IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• много пари съм потрошил там но ми се струва че малко високо отиде..
    кофти данни от EU и US + Египет , някой следи ли го?

Коментар

• какво мислите за WTI ? Няма ли да се плъзне още малко надоле?
      Опасността да затворят канала попремина..

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
        Вчера бе разгадан от форумец и си призна....
        Не, това си е някакъв спамер-домоуправител. Освен ПК да се е заел с този бизнес - рекламиране чрез спам

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
          Стига бе, това Петър ли е?
          Вчера бе разгадан от форумец и си призна....

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

ПеКа, не може да те познае човек.....Един културен, възпитан....направо хрисим....

Все още не си нарекъл никой - глупак, тъпанар и клошар....
            Поздравления !

пп Ма вярно има нещо гнило в Дания...Хората ги прави Човеци...
            Стига бе, това Петър ли е?

Коментар

• Първоначално изпратено от noker Разгледай мнение
              Ама наистина някои хора тук използват такъв език, който много прилича на български, но не съм сигурен.

ПеКа, не може да те познае човек.....Един културен, възпитан....направо хрисим....

Все още не си нарекъл никой - глупак, тъпанар и клошар....
              Поздравления !

пп Ма вярно има нещо гнило в Дания...Хората ги прави Човеци...

Коментар

• Слава богу , че не търгувам на Форекса !!!!!!
                Като чух за преврата в Египет, си помислих, че долара ще литне...Така го бих играл - всичко доларово дълго....и бих загубил всичко късо......

Коментар

• Първоначално изпратено от Reptil Разгледай мнение
                  Абе тука сте големи прота, направо ме объркахте. Чета ви, умувам, нищо не ви разбрах. Ще се моля пък квото стане.
                  Ама наистина някои хора тук използват такъв език, който много прилича на български, но не съм сигурен.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                    Ърмм ..

не мо'а чатна с мИня ли се бъзикаш или тИбя? ( ако е с мИня ноу фроблем ) - Русото ловка майтапа
                    Е, нямам лоши чувства аз.
                    Казам, че след 2 години батериите на лапторпите/таблетите/смартфоните наистина се скапват. Това е ограничение на технологията, която обаче потребителя заплаща. Който има пари, купува нов и забравя, който няма, го ползва като десктоп. А просто може да му се купи една нова батерия и да продължи да си го ползва лаптопа като такъв още 2-3 години, когато вече ще е морално остарял и инвестицията в нов има смисъл.

Успехи в търговията

Коментар

• Ай, лека и успех на трейдърите!

П.П. И не забравяйте - 10-20 успешни трейдъра могат спокойно да бият т.нар. ПЧИ в БГ-стан.

150 такива трейдъри - ще бият и Еврофондовете, за които БГ-стан постоянно кляка.

П.П.П. Та, като ви казвам Успех - значи Успех! И спечеленото харчете за хуманни каузи и дела!

---------------------------------------------------------------

“Фокусирането на живота ви единствено върху правенето на пари, показва липса на амбиции. Изисква твърде малко от вас.

Защото само, когато се насочите към нещо по-велико, осъзнавате истинския си потенциал.”

Барак Обама
                      ----------------------------------------------------------------

Желая ви това, което вие сте си пожелали да се сбъдне!

Лека!
                      Last edited by marandi; 04.07.2013, 03:32.

Коментар

• Първоначално изпратено от индианеца Разгледай мнение
                        marandi,
                        ам купувай им по една батерия - 150 лв - оригинал, 100 лв - почти оригинал с гаранция. Ако си любител на ниските цени и рискованите преживявания - $40-$50 от някой китаец. Аз установих, че това е най-голямото отмъщение на потребителя. Да ползваш шиб@н,,я лаптоп няколко години, без да купуваш нов! Аз ги давам на близки, с нови батерии и хората ги ползват с години. Изпитвам истинско балканско удовлетворение.
                        Ърмм ..

не мо'а чатна с мИня ли се бъзикаш или тИбя? ( ако е с мИня ноу фроблем ) - Русото ловка майтапа

П.П. По принцип секънг хенда над 3 години - върви без гаранция за батерията или в най-добрия случай 45 мин. има фирми, които предлагат и 60 мин. и много съм се смял.

По-рано джугах комп. зали и ся една камара познати ме викат за консулт кат' хукнат да си вземат комп.

Вече си изключих и телл-а - щот' писва - ма, ела виж - консултирай ... добре ли е - не е ли е?

И почваш да обясняваш кат' на идиот т'ва е т'ва - т'ва е онака .... - вече нямам нерви и за да не ги обидя - бутона на телл - офф ...

