IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 26.03.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
    Мани, жена се оказа. Иначе и аз вися на телефона, майка ми я приели с някакви кръвоизливи. Чудя се да тръгвам ли
    Иди!

По закон има право близък да е с нея, иначе ще я подпукат първо за оперативно лечение и да си нагласи едни пари ( щот' е най-скъпо ).

Ако им каже, че няма толкоз пари, дет' и искат - ще й кажат хоспотализация и медикаменти + болничен престой и консумативи.

П.П. Чуй се с нея и ако е притеснена - пали кънките, щот' я вземат за поредната опитна мишка.

Докторите кат' видят пенсионер и ги имат за опитни зайчета да си пробват новите медикаменти. Искай ясна и точна диагноза!!

А, не да я лекуват за 2-4 други заболявания, докато се окаже, че било еди-какво си! Може и да ги зариташ, щот' ще я връткат жената!

Стискам палци!

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
      Ама, и ти си един зевзек, дет' си го базикал - хихи

Офф топик:

Мани, ама 1 приятел си замина и му подготвям документите, че имаше 2 продукта, а па дъщеря му е в Лондон и я издирвам да ми даде баМкова сметка за превод.

Нелепа история - рак на белия дроб, а декември беше в Токуда да му правят операция, че му бил спукан белия дроб и до последно не му казали, че му дават месец, а цоцали Здравната каса с ненужни интервенции и го клинчили за кинти до последно. Накрая приятелите му го погребвали с техни средства, а па аз разбрах чак предната седмица и бързам да придвижа хартиите.

Не ми се говори за доктори и педали - демек в темата за Живото, че само с такива кретени се занимавам. Ще гледам да до другата седмица дъщеричката му да си получи всичко - 5 цифрена сума - все ще е от помощ предполагам и съм яко на кънките - хихи
      Мани, жена се оказа. Иначе и аз вися на телефона, майка ми я приели с някакви кръвоизливи. Чудя се да тръгвам ли

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
        Маранди, батка, некъв те е харесал във застрахователната тема
        Ама, и ти си един зевзек, дет' си го базикал - хихи

Офф топик:

Мани, ама 1 приятел си замина и му подготвям документите, че имаше 2 продукта, а па дъщеря му е в Лондон и я издирвам да ми даде баМкова сметка за превод.

Нелепа история - рак на белия дроб ( пълен непушач ), а декември беше в Токуда да УЖ му правят операция, че му бил спукан белия дроб и до последно не му казали, че му дават месец, а цоцали Здравната каса с ненужни интервенции и го клинчили за кинти до последно. Накрая приятелите му го погребвали с техни средства, а па аз разбрах чак предната седмица и бързам да придвижа хартиите. Бил си дал полиците на някакъв приятел, ама нямам време да го диря и тоя и юркам всичко по служебен път - демек не ми трябват оригиналите.

Не ми се говори за доктори и педали - демек в темата за Живото, че само с такива кретени се занимавам. Ще гледам да до другата седмица дъщеричката му да си получи всичко - 5 цифрена сума - все ще е от помощ предполагам и съм яко на кънките - хихи
        Last edited by marandi; 20.02.2013, 23:27.

Коментар

Попрочети малко за видове валутна търговия кат' регулации и фундамент - не мога да отрека, че си мега-старателен и ще се справиш, за да не пишеш тия дивотии ( с черничкото ).

Мачлето е скука нещо да ги еВа ... ( явно покрай оставката на свети Боко очаквах кръв-сополи, метър кожа ... а, па то ....?

Ха, наздраве!

П.П. БаМкерче си - Русото познава отдалеч
          Маранди, батка, некъв те е харесал във застрахователната тема

Коментар

Попрочети малко за видове валутна търговия кат' регулации и фундамент - не мога да отрека, че си мега-старателен и ще се справиш, за да не пишеш тия дивотии ( с черничкото ).

Мачлето е скука нещо да ги еВа ... ( явно покрай оставката на свети Боко очаквах кръв-сополи, метър кожа ... а, па то ....?

Ха, наздраве!

УСА-то набутването да не ти го пишат с плюс?

П.П.Русото пак се е объркалоПреди години щеше да си прав,ама си изпуснал срока да познаеш
            Всяка краткосрочна спекулация е потенциална дългосрочна инвестиция.

Коментар

• Първоначално изпратено от onufri Разгледай мнение
              УСА,Юръп,Ейша или Африка,набутването си е набутване

Бай дъ уей,някъде да съм казвал,че съм баМкерче?Въпреки,че и това съм бил.Бил съм и много други неща.
              Това ти е пробема на теб - мислиш си,че всичко знаеш,ама си много далече от истината...особено за електронните кинти и инфлацията
              Айде със здраве,че гледам мача.

