IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от cheff Разгледай мнение
    И аз така мисля!
    Скоро ми се обадиха от едно броки да съм им ползвал автоматичната им търговийка, но като скивах, че не предлагат комодита се усъмних, нищо, че се пънат - имали ECN!
    Смях в залата!
    Няма идеална платформа, освен БГ-станската - дет' там никога няма си направя акаунт.

Имат ни за некви балъци да'е ...

П.П. Ма, общо взето от едната платформа ще вземаш техн. анализ дет' ти каца всеки ден безплатно. От друга сентимента, от трета ордерите при изгоден марж.

Както и да го смятам - нема идеална платформа - къпиш на сглобки - и 1-2 мин. кат' поща ги чекваш ко ста'а ... - понаместваш, ако има нужда и бягаш.

Над 30 мин. по платформите - значи, че си комарджия, а не мастър

Успех!

Коментар

• Абе тука сте големи прота, направо ме объркахте. Чета ви, умувам, нищо не ви разбрах. Ще се моля пък квото стане.
      От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
        ЕЦБ - бачка кат' монетарна политика с дефлационен марж 2%.

В момента се опитват да качат инфлацията, но е под 2% - и да мръднат нагоре ще е символик.

П.П. При такива "новини" по-добре отигравай ГАП-а после. Умно момче си - знаеш к'во шпрехам
        И аз така мисля!
        Скоро ми се обадиха от едно броки да съм им ползвал автоматичната им търговийка, но като скивах, че не предлагат комодита се усъмних, нищо, че се пънат - имали ECN!
        Смях в залата!
        chef

Коментар

• Първоначално изпратено от andi Разгледай мнение
          с две думи, пак лаптоп да купувам.така ли да разбирам.
          на тия фасони антивирусна, как инсталирам.сега съм със кашперски.то като им гледам данните на тия неща по 1 гц.келева работа.мт4 не дърпа ресурс но май дотам.
          много мразим някой да ми бърника из компа антивирус си трябва
          На лаптоп-ките проблема е батериите - 'ноу скъп консуматив след 2-рата година падат бързо - демек гаранция вече нема.

Отделно на лаптопки много трудно ще ти даде някой гаранция за батерия.

П.П. За търговия джугай с ордери - 2 пъти на ден поне ще успееш да влизаш за по 1-2 мин. и да си ги разместиш.

Нямам идея как денсиш - ма ми изглежда сложно.

Чиърс!

Всяка читава платформа поддържа всички приложения и за телефони и са фрии. Ма, всеки сам си знае как му е удобно.

Коментар

• Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнение
            Hmmmmmm,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
            Толкоз теливизoри много място заемат бря МАМУН!!!
            Ще требе да ги обикаляш с превозно средство.
            Ще требе и впрегатен ДОБИТЪК тогаз!!!
            Що пък да трябва много място

Коментар

Mt4 има и за Андроид и за iPhone, търговийката обаче е друга на лаптоп. Вървят повече приложения едновременно, няма да му падне батерията за 2 часа и т.н.
              Мен ми изгоря предишния лаптоп не заради котката, а че му взимах акъла по 16 часа на денонощие!
              с две думи, пак лаптоп да купувам.така ли да разбирам.
              на тия фасони антивирусна, как инсталирам.сега съм със кашперски.то като им гледам данните на тия неща по 1 гц.келева работа.мт4 не дърпа ресурс но май дотам.
              много мразим някой да ми бърника из компа антивирус си трябва
              Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

Вие оставете тилифон'те ми кажете утре ще качваме ли лихвата в европата или тцънки!
                Така де, да знам от коя страна на пазара да дебна!
                ЕЦБ - бачка кат' монетарна политика с дефлационен марж 2%.

В момента се опитват да качат инфлацията, но е под 2% - и да мръднат нагоре ще е символик.

П.П. При такива "новини" по-добре отигравай ГАП-а после. Умно момче си - знаеш к'во шпрехам

Коментар

• Вие оставете тилифон'те ми кажете утре ще качваме ли лихвата в европата или тцънки!
                  Така де, да знам от коя страна на пазара да дебна!
                  chef

Коментар

• Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнение
                    Мамун е умен - той кат' бърка в буркана с маниста - винаги знае дали после ще си извади ръката цяла

П.П. За австралиец RSI е противоречиво и затова внимателно. НЗД е по-'арно засега и там може по-смело, но бих направил това, което казах. Вход за 50 пипа и бегом - до месец поне. Мо'е се влиза така, колкото си сака чиляк.
                    Last edited by marandi; 03.07.2013, 23:56.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                      Е тъй де, аз ако има едно лесно, ще наредя 10 40" телевизора, а те искат да се дзверят и в данъчното в телефона
                      Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от индианеца Разгледай мнение
                        Не виждам никакъв смисъл да се цъклиш в телефона. Става колкото да затвориш някой забравен ордер и това е. Иначе си гледаш на спокойствие на "големия екран", поставяш ордерите и забравяш. МТ имаше и за Windows Phone 6. Колкото ордери съм сложил там, всичките са на лос.
                        Е тъй де, аз ако има едно лесно, ще наредя 10 40" телевизора, а те искат да се дзверят и в данъчното в телефона

Коментар

• Не виждам никакъв смисъл да се цъклиш в телефона. Става колкото да затвориш някой забравен ордер и това е. Иначе си гледаш на спокойствие на "големия екран", поставяш ордерите и забравяш. МТ имаше и за Windows Phone 6. Колкото ордери съм сложил там, всичките са на лос.

Коментар

• Първоначално изпратено от Reptil Разгледай мнение
                            Определено за лаптоп е по-удобно, но когато отида до НАП или някъде в някоя банка не върви и пускам телефона. Пък и като съм на път в колата е доста по-удобно с телефон, иначе трябва да звъня на един приятел, че да ми казва стойности.

П.С. Определено това с батерията на падовете не е за изключване, защото телефона капва веднага. С Galaxy S2 съм, не е като да е малък дисплея, даже за телефон никак, ама... Все пак си влияе.
                            E за какво пък ви е и в банката и в НАП да търгувате
                            А иначе, днес взех едно Галакси на синковеца. Просто нямам идея къде ще го събира тва нящо

Коментар

• Първоначално изпратено от andi Разгледай мнение
                              ,,,,,,,кво е туй мертек,РЕДЕ
                              КУЧИТАТА са МЕРТЕЦИ, щото едиственното
                              време когато не СПЪТ е когато ПЛЮСКАТ.
                              Много КОТАЦИ и те са МЕРТЕЦИ, че само сън!!!
                              Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!

Коментар

Mt4 има и за Андроид и за iPhone, търговийката обаче е друга на лаптоп. Вървят повече приложения едновременно, няма да му падне батерията за 2 часа и т.н.
                                Мен ми изгоря предишния лаптоп не заради котката, а че му взимах акъла по 16 часа на денонощие!
                                Определено за лаптоп е по-удобно, но когато отида до НАП или някъде в някоя банка не върви и пускам телефона. Пък и като съм на път в колата е доста по-удобно с телефон, иначе трябва да звъня на един приятел, че да ми казва стойности.

П.С. Определено това с батерията на падовете не е за изключване, защото телефона капва веднага. С Galaxy S2 съм, не е като да е малък дисплея, даже за телефон никак, ама... Все пак си влияе.
                                От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.

Коментар

Working...
                                X