа, но не е за прости хора
Коментар
-
Първоначално изпратено от зарата Разгледай мнениеЕдинодушни сме, че акълът - всички си го имаме......, само не ми е ясно, защо все не можем да хващаме "логиката" на пазара? Май, защото няма такава. Е, ако е така, как да мислим, че това да е на практика алогично? Ей това са някакви каламбури, дето мира ми не дават...
На практика - и аз пускам едни дълги. Според мен трябва да има малко по-голяма корекция, но ако стигне до 1.315 - ще затворя /и зная, че след това задължително ще продължи още по-нагоре.../Проста работа, но не е за прости хора
Коментар
-
На практика - и аз пускам едни дълги. Според мен трябва да има малко по-голяма корекция, но ако стигне до 1.315 - ще затворя /и зная, че след това задължително ще продължи още по-нагоре.../
Не, "трябва", а "защо" се получава дадено движение, пък било то и корекция.
Дотогава "логиката на пазара" ще бъде Тера инкогнита или в обичайния вариант - че не съществува.
Успех!
Коментар
Коментар