IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от turbalan Разгледай мнение
    абе, колеги..вие съвсем сте превъртели то този форекс..какви съдилища, какви пет лева-да звъннеш през ноща на човек който не познаваш е признак на глупост, а не наказуемо, а ако телефона му е служебен да си го изключва вечер, за да не му звъни никой..ако иска.Иначе едва ли някой ще се разсърди ако гаджето в което е лудо влюбен му звънне в един през ноща защото й се правило секс.А за работното време...пак ръсите глупости...работното време в цеха си го определям аз..и то си е денонощно....какъв главен архитект те гони...
    продавам 20 тона кюспе....зарязвайте форекса..влиае лошо и води до бъгове
    Къде ти е цеха ще дадеш ли цена за тон.
    Който ме слуша фалира.

Коментар

• абе, колеги..вие съвсем сте превъртели то този форекс..какви съдилища, какви пет лева-да звъннеш през ноща на човек който не познаваш е признак на глупост, а не наказуемо, а ако телефона му е служебен да си го изключва вечер, за да не му звъни никой..ако иска.Иначе едва ли някой ще се разсърди ако гаджето в което е лудо влюбен му звънне в един през ноща защото й се правило секс.А за работното време...пак ръсите глупости...работното време в цеха си го определям аз..и то си е денонощно....какъв главен архитект те гони...
      продавам 20 тона кюспе....зарязвайте форекса..влиае лошо и води до бъгове

Коментар

• Продавам кокошки носачки може и от стоковата борса да се купят..
        Който ме слуша фалира.

Коментар

• Кабела има скрита дивергенция на 4ч. и едночасовата графика пробива тренд линията и супорта в момента. Ако 1,6120 левел бъде тестван отново се отваря възможност за вход
          TP1: 1.6060
          Tp2: 1.6030
          SL: над тренд линията на 1ч. графика

www.vladimirforexsignals.com
          www.vladimirmarketsforecast.com
          www.vladimirribakov.com

Коментар

• Моля, спрете със спама!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от ManUtd Разгледай мнение
              Явно не ти трябва чак толкова много.
              http://www.investor.bg/info/contacts.html
              http://www.investor.bg/forum/member.php?u=12
              Мдааа ,така ми беше по-лесно.Не очаквах точно ти Mane да ми отговориш.Мислех че отдавна не влизаш тук.Благодаря за линка,свърших си работата.Естественно благодаря и на всички останали които се отзоваха.

Успех.
              Не е препоръка за търговия.И ако не знаете какво правите не го правете.

Коментар

• Моля ви се, дръжте се по-сериозно...
                От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.

Коментар

• Добра вечер . Таз седмица пазаро ке се движи от тез събития
                  http://www.dailyfx.com/calendar?tz=2...alse&low=false
                  Лека ви нощ
                  Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате

Коментар

• Първоначално изпратено от onufri
                    Не си било,а си!

П.П.Средният род предполагам,че не е случаен,налЕ?
                    Я, вЕрно, подскажи ти какво да го правя това NZD

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                      Мхм ... писах ще затворим НЗД седмицата около 0.8330 и се издъних с 4 пипа да'е ...

Нуфрякът ще е щастлив - той ги цели до половин пип валутите

Ха, ся се сети кой ден го казах и колко беше тогава - затова изглежда изненадващо като го писах

Ха, наздраве!
                      Наистина не очаквах да пробие 0.8200 и затова удвоих като отиде на нивото, което беше дал. Ако наближи 0.84 ще го селна пък ако иде пак надолу от 0.8250 го продавам. Докога ли ще се движи така послушно в тоя диапазон?

Коментар

• Първоначално изпратено от ggnore13 Разгледай мнение
                        Мерси за отговора!

П.П. Дългото киви го затворих в петък вечерта на 0.8335. Беше прав (изненада ) за 0.8190 зоната (там и го удвоих).
                        Мхм ... писах ще затворим НЗД седмицата около 0.8330 и се издъних с 4 пипа да'е ...

Нуфрякът ще е щастлив - той ги цели до половин пип валутите

Ха, ся се сети кой ден го казах и колко беше тогава - затова изглежда изненадващо като го писах

Ха, наздраве!

Коментар

Бе, те баМките и лихварите не смеят да звънят след 21ч и то в събота, ама ти охотно раздаваш телефони. За защита на лични данни чувал ли си?

П.П. Както и да е .... - по-велик си и от баМките в БГ разбрах.

Ха, наздраве и ми дължиш каса бира - понеделник като се обадиш ще ти обяснят защо?

Аз ще пия само 2 от касата с другите ще почерпим форумо - за тИбя 5 и значи остават 13 свободни. Трябва да има хумор - иначе пълна скука да'е ....
                          Оная вечер, че и на сутринта беше работен ден, звъннах на едно приятелче в 03:30 да го питам к`во ще правим на нова година и организирал ли е вила, че му оставих важната задача на него. Адвокатско семейство са, той не изтърва да ми каже, когато настъпя закона, дори когато за 20 м вляза в насрещна уличка ми го припомня постоянно.

Вярно, че бях на половин литър уиски, ама пак щеше да ми припомни закона, той не го изтърва този момент.

Редакция:
                          Поспамих с горните глупости, затова нещо по темата:

Чаках еврото да скочи до 1,40-1,41 преди да забърза надолу към 1,2Х, но явно очакванията са ми били напразни. Та сега дали скока от 4-5 метра ще завърши на 2-3 метра под дъното? Да видим, края на декември, началото на януари 1,2Х, от един месец го твърдя и очаквам тези стойности, да ударя една дълга за следващия удар над 1,35.
                          Last edited by Reptil; 17.11.2013, 16:16.
                          От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.

Коментар

Лосс 165 - профит 157

Успех!
                            Мерси за отговора!

П.П. Дългото киви го затворих в петък вечерта на 0.8335. Беше прав (изненада ) за 0.8190 зоната (там и го удвоих).
                            Last edited by ggnore13; 17.11.2013, 10:45.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник
                              Марандич, ае спри се бре
                              Казах ти, имаш каса бира ако ми откриеш наредба, в нарушение на която не мога да звъня на някой по телефона, след 21 часа.
                              А, и още нещо.... Аз от неграмотни тетки в общината, не търся консултации. Ама за единия майтап, мога да се пробвам да звънна и да попитам от колко до колко мога да звъня на телефон на някого. Интересно, какъв отговор ще получа....
                              Ае лека!!!
                              Бе, те баМките и лихварите не смеят да звънят след 21ч и то в събота, ама ти охотно раздаваш телефони. За защита на лични данни чувал ли си?

П.П. Както и да е .... - по-велик си и от баМките в БГ разбрах.

Ха, наздраве и ми дължиш каса бира - понеделник като се обадиш ще ти обяснят защо?

Аз ще пия само 2 от касата с другите ще почерпим форумо - за тИбя 5 и значи остават 13 свободни. Трябва да има хумор - иначе пълна скука да'е ....
                              Last edited by marandi; 17.11.2013, 02:55.

Коментар

• Първоначално изпратено от SANDO
                                Трябва ми Марян от Инвестора.Моля ако модератор прочете това да ми даде координати.Или той да ми звънне на 0889 513 553.
                                Явно не ти трябва чак толкова много.
                                http://www.investor.bg/info/contacts.html
                                http://www.investor.bg/forum/member.php?u=12

Коментар

Working...
                                X