If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Слава богу , че не търгувам на Форекса !!!!!!
Като чух за преврата в Египет, си помислих, че долара ще литне...Така го бих играл - всичко доларово дълго....и бих загубил всичко късо......
не мо'а чатна с мИня ли се бъзикаш или тИбя? ( ако е с мИня ноу фроблем ) - Русото ловка майтапа
Е, нямам лоши чувства аз.
Казам, че след 2 години батериите на лапторпите/таблетите/смартфоните наистина се скапват. Това е ограничение на технологията, която обаче потребителя заплаща. Който има пари, купува нов и забравя, който няма, го ползва като десктоп. А просто може да му се купи една нова батерия и да продължи да си го ползва лаптопа като такъв още 2-3 години, когато вече ще е морално остарял и инвестицията в нов има смисъл.
marandi,
ам купувай им по една батерия - 150 лв - оригинал, 100 лв - почти оригинал с гаранция. Ако си любител на ниските цени и рискованите преживявания - $40-$50 от някой китаец. Аз установих, че това е най-голямото отмъщение на потребителя. Да ползваш шиб@н,,я лаптоп няколко години, без да купуваш нов! Аз ги давам на близки, с нови батерии и хората ги ползват с години. Изпитвам истинско балканско удовлетворение.
Ърмм ..
не мо'а чатна с мИня ли се бъзикаш или тИбя? ( ако е с мИня ноу фроблем ) - Русото ловка майтапа
П.П. По принцип секънг хенда над 3 години - върви без гаранция за батерията или в най-добрия случай 45 мин. има фирми, които предлагат и 60 мин. и много съм се смял.
По-рано джугах комп. зали и ся една камара познати ме викат за консулт кат' хукнат да си вземат комп.
Вече си изключих и телл-а - щот' писва - ма, ела виж - консултирай ... добре ли е - не е ли е?
И почваш да обясняваш кат' на идиот т'ва е т'ва - т'ва е онака .... - вече нямам нерви и за да не ги обидя - бутона на телл - офф ...
Отделно от 5 години вече не съм в бранша - просто съм неподготвен, щот' там нещата се развиват с часове, а не с дни. Пет-седем години държах много високо темпо и няма от какво да се срамувам - всичко беше на световно ниво кат' услуги към клиент, ама излязох вече от тоя бизнес.
Казвам им аз вече не съм подготвен и ще ми трябват няколко телл. да навъртя, за да се запозная с казус Х - те си мислят, че се базикам.
Поне контакти имам от 10 години в бранша, ма иди му обяснявай на някой как се асемблира комп. и купешкия ( стандартен ) къде ще го избие до 1 година, дет' гаранцията нема го покрие.
Между другото - лаптопка, асемблирана със сертификат на Интел - не се плаща операционна система виндоус, както е по веригите и магазините. Демек за 90$ може доста добре да се надуе машината, щот' всичко е проектирано, както го сака клиенто - може и совалки да сваля с тая разлика в цената, а не да джуга на конфекция.
П.П. Викам - не разбирам вече, бря! Вървете по офисите и толкоз да'е ... - не се базикам - досадно ми е вече.
Ти му казваш аут съм вече и ще ми трябва време да проуча - то ти вика искам без пари и да най-хубавото.
Е, такова животно няма и викам иди при друг, плийз ... ( най-хубавото и най-евтиното ) .... Уот дъ фък ...?
На лаптоп-ките проблема е батериите - 'ноу скъп консуматив след 2-рата година падат бързо - демек гаранция вече нема.
Отделно на лаптопки много трудно ще ти даде някой гаранция за батерия.
П.П. За търговия джугай с ордери - 2 пъти на ден поне ще успееш да влизаш за по 1-2 мин. и да си ги разместиш.
Нямам идея как денсиш - ма ми изглежда сложно.
Чиърс!
Всяка читава платформа поддържа всички приложения и за телефони и са фрии. Ма, всеки сам си знае как му е удобно.
marandi,
ам купувай им по една батерия - 150 лв - оригинал, 100 лв - почти оригинал с гаранция. Ако си любител на ниските цени и рискованите преживявания - $40-$50 от някой китаец. Аз установих, че това е най-голямото отмъщение на потребителя. Да ползваш шиб@н,,я лаптоп няколко години, без да купуваш нов! Аз ги давам на близки, с нови батерии и хората ги ползват с години. Изпитвам истинско балканско удовлетворение.
Рептил, попрочети форума в архив или помоли някой Мастър да те светне в маркета, щото кой няма да се занимава да те просветлява. Времето е пари!
Парите са време, и така!
Е, ти пък. :P Това беше в рамките на шегата. Не очаквам някой да ме просветлява, първо че никой не ми е длъжен с нищо и второ - голям и образован човек съм. Сядам, чета и си действам на своя глава. Което не пречи все пак да ви чета мненията и да следя какво казвате, за да уча поне малко от малко.
Не съм го казал да се ебавам с вас, напротив. Поздрави и повече успехи да имаме, това е важното.
От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.
Рептил, попрочети форума в архив или помоли някой Мастър да те светне в маркета, щото кой няма да се занимава да те просветлява. Времето е пари!
Парите са време, и така!
Бе, момчето се ебава с нас, ма нема лошо
Иначе погледнах, че единият ордер изгърмял (НЗД-то) бях го мушнал отдоле, ама греда само 12 пипа - дъня 1:100 винаги в тая платформа. Трейлинг стоп, дет' му викат и 12% + съм лепнал.
Та, ся пуснах ордер за 77.40 там и стоп на майната си 74 - до утре няма падне толкоз и ако се открие - ОК, кат' не се отрие има и други.
П.П. Вчера смешното беше, че хващам евро/йена при 131 и нещо на селл. и пускам на 1:400.
След 10 мин. ми звъни телл. и тряя излизам и я закрих веднага на 12% плюс, ако не се лъжа.
Днес гледам 129.60 удари - ухилих се и викам друг път ще стане да'е ... - хаха
Абе тука сте големи прота, направо ме объркахте. Чета ви, умувам, нищо не ви разбрах. Ще се моля пък квото стане.
Парите са време, и така!
Коментар