Отделно от 5 години вече не съм в бранша - просто съм неподготвен, щот' там нещата се развиват с часове, а не с дни. Пет-седем години държах много високо темпо и няма от какво да се срамувам - всичко беше на световно ниво кат' услуги към клиент, ама излязох вече от тоя бизнес.

Казвам им аз вече не съм подготвен и ще ми трябват няколко телл. да навъртя, за да се запозная с казус Х - те си мислят, че се базикам.

Поне контакти имам от 10 години в бранша, ма иди му обяснявай на някой как се асемблира комп. и купешкия ( стандартен ) къде ще го избие до 1 година, дет' гаранцията нема го покрие.

Между другото - лаптопка, асемблирана със сертификат на Интел - не се плаща операционна система виндоус, както е по веригите и магазините. Демек за 90$ може доста добре да се надуе машината, щот' всичко е проектирано, както го сака клиенто - може и совалки да сваля с тая разлика в цената, а не да джуга на конфекция.

П.П. Викам - не разбирам вече, бря! Вървете по офисите и толкоз да'е ... - не се базикам - досадно ми е вече.

Ти му казваш аут съм вече и ще ми трябва време да проуча - то ти вика искам без пари и да най-хубавото.

Е, такова животно няма и викам иди при друг, плийз ... ( най-хубавото и най-евтиното ) .... Уот дъ фък ...?
                        Last edited by marandi; 04.07.2013, 03:07.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                          На лаптоп-ките проблема е батериите - 'ноу скъп консуматив след 2-рата година падат бързо - демек гаранция вече нема.

Отделно на лаптопки много трудно ще ти даде някой гаранция за батерия.

П.П. За търговия джугай с ордери - 2 пъти на ден поне ще успееш да влизаш за по 1-2 мин. и да си ги разместиш.

Нямам идея как денсиш - ма ми изглежда сложно.

Чиърс!

Всяка читава платформа поддържа всички приложения и за телефони и са фрии. Ма, всеки сам си знае как му е удобно.
                          marandi,
                          ам купувай им по една батерия - 150 лв - оригинал, 100 лв - почти оригинал с гаранция. Ако си любител на ниските цени и рискованите преживявания - $40-$50 от някой китаец. Аз установих, че това е най-голямото отмъщение на потребителя. Да ползваш шиб@н,,я лаптоп няколко години, без да купуваш нов! Аз ги давам на близки, с нови батерии и хората ги ползват с години. Изпитвам истинско балканско удовлетворение.

Коментар

• Първоначално изпратено от cheff Разгледай мнение
                            Рептил, попрочети форума в архив или помоли някой Мастър да те светне в маркета, щото кой няма да се занимава да те просветлява. Времето е пари!
                            Парите са време, и така!
                            Е, ти пък. :P Това беше в рамките на шегата. Не очаквам някой да ме просветлява, първо че никой не ми е длъжен с нищо и второ - голям и образован човек съм. Сядам, чета и си действам на своя глава. Което не пречи все пак да ви чета мненията и да следя какво казвате, за да уча поне малко от малко.

Не съм го казал да се ебавам с вас, напротив. Поздрави и повече успехи да имаме, това е важното.
                            От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.

Коментар

• Първоначално изпратено от cheff Разгледай мнение
                              Рептил, попрочети форума в архив или помоли някой Мастър да те светне в маркета, щото кой няма да се занимава да те просветлява. Времето е пари!
                              Парите са време, и така!
                              Бе, момчето се ебава с нас, ма нема лошо

Иначе погледнах, че единият ордер изгърмял (НЗД-то) бях го мушнал отдоле, ама греда само 12 пипа - дъня 1:100 винаги в тая платформа. Трейлинг стоп, дет' му викат и 12% + съм лепнал.

Та, ся пуснах ордер за 77.40 там и стоп на майната си 74 - до утре няма падне толкоз и ако се открие - ОК, кат' не се отрие има и други.

П.П. Вчера смешното беше, че хващам евро/йена при 131 и нещо на селл. и пускам на 1:400.

След 10 мин. ми звъни телл. и тряя излизам и я закрих веднага на 12% плюс, ако не се лъжа.

Днес гледам 129.60 удари - ухилих се и викам друг път ще стане да'е ... - хаха

Коментар

• Първоначално изпратено от Reptil Разгледай мнение
                                Абе тука сте големи прота, направо ме объркахте. Чета ви, умувам, нищо не ви разбрах. Ще се моля пък квото стане.
                                Парите са време, и така!
                                chef

Коментар

Working...
                                X