Ха, наздраве!

Коментар

Зависи с к'ва платформа се денси. Денся с УСА - тук кат' гледам повечето сте на Юръп и затова е нормално да гърмят позиции.

П.П. Ся ще ми кажеш, че УСА и Юръп платформите са едни и същи, кат' книжните и електронни кинти предполагам за валутна търговия

Т'ва ви е кофти на баМкер-четата, че си мислите, че по-високо от вазе нЕмя ( особено в мидъл сегмента ), демек средно управленско ниво.

И без вашите позиции кат' администрация алъш-вериша по свИтъ си върви - спокич. Не е нужно да показвате колко много са ви промили по фирмените обучения от баМката
                УСА,Юръп,Ейша или Африка,набутването си е набутване

Бай дъ уей,някъде да съм казвал,че съм баМкерче?Въпреки,че и това съм бил.Бил съм и много други неща.
                Това ти е пробема на теб - мислиш си,че всичко знаеш,ама си много далеч от истината...особено за електронните кинти и инфлацията
                Айде със здраве,че гледам мача.
                Last edited by onufri; 20.02.2013, 23:02.

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
                  Не искам да излезе,че злорадствам,ама.....
                  И аз съм хора
                  И в моята посока да хване
                  и ти си хора
                  то не може само дългарани да се търгуват.аз съм пас.чакам включване по дължините
                  имам сипче само и малко ози дълги,естествено
                  Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

Най-вече не си прав да започваме отново спора в тази тема
                    Иначе,който не е търгувал,той не е правил глупости.Като например да зависнеш къс на 1,27 и нещо
                    Зависи с к'ва платформа се денси. Денся с УСА - тук кат' гледам повечето сте на Юръп и затова е нормално да гърмят позиции.

П.П. Ся ще ми кажеш, че УСА и Юръп платформите са едни и същи, кат' книжните и електронни кинти предполагам за валутна търговия

Т'ва ви е кофти на баМкер-четата, че си мислите, че по-високо от вазе нЕмя ( особено в мидъл сегмента ), демек средно управленско ниво.

И без вашите позиции кат' администрация алъш-вериша по свИтъ си върви - спокич. Не е нужно да показвате колко много са ви промили по фирмените обучения от баМката

Коментар

Такова ви е законодателството в Юръп ( Базел-Мазел и сие ), БГ-стан е частен случай, предвид специфичниния борд.

УСА па са друга бира и нищо общо с Юръп кат' парична политка, в частност баМки.

П.П. Кажи ся за кое не съм прав и за кое? Че навсякъде няма нищо общо ли?

П.П.П. Хубаво, че си сбегал от паунд-а - днес те мярнах к'ва глупост си направил, ма още фучах с метлата и чак ся заседнах на ракии/бири и сие, че 'ноу вируси и тряя се трепят
                      Най-вече не си прав да започваме отново спора в тази тема
                      Иначе,който не е търгувал,той не е правил глупости.Като например да зависнеш къс на 1,27 и нещо

Коментар

• Късите май отново се върнаха на мода след дълга пауза

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
                          Не искам да излезе,че злорадствам,ама.....
                          И аз съм хора
                          И в моята посока да хване
                          Да не му е уруки се казва.

Коментар

Ех,не почвай тази тема,че пак ще се изложиш

П.П.Ще го приема за дружеска закачка и няма да се заяждам.Ама все пак да знаеш,че не си прав за електронните кинти
                            Такова ви е законодателството в Юръп ( Базел-Мазел и сие ), БГ-стан е частен случай, предвид специфичниния борд.

УСА па са друга бира и нищо общо с Юръп кат' парична политка, в частност баМки.

П.П. Кажи ся за кое не съм прав и за кое крив? Че навсякъде няма нищо общо помежду си ли?

П.П.П. Хубаво, че си сбегал от паунд-а - днес те мярнах к'ва глупост си направил, ма още фучах с метлата и чак ся заседнах на ракии/бири и сие, че 'ноу вируси и тряя се трепят

Демек за корекции имаш усет, ама докат' познаеш тренд и си в кофата. По-внимателската я раздавай
                            Last edited by marandi; 20.02.2013, 22:35.

Коментар

• Къде е Иванофф да каже нещо за алгоритъма на англо-саксо-федералните пендели?

Коментар

• Хахахахахахах,как сме пичове за малко да си помисля,че сте прочели кво съм написал.Както и да е,още малко да"напише"това което съм дал и пак ви почвам на дневна/не че печеля нещо от вас/

Коментар

Working...
                                X