IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 26.03.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Още няма тренд обръщаш сигнал?...това че таргета на късите е изспълнен....неозначава че тренда е готов за обръщане....тренда сие къс отвсякаде....просто изсчакваме вход за къси или евентуално връщане до 32.40 и отново дъно и пробив над предходният къс импулс ....за да получим сигнал за дълги за отиграване на вълна В и от тм тест на 26.60 от зона 35....Обърнете внимание на седмичният бар .
    Животът е огледало.....усмихвай се

Коментар

• Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнение
      да затуй ТАТО ке пази тежката артилерия за 3083 щото
      фибо 38,2 на 2042 до 3710 е 3073
      и фибо 61,6 на 2662 до 3710 е 3063 а може да не слезе до там щот кУрсо почти слезе до долната линийка на канала на Н4
      да разбирам че 30.83 ти е входа а къде са ти стопа и целта

Коментар

• байдавай, вече имаме обръщаща
        и на дневна, чиито таргет е 2939

Коментар

• боцнааме усемдисеидеветия
          трендовак
          Първоначално изпратено от 6969 Разгледай мнение
          ....ама тренд линията по дъната от 2042 ... 2660 я боцнахме.....

Коментар

• Schauble now talking euro UP, says EURUSD 1.33-1.35 "very good range."

Коментар

• Първоначално изпратено от BatSvetlio Разгледай мнение
              Е требеше да върнем малко от профита на Пазаря
              Дълго ойро от .3182, стоп .3162, таргет .3249 за днес . Да видим!
              Затворих с 10 пипона профит. Фана ме страх от данните след малко. Ще гледам от страни малко

Коментар

• Първоначално изпратено от n.o.r.c Разгледай мнение
                За жалост съм прав !Със това 1,3538 от 07 GMT ,последващото нее просто корекция,а смяна на посока/тренда.Тук вече няма 1,37 в рамка февруари/според мен/
                На 1-ви февруари да си го писал това?

Нещо не разбрах какво съм ти виновен, че не ти излизат "числата"

Подозирах, че заради сбърканите "прогнози" не пишеш, но сега става ясно, че и за това съм ти виновен

Пиши си, няма те коментирам
                Парите не ме вълнуват. Те ме успокояват!

Коментар

• eur usd

intraday corrective >>> start 1. move.....

....бичите контрели да видим докъде ще я подкарат......
                  Last edited by 6969; 21.02.2013, 14:53.

Коментар

ареса ли ти ?
                    ....ами ....че ,те си ми стоят пред очите бря....А4 формат...
                    Last edited by 6969; 21.02.2013, 14:51.

Коментар

• Първоначално изпратено от 6969 Разгледай мнение
                      ....ейййй... голем ''статичен'' анализ му удари бря....:D
                      ареса ли ти ?
                      Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате

Коментар

и фибо 61,6 на 2662 до 3710 е 3063 а може да не слезе до там щот кУрсо почти слезе до долната линийка на канала на Н4
                        ....ейййй... голем ''статичен'' анализ му удари бря....:D

Коментар

• Първоначално изпратено от 6969 Разгледай мнение
                          ....ама тренд линията по дъната от 2042 ... 2660 я боцнахме.....
                          Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате

Коментар

• Първоначално изпратено от n.o.r.c Разгледай мнение
                            FxPro ти май нещо не знаеш кога да се спреш/заради тебе и такива като тебе се спирам да пиша/не те ангажирам с мнението си.Официялно те предизвиквам,на дневна търговия-обявяваме сделка минимум 20 пипса/обем/ точни числа 2 /поне до 3 ти знак след запетая/побликуване на числата преди 0 часа гмт.Залог за загуба,минимум 100 долара/продължителност поне 1 седмица

.не ме познаваш,но не е проблем да организираме това да се случи/тук ми идват обидни епитети,за което се извинявам/
                            Ти пък защо му се връзваш като не те познава ... пиши си който иска чете който не иска не чете ... а да пише всеки знае важното е накрая какво има в акаунтът ...

Коментар

• FxPro ти май нещо не знаеш кога да се спреш/заради тебе и такива като тебе се спирам да пиша/не те ангажирам с мнението си.Официялно те предизвиквам,на дневна търговия-обявяваме сделка минимум 20 пипса/обем/ точни числа 2 /поне до 3 ти знак след запетая/побликуване на числата преди 0 часа гмт.Залог за загуба,минимум 100 долара/продължителност поне 1 седмица

.не ме познаваш,но не е проблем да организираме това да се случи/тук ми идват обидни епитети,за което се извинявам/

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение

Лаком мамун-бърза изтърва голямото Банане
                                Не бре,,,,,МАМУН така е изпосталял от немане, че му
                                се броят ребрата и на ШЕБЕК е замязал,
                                че бърза да изтръска ДАКСо повече от
                                гладен МАНГО джанка !!!
                                Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!

Коментар

Working...
                                X