Може и 38.80
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеП.П. Йена през долар не я блъскай - там закачат ли те, после няма излизане, ако си сгафил с посока и вход и ще си блокираш част от акаунта.
Коментар
-
ако поръчките ти се базират на такива анализа вземи си пусни 1 тото барем ти върже
Първоначално изпратено от Хирурга Разгледай мнениеЕврото как помпа долара да хвана да пусна една къса ааwww.vladimirforexsignals.com
www.vladimirmarketsforecast.com
www.vladimirribakov.com
Коментар
-
Първоначално изпратено от ggnore13 Разгледай мнениеЯсно, аз за йената търся и някой удобен вход за дълга през долара с малко по-дългосрочна идея, ама още не съм се наканил.
П.П. Австралиеца играеш ли го? Мисля, ако пробие 0.9450 да го пусна на бай за 40тина пипа.
Там ще ходи паритет с НЗД до 2-3 години.
Успех!
П.П. Йена през долар не я блъскай - там закачат ли те, после няма излизане, ако си сгафил с посока и вход и ще си блокираш част от акаунта.Last edited by marandi; 19.11.2013, 14:33.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеЪмм .. нервен е сега пазаро при йена - дръпнатите зъркели се еВават, както обикновено.
Затова така - плющиш и хвърляш - по малко и на често
П.П. Австралиеца играеш ли го? Мисля, ако пробие 0.9450 да го пусна на бай за 40тина пипа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hristo72 Разгледай мнениеНякой знае ли дали ще има изявление на чичко Бен днес?
Коментар
-
Първоначално изпратено от ggnore13 Разгледай мнениеПуснах, пуснах. Даже са 114 - от 161,72 го пуснах и хлопвам сега на 160.58. Прав беше, че повече хляб има сега в тая двойка. Сега ако иде над 161 да търся нов вход?
Благодаря и за числата при НЗД, дадоха ми малко яснота, че имам сел ордер на 0.84 , а бай ордер се чудех къде да му сложа.
Затова така - плющиш и хвърляш - по малко и на често
Коментар
-
Първоначално изпратено от ggnore13 Разгледай мнениеПуснах, пуснах. Даже са 114 - от 161,72 го пуснах и хлопвам сега на 160.58. Прав беше, че повече хляб има сега в тая двойка. Сега ако иде над 161 да търся нов вход?
Благодаря и за числата при НЗД, дадоха ми малко яснота, че имам сел ордер на 0.84 , а бай ордер се чудех къде да му сложа.От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеХъ-хъ-хъ - като пред Лили Иванова рано сутрин без грим думаш спихна НЗД-то
0.8280-0.8430 тази седмица - успех!!
П.П. Модиту, ако не ме беше баМмнала щех да кажа сладко бебе Гноров13 да денси канадеца от 1.05 за 1 фигура, дет' си я беше харесал, ама още нямаше вход.
Ма, ако е пуснал селл паунд/йена кат' му казах е изкарал 100 пипа за 1 ден от вчера и да хлопва и пак вход.
Благодаря и за числата при НЗД, дадоха ми малко яснота, че имам сел ордер на 0.84 , а бай ордер се чудех къде да му сложа.
Коментар
Коментар