IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 26.03.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
    Го'уем си!

Кат' книжните кинти, дет' били равни на електронните. Само дет' книжните ги принтят централните баМки, па електронните търговските баМки, ама били едно и също уж, демек нищо общо ( смигам ).

П.П. Успех! Просто да ти опъна плитката за кадемче

Мирувайте до петък за търговия! Шъ съ опарите, ако бързате - да видим златцето колко шъ го изнасилват още. Другата седмица ще е по-ясно.
    Ех,не почвай тази тема,че пак ще се изложиш

П.П.Ще го приема за дружеска закачка и няма да се заяждам.Ама все пак да знаеш,че не си прав за електронните кинти
    Всяка краткосрочна спекулация е потенциална дългосрочна инвестиция.

Коментар

• Първоначално изпратено от onufri Разгледай мнение
      А аз като пълен галфон си затворих късите преди данните,че ме хвана шубе....да се е...а в професионалиста
      Го'уем си!

Кат' книжните кинти, дет' били равни на електронните. Само дет' книжните ги принтят централните баМки, па електронните търговските баМки, ама били едно и също уж, демек нищо общо ( смигам ).

П.П. Успех! Просто да ти опъна плитката за кадемче

Мирувайте до петък за търговия! Шъ съ опарите, ако бързате - да видим златцето колко шъ го изнасилват още. Другата седмица ще е по-ясно.
      Last edited by marandi; 20.02.2013, 22:19.

Коментар

• Не искам да излезе,че злорадствам,ама.....
        И аз съм хора
        И в моята посока да хване
        Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от hristo72 Разгледай мнение
          кабела е убиец на депозити ... аз в началото го пробвах и след 150 пипса в едната и другата посока ток 380 волта ме отказа да го пипам вече ...
          Абе,и аз рядко го пипам ама 1,5260-80 трябваше да е силно ниво на седмична и мислех,че ще има някаква борба там,ама като гледам си го подминало почти с фигура надолу.Добре,че послушах вътрешния си глас

Коментар

Добре,че си махнах ордера на паунда,че него съвсем го убиха
            кабела е убиец на депозити ... аз в началото го пробвах и след 150 пипса в едната и другата посока ток 380 волта ме отказа да го пипам вече ...

Коментар

е ти поне си ги държал , а който ги е затворил над 34 да има за какво да се ядосва ... нищо де и утре е ден ...те няма да помнят какво е казал брадата днес
              Добре,че си махнах ордера на паунда,че него съвсем го убиха

Коментар

Прави ми впечетление,че всяко поскъпване на еврото е последвано от здрав селл и пробив на нива надолу...за справка 1,3520-1,3310,1,3430-1,3275.....това е характерно при обръщане на тренд....но все пак още е рано да говорим за това
                да видим къде ще спре днес утре ще му мислим ... но си прав и аз снощи да се е... в трейдъра си го казах 3415-20 и айде надолу и така и го сложих ама пусти стоп ме провали ...
                Само да не вземе да пробие 3250 че тогава ... а сега се опира в дневния канал ...
                Last edited by hristo72; 20.02.2013, 21:51.

Коментар

Аха а сега да видим японците какво мислят по въпроса ... че сурнат ли се и те спиране няма ...
                  Прави ми впечетление,че всяко поскъпване на еврото е последвано от здрав селл и пробив на нива надолу...за справка 1,3520-1,3310,1,3430-1,3275.....това е характерно при обръщане на тренд....но все пак още е рано да говорим за това

Коментар

А аз като пълен галфон си затворих късите преди данните,че ме хвана шубе....да се е...а в професионалиста
                    е ти поне си ги държал , а който ги е затворил над 34 да има за какво да се ядосва ... нищо де и утре е ден ...те няма да помнят какво е казал брадата днес

Коментар

Ами,тук не казват кой точно го е казал,но някои от членовете на ФОМК смятат,че трябва да прекратят лабавата парична политика преди да са достигнати таргетите за безработица и инфлация...демек да спират печатницата
                      Аха а сега да видим японците какво мислят по въпроса ... че сурнат ли се и те спиране няма ...

Коментар

• А аз като пълен галфон си затворих късите преди данните,че ме хвана шубе....да се е...а в професионалиста

Коментар

какво в крайна сметка е казал брадата че В тази връзка, броят на участниците обсъдиха възможността за парична политика със задържане на ценни книжа за по-дълъг период, отколкото се предвиждаше в изходните принципи на Комитета, или като добавка или замяна за закупуване на активи...
                          Ами,тук не казват кой точно го е казал,но някои от членовете на ФОМК смятат,че трябва да прекратят лабавата парична политика преди да са достигнати таргетите за безработица и инфлация...демек да спират печатницата

Коментар

• Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнение
                            и какво каза Брадатия че иска на ТАТО трите позиции да вземе
                            TATO,

MONEY TRAFİC :

SELL gold >>>> LONG usd...!!!
                            ew 4 corrective...!!!

Коментар

In this regard, a number of participants discussed the possibility of providing monetary accommodation by holding securities for a longer period than envisioned in the Committee’s exit principles, either as a supplement to, or a replacement for, asset purchases.
                              какво в крайна сметка е казал брадата че В тази връзка, някои участници обсъдиха възможността за парична политика със задържане на ценни книжа за по-дълъг период, отколкото се предвиждаше в изходните принципи на Комитета, или като добавка или замяна за закупуване на активи...
                              Щели да се въздържат от купуване на активи ако условията показват че така трябва ...това значи ли че ще ограничат парите за кю и-то
                              Last edited by hristo72; 20.02.2013, 21:39.

Коментар

• Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнение
                                и какво каза Брадатия че иска на ТАТО трите позиции да вземе
                                Тато дай да слагаме гориво на тая ракета че ... като гледам на дневна 3250+ би тр да го спре

Коментар

Working...
                                X