IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Може и 38.80
    Животът е огледало.....усмихвай се

Коментар

• Пантера как разбра може и 37
      Животът е огледало.....усмихвай се

Коментар

• 1.36 НИ ЧАКА

Коментар

• пазара днеска е пълен с "booby traps"
          www.vladimirforexsignals.com
          www.vladimirmarketsforecast.com
          www.vladimirribakov.com

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
            П.П. Йена през долар не я блъскай - там закачат ли те, после няма излизане, ако си сгафил с посока и вход и ще си блокираш част от акаунта.
            Май така ще е. Гледам, през паунд пак дава възможност за добър вход на късите. Мина 161, пуснал съм й ордер на 161.6

Коментар

• ако поръчките ти се базират на такива анализа вземи си пусни 1 тото барем ти върже
              Първоначално изпратено от Хирурга Разгледай мнение
              Еврото как помпа долара да хвана да пусна една къса аа
              www.vladimirribakov.com

Коментар

• Еврото как помпа долара да хвана да пусна една къса аа
                Който ме слуша фалира.

Коментар

• NZDUSD H4 - пробив на тренд линията + супорт = шорт
                  ТР1: 0.8210
                  ТР2: Gap
                  SL: над пробитата линия и супорт

www.vladimirribakov.com

Коментар

• Първоначално изпратено от ggnore13 Разгледай мнение
                    Ясно, аз за йената търся и някой удобен вход за дълга през долара с малко по-дългосрочна идея, ама още не съм се наканил.

П.П. Австралиеца играеш ли го? Мисля, ако пробие 0.9450 да го пусна на бай за 40тина пипа.
                    Тц .. най-скъпи са ми седмичните такси там за такава позиция ( ауд/уса ) - през евро/ауд съм го дънил за по 1-2 фигури. Винаги пуска - ма, ся няма вход там още.

Там ще ходи паритет с НЗД до 2-3 години.

Успех!

П.П. Йена през долар не я блъскай - там закачат ли те, после няма излизане, ако си сгафил с посока и вход и ще си блокираш част от акаунта.
                    Last edited by marandi; 19.11.2013, 14:33.

Коментар

Ъмм .. нервен е сега пазаро при йена - дръпнатите зъркели се еВават, както обикновено.

Затова така - плющиш и хвърляш - по малко и на често
                      Ясно, аз за йената търся и някой удобен вход за дълга през долара с малко по-дългосрочна идея, ама още не съм се наканил.

П.П. Австралиеца играеш ли го? Мисля, ако пробие 0.9450 да го пусна на бай за 40тина пипа.

Коментар

• Първоначално изпратено от hristo72 Разгледай мнение
                        Някой знае ли дали ще има изявление на чичко Бен днес?
                        Привет, дават да има изявление http://bloomberg.econoday.com/byshow...byweek.asp#top

Коментар

Пуснах, пуснах. Даже са 114 - от 161,72 го пуснах и хлопвам сега на 160.58. Прав беше, че повече хляб има сега в тая двойка. Сега ако иде над 161 да търся нов вход?

Благодаря и за числата при НЗД, дадоха ми малко яснота, че имам сел ордер на 0.84 , а бай ордер се чудех къде да му сложа.
                          Ъмм .. нервен е сега пазаро при йена - дръпнатите зъркели се еВават, както обикновено.

Затова така - плющиш и хвърляш - по малко и на често

Коментар

• Ben

Някой знае ли дали ще има изявление на чичко Бен днес?

Коментар

Пуснах, пуснах. Даже са 114 - от 161,72 го пуснах и хлопвам сега на 160.58. Прав беше, че повече хляб има сега в тая двойка. Сега ако иде над 161 да търся нов вход?

Благодаря и за числата при НЗД, дадоха ми малко яснота, че имам сел ордер на 0.84 , а бай ордер се чудех къде да му сложа.
                              И аз имам един сел ордер за 0,84, обаче преди това ми се иска да пусне бай ордера в 0,83, който през нощта така и не е чукнал.
                              От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.

Коментар

Хъ-хъ-хъ - като пред Лили Иванова рано сутрин без грим думаш спихна НЗД-то

0.8280-0.8430 тази седмица - успех!!

П.П. Модиту, ако не ме беше баМмнала щех да кажа сладко бебе Гноров13 да денси канадеца от 1.05 за 1 фигура, дет' си я беше харесал, ама още нямаше вход.

Ма, ако е пуснал селл паунд/йена кат' му казах е изкарал 100 пипа за 1 ден от вчера и да хлопва и пак вход.

Коментар

Working...
                                X