IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Reptil Разгледай мнение
    Аз почти редовно си ползвам телефона за форекс, но се озъртам вече за таблет. Но за съжаление не мога да ти дам точен отговор за mt4, нека някой друг се намеси, но само давам мнение като вече използвал телефон за трейд. По-добре е таблет, определено екрана си играе роля.
    Mt4 има и за Андроид и за iPhone, търговийката обаче е друга на лаптоп. Вървят повече приложения едновременно, няма да му падне батерията за 2 часа и т.н.
    Мен ми изгоря предишния лаптоп не заради котката, а че му взимах акъла по 16 часа на денонощие!
    chef

Коментар

• Първоначално изпратено от tarantulata Разгледай мнение
      австралиецо му слагам един чакащ буе ордер от ,91, някой нещо да каже
      От 1 месец се чанчим и с него - виж ко писах на Адаша за НЗД-то.

Влизаш - излизаш и чакаш за вход. От 96 го мятам - ся имам 2 позиции там едната се пцувам, щот' да пиша по скайп и да не я хлопна ми на 92 и една имам 91 - ма е на различни платформи - акаунти.

Умната с австралиецо - може и да слезе до 87-88 ... до месец-два - сентимент имаш 96% бай последно кат' гледах преди няколко часа, ако те топли т'ва.

Успех!
      Last edited by marandi; 03.07.2013, 22:52.

Коментар

• Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнение
        През лятото пак там ли спи тоз МЕРТЕК
        Шъ знаеш вече да ги напъждаш
        от близост с важна техника!!!
        пак там.климатика работи, нон-стоп
        мертек

кво е туй мертек,РЕДЕ
        Last edited by andi; 03.07.2013, 22:46.
        Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• австралиецо му слагам един чакащ буе ордер от ,91, някой нещо да каже

Коментар

• Първоначално изпратено от andi Разгледай мнение
            тя и моята леко стъпва,но получила удар с топка, докато спи
            дала е откат около метър и половина.спи зад лаптопа, защото там грее
            През лятото пак там ли спи тоз МЕРТЕК
            Шъ знаеш вече да ги напъждаш
            от близост с важна техника!!!
            Last edited by REDA; 03.07.2013, 22:29.
            Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!

Коментар

• Инак няма начин да няма начин на умни тилифони. Но и аз не съм ползвал МТ4. Моят бъкет си имаше специално приложение и нямах никакви проблеми

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                Ебаси котката Моят ако знаеш как леко стъпва
                тя и моята леко стъпва,но получила удар с топка, докато спи
                дала е откат около метър и половина.спи зад лаптопа, защото там грее
                Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• http://www.dailyfx.com/forex/technic...3.07.2013.html

Коментар

• Ебаси котката Моят ако знаеш как леко стъпва

Коментар

• Аз почти редовно си ползвам телефона за форекс, но се озъртам вече за таблет. Но за съжаление не мога да ти дам точен отговор за mt4, нека някой друг се намеси, но само давам мнение като вече използвал телефон за трейд. По-добре е таблет, определено екрана си играе роля.
                      От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.

Коментар

• да попитам, знаещите.по младите с две думи
                        в рамките на две седмици строших два лаптопа.по точно ,единия го смля котката щото се оплете в кабелака другия го оправи детето.и ся съм пред дилема.та на въпроса,мога ли на телефон или таблет да инсталирам мт4.съжалявам за въпроса, но до тук телефона съм го ползвал само за разговори
                        като индианец съм на тая тема, не се смейте

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                          Вуйчо разбира от НЗД, колкото аз от синьо джони

П.П. Ся го хлоп-ваме след малко и после пак търсим удобен вход - цяло лято ще е така - месец.

На мен ми писна - предната седмица на 77.8 после на 77.65 ся съм на 77.53 и т.н. - добре, че има ордери и да си къркам.

Ма, днес отмених вход на 77 на другата платформише, щот' ко се беше засилило да'е ..

Ха, наздраве!

След месец там улязгаш по-смело - ся е рано и само се ебаваш за джобни
                          ебавам се от 15/30ч
                          мисля,че правилно се ебавам, но ще видим.
                          един-два протестантски надника да изкарам е файда на тоя късия ден

оп ,забравих.наздраве адаш

Коментар

• Първоначално изпратено от andi Разгледай мнение
                            Вуйчо,къде се покри
                            nzd се размърда,дай мнение.
                            мисля ,време му е вече.
                            Вуйчо разбира от НЗД, колкото аз от синьо джони

П.П. Ся го хлоп-ваме след малко и после пак търсим удобен вход - цяло лято ще е така - месец.

На мен ми писна - предната седмица на 77.8 после на 77.65 ся съм на 77.53 и т.н. - добре, че има ордери и да си къркам.

Ма, днес отмених вход на 77 на другата платформише, щот' ко се беше засилило да'е ..

Ха, наздраве!

След месец там улязгаш по-смело - ся е рано и само се ебаваш за джобни

Коментар

• Вуйчо,къде се покри
                              nzd се размърда,дай мнение.
                              мисля ,време му е вече.

Коментар

• Да попитам двамата форумци, които си разбират от занаята....

На какво се дължи ситуацията, че и долара и лирата се качват спрямо еврото...?

Разбира се , че и другите могат да споделят.....
                                Благодаря !

Коментар

Working...
                                X